Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mármint ez a reefur 1.0
We8 Jap leaguet japánban adták ki
az én kezemben még nem járt...Franando szokta angolra fordítani a japcsi vertiókat
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az elõbb is játszottam egy román valakivel egy Román-Magyart,2-0-ra már ment a félidõben,aztán hibá tudtam már a 2.-ban partiban lenni vele,gól nem lett,igy elúszott a meccs.Visszavágót meg nem tudtam játszani,mert ki kellett lépnem a meccs végén...<#szomoru1>#szomoru1>
Nem nagyon megy a szabad nekem.Inkább neten játszok,ott is szinte mindig client-ként,ugy meg lehetetlen jól lõni,még ha amugy jó is a kapcsolat az ellenféllel.
Clean balls pack by CaptX
*Thanks to Ariel Santarelli for the fifa to Pes conversion
Includes:
Afs explorer 3.4
Nike Aerow standard-clean
Nike Aerow Blue-clean
Nike Aerow Yellow-clean
Diadora Supergoal blue-clean
Diadora Supergoal red-clean
Diadora Supergoal green-clean
Nike Geo merlin
Adidas Fevernova
*Balls pumped up (Fixed the flat looking)
http://c.1asphost.com/captX/Clean%20balls%20pack(CaptX).html
Most játszottam egy sráccal 3-at tök béne voltam 3-0 oda
na mondom nemigaz elkapom 2-1 oda de a 90.-ben lõtte a gólját és a másik 11-es volt.
Mondom neki FInal Match?
És a végén elkaptam 1-0-ra úgy hogy a végén kisakkozva a védelmét még az üres kapu fölé lõttem egyet.

9mp-es cucc és az elsõ 4mp feketeség!!!!
amúgy gratula az elsõhöz!!!!!
Robert
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Vagy ha nem akarod a modiságot akkor szólj...
de mostmár, hogy tesztelésnél bill-el gyakorlok meg tudom állapitani, sokkal jobb gamepaddal
azért teljesen más egy lövésnél hogy analóg nyomod vagy digitálisan az irányt
EZ ugyanaz mint RBR-t bill-el játszani, lehet, de minek? P
Szóvla a pad továbbra is pihen..
CSAK a Fradi
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
forradalmár vagyok<#mf1>#mf1>
hüje vagy hamán szép nem!4
ez az összevisszaság nekem is még "jelen" van PP
mondom még az zavar 1kicsit,hogy a cselekhez a J-analoggal pl.2x kell "húzni" 1más után gyorsan és erre hát nem mindíg reagál/sikerül
!! FORZA MILAN !! -Johnny-