18976
-
#8049 na jóéjszakát all -
#8048 igaz ,én írtam rosszul ! -
#8047 -
#8046 www.wanadoo.try.hu -
#8045 A wanadoo vagymi annak mi a pontos címe??? Tudtok mondani egy olyan smsweb oladalt ahol fenn van a pes4? Köszi -
#8044 nah vki onlány ???
europe szoba ,Johnny23
Gyertek !! -
gallik #8043 Köszi a választ!
Szerintem sem volt annyira triviális a kérdés, mint amennyire látszott.
Érdekes, hogy akkor mind 4 irány gombbal lehet irányítani a lövést, csak a "hátra" ill. "előre" jobban kihelyezi.
Remélem ezzel nemcsak nekem segítettél, hanem másoknak is!
A német guidot megpróbálom letölteni.
Tényleg és a lövés erőssége? A magyar leírásban az van, hogy "meváltoztathatod a lövés erősségét, amikor a képernyőn megjelenik ez a lehetőség" De, hol?? -
#8042 na mivan? senki nem jáccik ? -
#8041 Én utálom. A revolution-ös Roteiro-val együtt. Túl sötétek, alig látszanak. Mondjuk ez a probléma az életben is fellép. Nem véletlenül szeretik a yellow aerow-t. -
Rossi1 #8040 Megnéztem Pluhi üzenentét és szerintem érdemes lenne lefordítani valakinek ezt a guide-ot, mert nagyon jónak néz ki!!(németül van én úgy nem értek)
www.pes-4.de -
#8039 Ez se rossz labda:
-
Gabe18 #8038 Már mondtak... #8029
-
#8037 JÓ. OK. Mondjatok oldalt. -
#8036 sztem is 200 ft nem olyan nagy ár ezért a játékért -
Gabe18 #8035 Bár ehhez külön nem értek,de az ilyen filecserélőktől sosem várhatsz el stabil letöltést,mert rengeteg mindentől függ hogy hogy jön neked a cucc.Ha gyorsan le akarod szedni akkor egy smsweb-et megér,főleg egy DVD-s játéknál.
De ez csak magánvélemény... -
Gabe18 #8034 Micsoda egy lista...,hogy lehet összekeverni a manager,és a szimulációs játékokat?De mindegy,a végeredmény igy is,ugy is egyértelmű... -
#8033 Jól látom hogy vmi gáz van a donvitorrenttel? Vagy csak én szartam el vmit? -
#8032 Breki
nézd meg közelről!! az alfádat...
a közepe tele van sötétebb maszatokkal..a világosabb meg sötét maszatokkal (nem a négyzetek, annál sokkal apróbbak)...szóval nem egyenletes -
#8031 számomra egyáltalán nem:)
sztem ez mindig is egyértelmű volt....amióta PES létezik ( 2001 )
-
#8030 Igen azt. Ez amúgy egyáltalán nem triviális szerintem. Sokáig nem nyomtam lövés közben "hátrafelé", azt hittem akkor visszavágná a kp. felé. De nem. Mindig bele kell magad képzelni a játékos helyébe és úgy kiválasztani az irányt. Ez fejesnél különösen fontos.
Itt ugye az is látszik, hogy a jobbra/balra irány jobban kihejezi. Ilyenkor szokott mellé menni. A másik kettőnel meg fogja a kapus.
A kép a www.pes-4.de guide-jából van. -
#8029 hát én donvitorrentről szedtem,olyan 30-40 kb/s-al.
A wanadoo-t fizetheted sms-ben,meg vezetékessel is -
#8028 és azt hogy fizeted be? sms vagy mi? Ti 5kb/seccel töltötétek a donvitorrentről? -
#8027 hát akkor szedd le a wanado-ról,onnan lejön pár óra alatt,de egy nap 200 ft -
#8026 Felment a haverom a donvitorrentra és elinditotta a letöltést de csak 5KB/s-es sebességgel ment!!! Vmi más oldal nincs? Mindig ilyen lassú? -
#8025 oksa -
#8024 én mindjárt ha rendbetettem az afsemet mert elbaszódott... -
#8023 Valaki jön játszani ellenem?
onlineon vagyok :) -
Gabe18 #8022 Fifát szvsz gyorsan felejtsd el,mert az abban használt technikákkal nem biztos hogy a labda itt a stadionon belül marad...
Amiket kérdezel,azt meg sokkal egyszerübb saját magadnak kitapasztalni pár meccs gyakorlással mint itt leirni. -
#8021 Köszi,Köszi,Köszi,Köszi -
#8020 klikk -
gallik #8019 A gamepad még nem érkezett meg, addig billentyűvel játszok.
a kézikönyvet elolvastam, abban az van leírva, hogy míg a csúszka látszik,addig nyomjam le a balra ill. jobb gombot az irányításhoz.
Nekem csak az a kérdésem, hogy ha billentyűn játszom,akkor a bal azt jelenti, hogy a bal kurzor?? Vagy az irányított játékosnak bal, ami a felfele nyilat jelenti(azt hiszem a fifa-ban így volt)
-
#8018 itt az alpha
-
#8017 hát igen itt el lehet lőni a fenébe
ajánlom olvasd el az irányitásról a kézikönyvet
és nem gamepadot akartál venni?
sztem lövésnél elég pillanatra megnyomni ívet meg én nem a csúszkával adok neki
irányt meg érzem de ziccerben húzom is sarokra -
gallik #8016 Sziasztok!
Egy banális kérdés:
a lövés erejét és irányát, mivel szabályozom?
tehát, ha mondjuk jobbra támadok, és szemben állva a kapuval a jobb sarokba akarom tenni a labdát, akkor a jobb kurzort kell megnyomni?(nem a lefele nyílat, ami a játékosnak a jobb)
És a lövés erősségét,hogy szabályozom?A csúszkacsak az ívét adja, vagy nem?
Bocsi a talán egyértelmű kérdésért, de ez nekem egy picit zavaros, mintha a FIFA-ban másképp lett volna...
Köszi! -
#8015 Nem találom -
#8014 nemértem mik azok a fehér foltok
demég ígyis nagyon jól néz ki -
#8013 jelenleg itten vagyok elakadva
-
#8012 hát az alap igen
most a srác keresztcsikosat akart azis kész
de most olyanomn dolgozom mint a képen lévő
de bonyolultabb mert két layer kell ugye -
#8011 THX! -
#8010 kössz:)