18976
  • Terminátor14
    pedig nem kell :)
    Max ellenkező irányba kell nyomni a nyilat (vagy analógot), mint amerre állsz, + célozni :) Én kb 8 ilyet lőttem már, abból be is ment 3 :P
  • 9csöves9
    na ez már tényleg fántásztikus:) gratula

ne mondjátok hogy ehez se kellett külön gombkombi
  • báttyó02
    minnyár másabb :P
  • gabber_saviola
    hát úgy látom , senki ......
  • gabber_saviola
    akkor úgy kérdezem, hogy valaki nem jön egy onlájn pesre :DDDDDDDD
  • báttyó02
    ááá neeem
  • báttyó02
    nem nyom veled senki,ez nem az a topik
  • gabber_saviola
    előre mondom , nem vagyok valami nagy spíler! :D
  • gabber_saviola
    valaki nyom velem egyet?
  • báttyó02
    szakmai mán szakmai :D
    ennek nincs semmi kombinációja,ezt a játékos dönti el,hogy igy lövi e
  • Fyrex
    hogy ne lehetne ha eccer itt van?:D egyébként szaGmai titok
  • Fyrex
    :D
  • Terminátor14
    hát azér ha pipába megy, akkor jó :) Meg nálam néha azér mozdulnak is, de semmi értelme :DD
  • grizzly21
    Huh bmeg, ilyen mozdulato te hogy csinálsz? Lehet ilyet? Durva gól. Meg a kifli se semmi ami a labdában van...
  • Fyrex
    az az igazság már az fhn is emlitettem hogy ezek a távolrol megbombázos kapus meg áll mint egy faszos nekem nem jon be
  • grizzly21
    nekem van egy zidane-os messzi gólom juventus ellen. Kb a félpályától beljebb úgy húsz méterrel, szóval jó messziről a jobbalsóba. Köll? Csak nem nagyon akarok szarakodni ilyen programokkal, meg nincsenek is meg nagyon úgyhogy inkább gyertek át azt nézzétek meg;)
  • Fyrex
    tom h lottetek ilyet de nem ilyen messzirol...vagyis olyat még nem láttam...
  • báttyó02
    nekem ilyen vidijóba is van
  • báttyó02
    yo messzi kol!% :d
  • Terminátor14
    nem egy ilyen gólt beszúrtunk már. :)
    De amúgy szép ;-)
  • Fyrex
    nah ijet löjé v@zze:D
  • Fyrex
  • báttyó02
    jova%4 kapperö .d
  • gabber_saviola
    ÁKOS :D
  • gabber_saviola
    mehet a gámé Ákos!
  • grizzly21
    PES5!!!!!! Yeah, várom.
    Viszont ha megint ilyen ocsmány lesz az animation akkor irgumburgum.
  • báttyó02
    OOOOO:
    kimennek,szítvernelek!!%55
  • mohus
    "Once again player models and animations will be refined to look smoother than ever. Do not expect a huge over-haul in the graphics until the next-generation consoles, however."

hát ja...
    remélem elég eredeti PES4-et vett a PC-s játékostábor:) hogy csak PC-re, egy optimalizáltabb és jóval szebb gém legyen...mondjuk ami egy X850-es ATI-t kihasznál
  • bestGP
    Rem-x el otthon akkora mecset jatszottam, h befostok.
    én is majdnem befostam!
    4-3 lett végül ide, de odavisszabaszosan jo volt :D
    vagyis izgalmas
  • Breki33
    itt a Wendetta 2.0 Wolf, meg WeviPatchn
  • Johnny23
    No,akkor talán ez a kis"hírmorzsa" jobban megmozgatja a fantáziátokat!!

Pro Evolution Soccer 5
    PS2/PC/XBox - PAL Regions Only

Release: October 2005
    Price: PS2/XBox £29.99 - PC £17.99

Konami will be releasing what could quite possibly the final installment of Pro Evolution Soccer on the current consoles in October of 2005. Details of Pro Evolution Soccer 5 are few and far between at this time. However, some features which you can expect to see are:

Return of the throw-in system from Pro Evolution Soccer 3:
    The throw-ins in PES4 received much negative feedback so Konami will be reverting back to the system whereby you are in control of the player receiving the ball as opposed to the thrower.

Improved Graphics:
    Once again player models and animations will be refined to look smoother than ever. Do not expect a huge over-haul in the graphics until the next-generation consoles, however.

New stadiums:
    Although not yet confirmed which new stadiums will be making an appearance in Pro Evolution Soccer 5, PESInsight expects at least 4 new stadiums to be in the game. Hopefully once of which will be Real Madrid's Bernabeu.

Online Play:
    Again, not confirmed, but Konami are hopeful that Pro Evolution Soccer 5 will feature online play on the Playstation 2, as well as XBox and PC. The latest release in Japan features Online Play on PS2, and, assuming this goes well, the game should also be online in Europe come the release in October.

Bigger Editing Mode:
    In Pro Evolution Soccer 5 you will now be able to create even more accurate kits than ever before. In PES4 we saw the introduction of a sponsor editor, but sadly many kit styles (especially striped shirts) were missing from the game. This will not be the case in Pro Evolution Soccer 5.

• Johnny23
    Winning Eleven 8 Liveware Evolution has been released a couple of days early. The game, which was scheduled to be available from this Thursday has already begun shipping out from Play-Asia.com.Many of the features in this game will be in Pro Evolution Soccer 5, so it is definitley worth buying a copy if you have means to play Imported games.

FONTOS: ez csak PS2-re van !!!!
  • Johnny23
    Ezen felül pedig,aki szeretne vmi új -jal feldobni a WE8 -át ,akkor kijött egy új NAGY patch, neve : WE8 FEEL THAT FEELING PATCH,ami szinte mindent javít("átrajzol" PP) a gammában!!!!

KLICK
  • Johnny23
    Haligali!

kijött a PES4Launcher 2.55 !!!!!
    INNENtudjátok szedni!

Ténleg senkit nem érdekel ez a multis bajnokság?? Pedig sztem naggyon király!! Idáig CSAK 1emberke érdeklődött.
  • Breki33
    Szerintem régi a progid, szedd le a legfrisebbet.

Amúgy a mecskiírás mint mondtam a Pes4Launcher már régen tudja szerintem sokkal jobb.
  • 9csöves9
    az miért van hogy a PEslaunchernél mindegyik szobára azt írja hogy tele van? nem akarnak befogadni?:D
  • Gabe18
    Láttátok az új PesOnline-t? Nagyon király lett,folyamatos infokat ad az éppen zajló meccsekről hogy állnak,meg a te meccsedről külön adatokat készit ki mikor lőtt gólt,ilyenek.
  • bestGP
    hát a Clan Base teljesen nem ua.
    azt ismeri mindenki, de tényleg mindenki. minden klán azt tartja szamon, mindenben a legrangosabb és a legerősebb.
    saját bőrömön is tapasztaltam!
  • bestGP
    neeem nem rád irtam
    csak a honlapra az van irva!
    bocsi ha férreérthető voltam ;)
  • Johnny23
    szóval, én 1 szóval sem mondtam ,hogy ez a legrangosabb!! csak azt hogy sztem tök jól meg van csinálva!

a másik meg hogy a "clanbase" tök ua., csak lehet hogy többen vannak...viszont amit én linkeltem ott szinte mindenki PES4Launcher-t használ,((meg sztem jobban meg van csinálva az oldal)) !!--> és ez JÓ! :)