Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bestGP
am van még egy jo csel. STAR szokta probalgatni,de nekem is gyakran összejön,ez pedig a becsuszas gomb, lehet vele emelgetni a védõk becsuszasait 😊
deh asszem ez a manualis

hüje vagy hamán szép nem!4

Ez a kitserver assistant csak azért jó, mert tudod szerkesztgetni a mezeket mielõtt berakod???
bestGP
taktikat fogok valtani,mert kiismerhetõ lettem 😛

hüje vagy hamán szép nem!4

Breki33
jaja TVNET, még axis vonallal P

van a prohardveren külön fórumunk rá
Milyen neted van?
Mert nekem TvNet ADSL,aztán tegnap este óta teljessen rossz.Éjjel még jó volt egy ideig,amikor játszottam pes-onlineon,reggel megint rossz.
Most épp jó ahogy nézem,de meddig...?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

báttyó02
köszi Breki ez jó<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gondoltam meg lehetne úszni...
Breki33
hátha talán regisztrálnál........
Breki33
szval mivel raktad be?
na jó, de légyszi adjál egy linket, mert amit Breki adott oda username és password kell....
Tök jók a mezek, meg minden...Nekem hamar leszedte....nemsokára itt az AFS Explorer ami már kezelni tudja a bin mezeket.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

én szedném, mert állatira örülök neki, de a link nekem nem volt jó!!😊
Breki33
mivel?

bki nekem szaraxik a netem
én már be is raktam õket......

Breki33
A bin file-ket csak én szedem?

Breki33
Asszem aki gamepados nem kérdez ilyet P
Breki33
yah meg az hogy-hogy kell csinálni 😊

az engem is érdekelne hogy összesen hány csel van

báttyó02
r2? kipróbálom,köszi

Lesz.........már írtam róla itt, a képet is belinkeltem anno.....

<#mf1>
SZERINTEM
én is 2-t,bicigli és amikor elhúzza egy lövõcsellel,az R2-es az elhúzós lövõcseles
nincs vkinek olyan west bromwich meze ahol a sportszár sötétkék?
Breki33
És az R2-es elhúzós alapcsel?
ez a Progi PES4-hez vanh?
Breki33
Hát mert abban még nem nagyon vagyok otthon.

Hogy kell pontosan azt beállítani?
Breki33
Breki33
nah ittvan három stadion

I have 3 new stadium turf

1. Anfield - Liverpool (nograiny version)
2. Stamford Bridge - Chelsea (another nograiny version)
3 Stadio Delle Alpi - Juventus (green version nograiny too)

klikk

Itt pedig Anfield az Alapgyeppel

http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php?PAGE=down&FILE=Anfield - sin3-16.rar&DIR=PES 4/stadiony
báttyó02
valaki mondja már el,hogy hány csel van összesen,és hogy melyik az,hogy be tudjam állitani,mert én billel nyomom,de csak két cselt ismerek,a biciklicselt,meg a lövõcselt

báttyó02
na az faxa lesz

"Actually my buddy Yannick sorted out the decryption. The algorithms have been sent to Tato to incoprorate into a new version of WE Pic Decoder and AFS Explorer. Hopefully WE Graphic Studio can be updated too."

Azaz nemsokára itt a WE Picture Decoder meg a GS új verziója, ami támogatja a PES4 mezfájlokat!

mohus
miért nem használod a lestaktikát?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
úgy érted gyepek nélkül....

mert ha beteszem a gyepjeidet meghal a PS2 DVD😊 varázsfû
mondjuk úgy nem próbáltam h csak áthúzom a gyepeket, holnap lesz talán rá idõm

még nem vagyok kész, mert alaposan megvizsgálom a stadionokat tükörképek miatt...nagyon elcseszik ezek a hangulatot...ha fordítva van valami...szerencsére a museum opció alatt be lehet barangolni az összes stadiont

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
képzeld láttam a Cora Nike boltjában JUVE AEROW lasztit...nagyon dög

mohus
wow😊

Breki33
The Wolf Uniform Bin File Collection

Kits Decrypted and inserted into AFS ! ! !

The Wolf Uniform Bin File Collection

download
Én is most voltam Pes-onlineon.Jó kis meccsek mentek,a legidegesitõbb az volt hogy egy Arsenal-os ellen iszonyatos akadozás,lagolás közepette kicsikartam egy 2-2-t,aztán a 11-esekkel kikaptam.
Az utsó meccsen meg egy Barcelonát irányitó játékos ellen nem kis mákjaim voltak.Az elsõ 20 percben alig birtam átjönni a térfélen,meg is szerezte a vezetést.A folytatásban is õ irányitott,volt ott minden a részérõl,2 kapufa,legalább 3 oriási védés a kapusomtól olyan helyzetben hogy a 16-os oldalvonalátol beguritotta és olyan 11-rõl kapásból ráküldte.Na de Kahn a helyén volt<#buck> .Végül hosszabitás után 2-1 lett ide.A kapuralövési arány olyan 20-7 lehett neki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Elõtte vertem egy tökjó olaszt illetve franciát aki az elsõ meccsen 2-0-ra nyert.

Visszavágon 1-0-re mentem egyenlített, de megint vezettem.
Kiállították a játékosát és még abban a támadásban lóttem egyet 40-rõl kapus felett a pipába (olyasmit mint amit annó kilinkeltem)

Kicsit jobb így, hogy cselezni is tudok

A döntõn meg 1-0-re nyertem.
Breki33
Ja az a srác aki 6-4-re nyert úgy hogy feltolta a csatárait az alapvonalig és szögletbõl fejelt kkét gólt egy méterrõl valamin még kettõ gólja volt egy méterrõl jön egy visszavágóval P
Breki33
Ja bocsi hogy köszönés nélkül eltüntem a multiból de megen vmi gáz van a netemmel

mostis csak :
A Te kapcsolatod 228.24 kbit/sec
Breki33
nemén csináltam

én csak a gyepeket P
ha megvan azokkal a javítás kilinkelhetnéd
Breki33
igen legalábbis láttam képet róla P
mohus
PC-n....

mohus
Breki,

beraktam jópár textúrát stadionokhoz pluszban , mondjuk egy csomó használhatatlan mert:

-Sin reklámtáblái általábban sokkal csúnyábbak recésebbek ,mint Jonboyoért...nem értem miért
-Delle Alpi borzalmas a két végében a közönség elõtti bazinagy és tucatnyi juve címer miatt meg fastweb meg nike jel...RÁADÁSUL a stadion másik végében ezek tükörképe jelenik meg...röhejes

a kapuk mögötti cimer nike stb is tükörképként jelenik meg...elcseszve az egész stadiont...ezt is kiszedtem
-Nou Camp..örömmel láttam a lelátóba belevésett nike jelet...de ez is tükrös lett a stadion második felében...ráadásul a kisebb lelátószeleteken a nike jel bele sem fért feldarabolódott...ezt is ki kellett venni...

thx a linkekért azért...szép meló

mohus
opt file editorral leszedheted mindenki statját....egyszerre

ergo mindenki lassabban fut

mohus
ezek valóságban is léteznek?

Placebo74
Hello!

Megint van egy kis gondom! <#bee1>

Ugye ebben a Wolf peccsben, pl. az olasz csapatoknál nem lehet kiválasztani a gámában a mezszám típusát! Hogyan tudom elérni, hogy mégis módosítható legyen az Edit menübõl?

Próbáltam az opsön editorral kiválasztani más számozást, de akkor meg eltünt a mez (sima fehér szímû mez lett pl. az Internél)!!!
az