18976
-
#10054 Nahát milyen viták folynak itt :D -
#10053 Ezért próbálok előtte olyan emberekkel játszani mint pl Gabe aki nem azt nézi hogy hány gólt lőhetett volna és nyugodtan kipróbálhatok más taktikát nem fog utánna ide jönni sértegetni.
Biztos lol de ez van. Ezért nem szeretek egyből úgy játszani.
Ezt nem most találtam ki ugye fifában is így volt.
Én nem mondtam, hogy többet tudok egyszer egyik nyer egyszer másik. -
csabóca27 #10052 nincs bajom veled Breki,csak mondtam -
misztör frog #10051 ezt nekem nem mondtad..de akkor is kiaptál,nem???
4szer zsinorba,meg azán mégegyszer a nagy nyerésed utánn...lol -
#10050 hamarabb írtam mint te. mint az utobbit is.
szoval visszatérve igen, ugy gondolom ez nem dicsekvés. én meg nem emléxem h mondtam volna olyat h megyek lövést gyakorolni :|
vagy tévedek? igen, ez nem tulzas h mindent tudok vele, lassan 6 éve nyomom a konami játékait, jól is néznénk ki. ez nem azt jelenti h tőlem nincs jobb, mert van. [jól megmondta]
ja valamivel töbet tudsz, mert annyira k*va nagyot nem birok csavarni, de kisebeket igen :)
ez meg h 4-5 meccs kell, ez tényleg lol, ne is haragudj. szted ki fogja veled lejátszani az 5. mecset amikor 2 mecses egy egy fordulo?
vagy akkor előtte lövöd be magad? =) -
misztör frog #10049 najo befejeztem... -
#10048 billentyűzettel nem ellened játszottam ugye
ezt világosan leírtam
szval máskor gondolkozz mielőtt írsz
-
misztör frog #10047 eddig se volt :D:D:D -
misztör frog #10046 nemértem... -
Gabe18 #10045 Én nem tudom kinek van igaza,illetve ki mond igazat vagy ki nem,de ennyit vergődni ezen,hogy most te nyertél vagy nem,szerintem már ez is nevetséges.
"olyan meccsen,ahol legalább 4 gólt rúghattam volna...de te... szoval:hiába vagy idősebb,elég gyenge vagy,valld be...csak az ún."JÓHÍREDET" akarod fenntartani,már ha van neked olyan"
Hogy Brekinek van-e az egy dolog,de ilyen szövegek mellett neked nem lesz,az biztos... -
#10044 Az a meccs 1-0 lett
Előtte 3-1 ide
Akkor most ki hazudott? -
#10043 hát ja. de ha tényleg hazudik akkor annak mi értelme? nemértem -
#10042 nem ezt mondtam? -
misztör frog #10041 ja amúgy szívesen játszanék a híres játékosokkal,mint pl.Gabe,Quaresma meg a többiek -
#10040 Hát sztem ez a nekem már nem kell senkitől tanulni mindent tudok stb amiket irogatsz dicsekvések.
Meg sztem ez is az: "ő tudott eddig csak simán gond nélkül megverni"
Persze vagy akkor még nem jöttem bele, vagy te hostoltál akadt mondod.
De érdekes ha én mondom hogy nekem kell 4-5 meccs, hogy belejöjjek az lol. Aki fifaban multizott velem az tudja, hogy ottis ez volt, nekem kell pár meccs, hogy belejöjjek.
Becsülöm azt ha másnak egyből megy nekem nem.
Ha ettől béna vagyok hát legyen.
Majd kiváncsi leszek, ha átálltok gamepadra milyen lesz belejönni.
Nekem mióta áttálltam ez van, pl lőni még mindig jobban tudok bill-el.
Mondjuk mást nem nagyon.
Nemtudom mennyit gyakorolsz, éncsak azt tudom amiket írsz, hogy megyek lövést gyakorolni, szabadrugást gyakorolni stb.
De jó akkor nem gyakorolsz bocsi.
Meg ez az alázós szöveg :-)
Őszinténszólva kicsit csalódtam a srácban, de jó ha ő úgy érzi alázott hát higgye.
A párharcos dolog ugye régi ügy nemis értem miért a közösre tartozik, hisz megbeszéltük.
De akkor újra, felídegesített, hogy a párharcoknál akkor miért pattantam le rólad és szerettem volna tudni milyen beállítással érted el. Lehet hogy nem normális de idegesített P -
#10039 Jo lenne, ha ezt máshol tárgyalnátok ki. -
misztör frog #10038 fogd a billentyűzetre nyugodtan...gyökér... -
misztör frog #10037 na nézzük:
egyszer,hangsúlyozom,EGYSZER kaptam ki töled...és utána mondtam,hogy menj,játsszál Petivel(intergp a gyengéknek)de te mondtad,HOGY AZÉRT EGY VISSZAVÁGÓT ILLIK JÁTSZANI...(így)mondom:OKÉ.ÉS MEGIN KIKAPTÁL,olyan meccsen,ahol legalább 4 gólt rúghattam volna...de te... szoval:hiába vagy idősebb,elég gyenge vagy,valld be...csak az ún."JÓHÍREDET" akarod fenntartani,már ha van neked olyanszoval:NAGYON GYÖKÉR VAGY!HAZUDOZÓS GYÖKÉR! -
#10036 ez a gyorsasag csak Breki illúziója.
a condition-t ha felnyomod maxra, akkor mind2 csapat játékosai jobb formaban vannak, ennyi -
#10035 Én nem tudom, nem szoktam birizgálni.
