18976
-
#9534 abban igen
demost stadionhangokat illetve a menube uj zenéket linkeltem -
#9533 gyepekről van szó? -
#9532 Amúgy a soccergaming-on van az új teknológiához topicom abban mindig kirakom az újjakat.
De ide már nem linkelem, mert senki sem véleményezi és inkább beszólásokat kapok miatta. -
#9531 Hát szoktak lopikálni, de FCH nem olyan.
INkább az a másik, de ott még az a jobb ahol az enyém, hagyta mert az asszimetrikus négyzeteitől meg zajos füveitől idegbaj kaptam -
#9530 Nah kész az új menüzene
És a stadionbemondók
klikk
Figyelem: 22 mega, akinek az eddigi menüzenéje kisebb illetve roszabb minőségű méretet kell növelnie, hogy berakja és hét napig lesz fent.
FEl nem teszem újra.
Azok a zenék amiket egy hete mutattam a főnemübe illetve a meccs előtt -
#9529 jó pár gyep mintha a tiéd lenne bár nem biztos... -
#9528 pontosan mindjárt mutatok egyet, hogy mit lehet kihozni -
#9527 "nekem classic játékosok kellenének
ők mikor jönnek?"
attól függ h indítottad az ML-t
három közül lehet választani...
rendes roster eredeti PES4
átírt roster
és a gagyikkal kezdve -
#9526 én meg se próbálom tanulni:) amíg vannak ilyen lelkes munkások minek?:D -
#9525 na ja:) elég macera meló, Gascoigne hamar megtanulta...
Úgy érzem hiába növeli a KONAMI a "helyeket" a cipőkre...nekünk 100 is kevés lenne...így sosem lesz tökéletes
jó lenne ha az összes hely, editálható lenne...nem tudom hol áll ez a téma, Breki tett ide olyan képet amiben három is editálható, csak nem tudom, h mükszik-e -
#9524 "Mohus te mé fikázol le mindenkit?sose írsz mást,csa idézel vkit és lefikázod!miért?"
ezt csak tegnap tettem...egy tegnapelőttire...de lezártam ma
és csak azért idézek, hogy ne kelljen visszalapozni:)
és amugy teljesn igazad van...full off lett az egész:) -
#9523 tökéletes csukacsomaggal szeretek játszani:) -
#9522 látom leadod a rendelést:) -
#9521 "Mintha konzolra nem lenne akkora warez...
Egyébként szerintem a Konami melléfogott a PES4-el pc-n,abból a szempontból hogy "rákényszerithette" volna a pc-s játékosokat a játék megvételére.De ahhoz egy kiforrott multiplayer támogatást kellett volna a játékba rakni,hasonlóan a Fifához,regisztrációval stb...Persze ahhoz minőségire meg kellett volna csinálni..Ám a sok huzavona a multi körül ezt eredményezte,van,de korántsem az igazi.És ahogy nézem nem nagyon mozgatják magukat hogy javitsák."
Warezra ne Magyarországból indulj ki...mert itt a nagymami kötőtűjét is lemásolják...a Földön több konzolgamez fogy mint PC gamez (most a windows passziánszt kihagytam)..ennyi. Ez nem azt jelenti, h konzollal többen játszanának, mint PC-vel:)
A PES4 még közel sem tökéletes minden szempontból...egy 3 Ghz-es géphez.. igencsak ócska a grafika...a multi is olyan lehet, ahogy írtad. Szerintem az internet sem alkalmas még a felhőtlen játékhoz...mindig van még lag és tsai. Az álom persze a mi esetünkben az lenne, h egy akadásmentes és mindig friss roster, mez stb fogadná a neten játszadozni óhajtókat...nem kellene buherálni, persze a buhera is tök jó...él a topic:) -
#9520 ezeket kell sztem GS el bin be berakni. bár nem biztos:) -
#9519 de ezek a mezek kitsever-hez vannak!,namost a bin-esek nem jobbak/szebbek??? -
#9518 azért megnézem mert nincs meg az összes gyeped sőt...
majd te is kiadhatnál egy ilyen peccset -
#9517 köszönöm szépen:) az acoustica-ra még csak rápislantottam de próbálok vmit alkotni vele:) -
#9516 kapszt tőlem egy kis Juve chant-oot
klikk
klikk2 -
#9515 sztem nem -
#9514 nm! de ezért egy nagyon fasza Del Piero arcot kell készítened:) -
#9513 köszi -
#9512 http://europaifocivilag.uw.hu/ -
#9511 milyen poszton golndolod? -
#9510 huhh valaki segitsen PLZ. Kellene egy olyan oldal,ahol le tudok tölteni kb. 100×100-as méretü arcképeket focistákról,mert el akarom kezdeni az arcokat tuningolni a pesbe :))
Például Zidane,Henry,Ronaldo. Előre is THX -
#9509 Breki! FCH-nak a stadionpeccsében a te füveid vannak? -
#9508 szerintetek ki a legjobb játékos a pes4-ben? classic is ér -
#9507 direct ip-n keresztül -
#9506 pedig elmondtam, de külön csapatokhoz nem tudsz berakni -
#9505 buék
a címeket itt megtalálod
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=&threadid=117878 -
agtomi #9504 Lan-on hogyan lehet a pes4-el játszani? -
csabóca27 #9503 nekem a barcelona,a milan,meg a meg az umbro számstílus kéne,de nemtom berakni -
pinehead #9502 thx,már csak egy jó cím kellene... -
#9501 heppi börszdéj ! :) -
#9500 nekem classic játékosok kellenének
ők mikor jönnek? -
pinehead #9499 merre találom?
köszke,szülinapi ajándéknak jó is.(29) -
#9498 hmm hát pl. Ronaldo nem fog hozzád menni az biztos,másokért meg elvileg sok pénzt kell ajánlani,akkor elfogadják -
#9497 division1 első év
-
#9496 hanyadik évben vagy a ML-ben? -
#9495 a nagy játékosok master leagueban mennyi idő mulva jönnek el? nekem sosem akarnak jonni, mindig breakdown van :D