Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
deh asszem ez a manualis
hüje vagy hamán szép nem!4
Mert nekem TvNet ADSL,aztán tegnap este óta teljessen rossz.Éjjel még jó volt egy ideig,amikor játszottam pes-onlineon,reggel megint rossz.
Most épp jó ahogy nézem,de meddig...?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
I have 3 new stadium turf
1. Anfield - Liverpool (nograiny version)
2. Stamford Bridge - Chelsea (another nograiny version)
3 Stadio Delle Alpi - Juventus (green version nograiny too)
klikk
Itt pedig Anfield az Alapgyeppel
http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php?PAGE=down&FILE=Anfield - sin3-16.rar&DIR=PES 4/stadiony
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Azaz nemsokára itt a WE Picture Decoder meg a GS új verziója, ami támogatja a PES4 mezfájlokat!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mert ha beteszem a gyepjeidet meghal a PS2 DVD😊 varázsfû
mondjuk úgy nem próbáltam h csak áthúzom a gyepeket, holnap lesz talán rá idõm
még nem vagyok kész, mert alaposan megvizsgálom a stadionokat tükörképek miatt...nagyon elcseszik ezek a hangulatot...ha fordítva van valami...szerencsére a museum opció alatt be lehet barangolni az összes stadiont
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kits Decrypted and inserted into AFS ! ! !
The Wolf Uniform Bin File Collection
download
Az utsó meccsen meg egy Barcelonát irányitó játékos ellen nem kis mákjaim voltak.Az elsõ 20 percben alig birtam átjönni a térfélen,meg is szerezte a vezetést.A folytatásban is õ irányitott,volt ott minden a részérõl,2 kapufa,legalább 3 oriási védés a kapusomtól olyan helyzetben hogy a 16-os oldalvonalátol beguritotta és olyan 11-rõl kapásból ráküldte.Na de Kahn a helyén volt<#buck>#buck> .Végül hosszabitás után 2-1 lett ide.A kapuralövési arány olyan 20-7 lehett neki...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Visszavágon 1-0-re mentem egyenlített, de megint vezettem.
Kiállították a játékosát és még abban a támadásban lóttem egyet 40-rõl kapus felett a pipába (olyasmit mint amit annó kilinkeltem)
Kicsit jobb így, hogy cselezni is tudok
A döntõn meg 1-0-re nyertem.
mostis csak :
A Te kapcsolatod 228.24 kbit/sec
beraktam jópár textúrát stadionokhoz pluszban , mondjuk egy csomó használhatatlan mert:
-Sin reklámtáblái általábban sokkal csúnyábbak recésebbek ,mint Jonboyoért...nem értem miért
-Delle Alpi borzalmas a két végében a közönség elõtti bazinagy és tucatnyi juve címer miatt meg fastweb meg nike jel...RÁADÁSUL a stadion másik végében ezek tükörképe jelenik meg...röhejes
a kapuk mögötti cimer nike stb is tükörképként jelenik meg...elcseszve az egész stadiont...ezt is kiszedtem
-Nou Camp..örömmel láttam a lelátóba belevésett nike jelet...de ez is tükrös lett a stadion második felében...ráadásul a kisebb lelátószeleteken a nike jel bele sem fért feldarabolódott...ezt is ki kellett venni...
thx a linkekért azért...szép meló
ergo mindenki lassabban fut
Megint van egy kis gondom! <#bee1>#bee1>
Ugye ebben a Wolf peccsben, pl. az olasz csapatoknál nem lehet kiválasztani a gámában a mezszám típusát! Hogyan tudom elérni, hogy mégis módosítható legyen az Edit menübõl?
Próbáltam az opsön editorral kiválasztani más számozást, de akkor meg eltünt a mez (sima fehér szímû mez lett pl. az Internél)!!!