Csak már többen is kérdezték, hogy miért nem nyomom fel az értékeket, mert akkor gyorsabb.
Meg hogy így véletlenszerűek az értékek.
Akinek úgy tetszik felnyomja akinek meg az hagyja ahogy van.
Nemigazán értem mit problémáznak ezen.
-
#10034 várjunk én mikor dicsekedtem?
nem kell tanulni senkitől. és szerintem tőlem kevesebbet senki nem gyakorol. mivel én semmit nem gyakorlok :)
igen Quaresma egy más tészta, ő tudott eddig csak simán gond nélkül megverni. ez ugyanolyan, h az én gépem per pillanat használhatatlan mégis kiálltam, be is szoptam. aztan második mecsen más taktikaval még mindig szivozos geppel megint megvert ugy h lagba is volt. (milyen kidolgozott tamadas utan, ugye )
ha valamikor "dicsekedtem" is mindeki tudta h ezek hülyeségek.
de az kikészito viszont, amikor mondom megvertelek azt mondtad h miaz h én nyerek minden párharcot. ez normnalis szted? -
#10033 Valaki avasson be, hogy mi van felnyomva, hogy gyorsabb? -
#10032 részemről lezártam annyit írtam, hogy valakiknél be van állítva gyorsabbra, ebbe minek belekötni...... -
#10031 "Ja amúgy a barátja elmondása szerint rájöttem miért olyan gyors mikor ő hostol, felnyomják az értékeket.
Hát én sztem jobb alapon én nem szoktam birizgálni és nekem így tetszik."
Ezt írtam
Erre te elkezdtél ferdítésről beszélni meg hogy mindig megver.
Ez egyrészt nem igaz másrészt nem azért írtam, hogy ezért nyert, mivel én hostoltam és speciel én nyertem.
Ellened legutoljára úgy emléxem én nyertem :-)
Persze én nem gyakorolok órákig és nem állítom, hogy tökéletes vagyok.
Sztem tanulhatnátok Sheva-tól és Quarestől és Gabe-tól
Előbbi simán megvert 4-1-re mivel billentyűzeten marad az írányítás méghozzá a haver beállításaival mégsem jött ide, hogy hú hogy aláztalak.
Quares meg mindkét csoportmeccsét megnyerte ellenem mégsem jött ide, hogy hú én mindig megverlek.
Gabe-l meg sokat játszottunk váltakozó sikerrel és talán többször nyert mégse jött ide dicsekedni. -
#10030 nem kötekedtem. csak tudom mit műveltél le ellenem is, amikor kikaptál mindenhogy. -
#10029 Szerintem te kértél visszavágót mikor kikaptál 3-1-re, de hagyjuk.
Biztos te vagy az enyo és akkor is aláztál. P -
#10028 sztem nem vagyok a papád
És nem emléxem, hogy alázott volna a ti nagy enyotok P
Egy srácra emléxem aki egy góllal nyert általában és eddig elég normálisnak tünt.
-
ZsilKEANE #10027 Breki papa... Enyo télleg elalázott vagy 5 meccsen egymásután :PPPP
és te erre elkezdted hogy kell 5-6 meccs hogy belemelegedj
lol -
#10026 Olvasd már vissza te kezdtél el kötekedni.
Mondjuk annak se volt fele se igaz.
Sztem pedig az a fárasztó, hogy mondanak neked vmit de nem vagy képes felfogni. -
#10025 mintha nem tudnád elolvasni. ez a szánalmas. már fárasztó vagy a korod ellenére. és mindig bebizonyosul -
#10024 egyáltalán nem mindegy
Nem röviden kell hanem értelmesen hogy érteni is lehessen.
Gondolod hogyha mikor segítséget kérsz és én így írnám le hogy minden második szót értesz sokra mennél vele?
Szerintem nemsokan chateltek itt többet mint én mégis tudok érthetően írni :-)
És miaz, hogy mindig? :-)
Amúgy énsemtudom, hogy mi van én csak azt mondtam, hogy egyesek felnyomják az értékeket én meg nem szoktam.
Nem mondtam, hogy ettől jobb vagy roszabb valaki nem szidtam senkit.
Csak elmondtam mert annó sokan nem értettük egyeseknél miért túl gyors. Erre jött ez a...
De köszönöm a hozzászólást. -
csabóca27 #10023 nemtom h mivan,cak most jöttem,de nem tök mindegy h neten h ír vki,ahol pont az a lényeg h röviden?megszokta a chaten gondolom,és Breki már bocs,de te mindig azt nézed abban ha vki téged szíd h milyen a helyesírása -
#10022 szerintem ez a helyesírás szánalmas -
#10021 1. Breki
2. Milyen dolgokat ferdítek?
Szerintem semilyeneket.
3. Jah igen mint tegnap :-)
Vagy a két gól különbséggel nyerés nem számit? P -
#10020 Ezt most írd le úgy hogy érteni is lehessen. -
misztör frog #10019 DE breki!!!!!!
ne ferdisd már el a dolgokat!!!!
te kértél visszavágot,és az értékeket mindegy,hogy állitjuk..ne erre fogd már lécc,HOGY mindig kikapsz,lécc :P -
#10018 amugy bki á nem ferditesz a dolgokon. enyo is akkor ver el amikor akar. de nem értem! nálad az nem létezik h, valaki siman, egyszeruen JOBB??!
mert valami kifogas mindig van. nagyon szanalmas neha mar -
#10017 ja a condition?
-
#10016 A játékosoknál, hogy jobban lőjenek, ne fáradjanak stb. -
#10015 nem igazan értem. milyen értékek?
ma keress és játszhatunk