18976
-
Glasses #10654 Egyébként hol lehet a legjobban megtudni az átigazolásokat? -
Glasses #10653 Én is igy vagyok vele másrészt meg akik játékosok nem szerepelnek az adatbázisban meg kell csinálni remélem minnél hamarabb megoldja valaki ezt a kérdést. -
#10652 Én magamnak csinálom ma megvárom az olaszokat és nagyjából kész
Csak a kis csapatokat nem mindig találom -
#10651 Nak ezek megvannak, de Slavia Praha-t nem találtam illetve kellenének a korrekt angol csapat mezszámok -
Glasses #10650 Tudtok egy olyan rostert ami tartalmazza a legújabb igazolásokat én probáltam szerkeszgetni de mindent nem tudok. -
#10649 7-8-ig rá
nehülyéskedj tegnap is végigjátszottam te nem voltál sehol
je egyszer kerek 20 percig vártál P -
#10648 jaja a németesnek kéne értenie, vagy vigye el a némettanárnőnek P -
#10647 van fóruma a soccergamingon is
de ugye van a google beirod hogy issonline face és megtalálod -
#10646 Hétvégére is ezt mondtad aztán hiába vártalak.
Amikor meg írtam neked nem válaszoltál
És nem tudom hol lehet elérni P -
#10645 Breki. ráérsz ma? :\
lol hogy te nem bírsz sose időpontot mondani, és itt kell szaladgálni.. -
#10644 én annyit értek hogy kétszer r2, utána rögtön r1 az egyik irányba, többit nem értem meg az analogot sem értem
-
#10643 Breki az issonlineon a fórumon belül melyikben vannak az arcok? -
#10642 Breki nem játszunk ma 1-et 2-öt?Meg nem tudjátok gascoign-t hol lehet elérni? -
#10641 nade te megcsináltad azt a cselt ?! -
#10640 analóg,r2,r1-el kell kombinálni annyit értek -
#10639 te csak fordíts aztán írd be aztán kapsz még -
#10638 jaja nagyon király! -
#10637 Chelsea
Távozott: Celestine Babayaro (Newcastle)
Érkezett: Jiri Jarosik (CSZKA Moszkva)
Arsenal
Távozott: Jordan Fowler (Chesterfield)
Érkezett: Emmanuel Eboue (Beveren)
Manchester United
Távozott: Chris Eagles (Watford), Kenny Cooper (Oldham), Kieran Richardson (West Bromwich), Eric Djemba-Djemba (Aston Villa)
Érkezett: -
Távozott: Salif Diao (Birmingham), Stephane Henchoz (Celtic)
Érkezett: Mauricio Pellegrino (Valencia), Fernando Morientes (Real Madrid), Scott Carson (Leeds)
Tottenham
Távozott: Callum Davenport (Southampton), Jamie Redknapp (Southampton), Kasey Keller (Mönchengladbach)
Érkezett: David Limbersky (Viktoria Plzen), Emil Halfredsson (Hafnarfjördur), Mido (Roma), Mounir el-Hamdaui (Excelsior), Radek Cerny (Slavia Praha)
Manchester City
Távozott: Christian Negouai (Coventry), Nicolas Anelka (Fenerbahce)
Érkezett: Kiki Musampa (Atletico Madrid)
Everton
Távozott: Kevin Campbell (West Bromwich), Thomas Gravesen (Real Madrid)
Érkezett: James Beattie (Southampton), Mikael Arteta (Real Sociedad)
-
#10636 mi az arc vagy a fórum lengyelül?:D -
#10635 ez eddig a legélethűbb PES arc amit láttam
le is szedem ha megtalálom:) -
#10634 Akkor fordíts aztán ordíts -
#10633 ööüü éjn németes vok -
#10632 1. Breki
2. Avi-ból P
3 Így: Laufe auf einen Gegenspieler mit dem Steuerkreuz bzw. Analogstick zu. Drücke nun zwei mal R2 und anschließnd sofort R1 plus oben oder unten. Je nachdem ob du auf der echten seite oder linken Seite am Gegenspieler vorbei rennen möchtest. Dieser Trick funktioniert am besten mit schnellen Spielern. -
#10631 breki ezt a megkerülőst hogy csináltad? -
#10630 nemrossz -
#10629 -
#10628 estet -
#10627 jah amúgy jónapot all -
#10626 amúgy szép gól -
#10625 hmmm egyszer érném meg hogy nem olasz csapattal lősz gólt :) -
#10624 Ez bill-es
-
#10623 lol
"CtrlAltDel
Is there such a thing?
--------------------------------------------------------------------------------
biker_jim_uk
franke on SG has done a load of pitches"
franke az öregapád P -
#10622 ok kösz, kipróbálom :P -
#10621 Lehet, sztem a nyíl gombokkal. -
#10620 ez a "fel vagy le" relatív persze! kameranézettől függ! -
#10619 lehet! lövés után amikor a levegőben van a labda fel v. le húzod az irányt folyamatosan... de a csavarás függ attól is, hogy a játékos milyen szögből rúgja a lasztit, milyen helyzetből és hogy milyenek a lövőértékei! -
#10618 én bill-el jáccok, azzal lehet csavarni? és ha igen hogy? -
#10617 Master Liga :) -
#10616 És egy nagyon ütős csicsergés a GameSpoton:
"Although no official announcement has been about the game in the West, Konami have being showing off a short video of something called Winning Eleven Tactics: European Club Soccer at the Tokyo Game Show this weekend. As any footy fan will know Winning Eleven is the Japanese franchise that is repurposed and re-branded to become Pro Evolution Soccer.
The video clip apparently portrays a fairly standard looking match using the Pro Evo graphics engine, which then changes camera angles to give full control over touchline strategy, formation and tactics. It’s not clear what kind of detail the game goes into, and whether it will feature the fuller suite of options offered by the likes of Championship Manager, but it’s all terribly interesting nonetheless.
The game was showing only on the PS2, although this does not necessarily rule out PC and Xbox releases, if Pro Evolution Soccer 4 goes down well this Christmas on those formats.
Source: GameSpot"
Amiről szó van, hogy a KONAMI a sajtónak bemutatott egy videót ami legújabb japánban megjelenő Winning Eleven játékát prezentálja és ami nem más mint egy menedzser a WE8 grafikai engine-jével. A hétvégi Tokyo Game Show-n kívánják a nagyközönségnek is megmutatni a cuccost. Hááát. Ilyenkor szeretnék japó gyerek lenni (vagyis nem ilyenkor, hanem mindíg :P). Bár nem kizárt, hogy itt nyugaton is kiadják majd XBOX-re, esetleg PC-re, egyelőre csak a japán PS2-es kiadás a biztos. -
mike369 #10615 Minek kereszteljük a "Master League"-ot?
Mesterliga?