Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
namost az alsó kettõ alapból ronda
Csináltam saját Alphákat.
Meg néha az elsõ kettõt kicsit állítgatom.
Ezek az eredeti Alphák P
Az egész a stadion binjében van
Naggyon ütõs,ha tehetitek,szedjétek s hallgassátok meg !!!
<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
===========================================================================
Version 4.1.4
0. WHAT'S NEW
-------------
"Texture boost" feature is introduced in v4.1.4.
When this feature is enabled (which it is by default), the KitServer forces
the game to use larger kit texture for near and medium distance from camera
to the player. This fixes the problem, observed by many, that kits from KDB
looked good only when camera was very close to the player.
Early testing showed no performance hit, when using texture boost. But,
if you notice that your game runs slower with this feature enabled, or you
simply don't like how the kits look, you can turn texture boost off:
Open kserv.cfg file (it's just a text file: you can use Notepad, or any
text editor), change "kit.useLargeTexture" value to 0, and restart the
game.
Azért az hízlalta a mályam mikor a socceracceses webmester tõlem kérdezett PP
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akkor még a végén még én is mezeket fogok ki-be rakosgatni,na az lesz még egy szép baleset...<#buck>#buck>
Azahülyeség, hogy bill-el be tudom lõni a kapus felett 40-rõl gamepadddal meg még nem. :-)
DE AZ ÚJ INTRÓ-T NEM NÉZTÉTEK MEG?
Aki kételkedik a PES-ben, annak csak mutassa meg valaki ezt a videót! Breki te nem csinálsz egy ilyet a góljaidról?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
JuyLE, Yogui, Burgy, Tiptoe, Fabiano, Daikirai, youyou, Bensab & Biker_Jim_UK do not work with Wolf's option file 1.9.
And the difference between 1.75 and 1.9 is just the kits. (1.9 should only be used by those people who cannot download Juce Kit Server and all those kits available)
From now on, I think Wolf will update his option file from 1.75.
--------------------------------------------------------------------------------
Well guys, I found a very complete patch to download. It´s from a chinese site, but It´s for the english version of PES4. I don´t know all the contents, but includes the correct names for all the players, the official kits for all the teams (national and club), flags, and other things. It´s a RAR archive of 529MB, the only thing you must do, is to copy all the content of the rar to your PES4 folder, and run the setup.exe archive in the kitserver folder, then run the game. The kits are very good, correct names, and other surprises. I recommend it. Here´s the torrent (if it doesn´t work at first time keep trying, I downloaded the patch from there):
http://bt.tjgame.enorth.com.cn/download.php?hash=150964948c731448502da3bf27da906a b0c560e3
I don´t know why, but when I posted this link, there´s a space between the last "a" and the "b", skip that space, don´t leave it.
Enjoy!!!
De úgy tudom a Kit Server javulni fog.
Amúgy a lag-ot én már kezdem a külföldieknél megszokni, de a magyarokkal van amikor túl gyors illetve nagyon akad.
Érdemes elõtte a ping-et megnézni.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Nemsokára.....
1: a netes játék tényleg ennyire tré a client játékosnak,mint ahogy én látom?Mert eddig ha én voltam a client,szinte mindig 1-2-3 másodperces késések vannak a mozgásban,ami ugye gyakorlatilag játszhatatlan.Ha én hostoltam akkor nekem ugye jó volt,de volt aki tõlem meccs közben kilépett hogy neki már nem jó,egyedül Brekivel játszottam egyik este 2 meccset aki azt irta hogy jó,de mostmár elbizonytalanodtam hogy az a "jó" mi volt...
1024-es adsl-em van,az csak elég kéne legyen,vagy nem?
2: Ezt már kérdeztem régebben,de nem láttam hogy válaszolt volna valaki,most illusztrálom is.
Felraktam a Wolf patch-et,a nevek jók lesznek,zene,kameranézet megváltozik,már 6 nehézségifokozat van,de a klubmezeknek igy kell abban kinézni?Nincs rajtuk cimer sehol,csak azoknak akiknek eredetileg is volt,a válogatottaknak sinecs rendes,csak a zászló van a mezen rajta,továbbra is.
Ezt akkor nem javitja a Wolf,vagy nálam nem jó valami?
Mert most ilyen:
Illetve én ugy vettem észre még a régebbi Pes részekben,hogy a játékos "ügyesebb" lábának megadása sem viccbõl van,igy ha olyan ütemre jön ki a lövés hogy a gyengébb lábával lövi meg,sokkal nagyobb az esélye hogy rossz lövés lesz.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Így soha az életben nem lesznek eredeti mezeim a játékban!!
ne nagyon nyomd a csúszkát lehet ezzel lõni
sd belinkelt gólok
Csak azt nem értem miért megy a lövéseim kb 90%a fölé, mellé, fölé-mellé, stadionból ki (a'la Lipcsei), mindenhova csak kapura nem? Fõleg a 16oson kívülrõl...billentyûzettel nyomom, gémpadon az analóg karokkal lehet ezt befolyásolni vagymi? Vagy random az egész? Mert azért ez 1 kicsit durva, megye3-ban Jóska bácsi nem lõ ennyit mellé...
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!