Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah! csak az a gond, hogy az editable-kre nagyon fos színeket pakol a gamma 😞
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
<#wink>#wink>tökéletesen 1etértek Veled,egyedül talán a "hízelgés" jelzõt cserélném,mondjuk "felnõtt viselkedésre"
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Új hét, hízelgés, békülés! De szép az élet! 😛
mmm talán! de elég kényes dolog ez az editable csuka dolog, ha jól emlékszem nem hiába hagyták pixelesen a nike-kon az éleket...
ja nem
1:default pes4 boot(the NON t90 1)
2:T90S
Non editable:
3red pulse black(zidane)
4red pulse red(gerrard)
5:new beckhams
6otto(white and black,the 1s cafu,dida,perrota wear)
7:umbro xai
8:f50(duffs 1s)
9f50+(robben)
1:default pes4 boot(the NON t90 1)
2:T90S
Non editable:
3red pulse black(zidane)
4red pulse red(gerrard)
5:new beckhams
6otto(white and black,the 1s cafu,dida,perrota wear)
7:umbro xai
8:f50(duffs 1s)
9f50+(robben)
Igen, csak két editálható lehet, úgy tudom. De ez szerinted Puma? Mert én nem látom rajta.
Ps3 ID: Gascoigne74
sztem az élénkebb! amit elsõre linkeltél be!
hmmm nem rossz... én az egyik puma helyett raktam volna be egy Nike Total 90-et 😊
Azt nem tudom pontosan, de lehetséges. Edit/Edit Player/Appearance/Boots itt állíthatod a színeket
Szerintem akkor hiába állítottad a színeket, maradnak a nem editálhatók színei
De ennek van valami teknikai akadálya?
De akkor megvan készítek egy olyat amiben nincs editálható és tele van Adidassal és egy olyat ami editálhatókkal
csak azt nem tudom mivan ha a játékban belövöm a színeket az editálhatónál és kicserélem egy nem editálhatóra
De akkor megvan készítek egy olyat amiben nincs editálható és tele van Adidassal és egy olyat ami editálhatókkal
csak azt nem tudom mivan ha a játékban belövöm a színeket az editálhatónál és kicserélem egy nem editálhatóra
Jó de ha megnézed a kedvenc csapatod eredeti RGB-ét az érdekel.
Idõigényes minden csapathoz egy eredeti képet szerezni amin jól látható és megnézni.
Viszont ha mindenki megnézné a saját csapatáét secperc alatt be lehetne állítani.
Dehát lusták...
Idõigényes minden csapathoz egy eredeti képet szerezni amin jól látható és megnézni.
Viszont ha mindenki megnézné a saját csapatáét secperc alatt be lehetne állítani.
Dehát lusták...
Hírtelen nem tudtam mirõl beszélsz, aztán kapcsoltam. <#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
még nem néztem... de biztos jó lehet! 😄 majd ma patchelgetek!
Szerintem külsõre tök jól néznek ki a Nike-k, de a Wapor nem valami kényelmes cipõ, az Adidast ebbõl a szempontból sokkal jobban szeretem. Hát ez egy kicsit Off volt, csak nosztalgiáztam egy kicsit. <#vigyor0>#vigyor0>
Hát azt, hogy próbálom olyan színekkel variálni a cipõket, mint a képeken. Nem csinálok mondjuk zöld Vaport <#vigyor0>#vigyor0>
A Total 90 közûl a bordó, meg a fekete fehér teljesen ilyen a játékban is, a Wapor-ok közûl meg a kék, fekete, bordó. Az aranyszínû egy kicsit eltér.
A Total 90 közûl a bordó, meg a fekete fehér teljesen ilyen a játékban is, a Wapor-ok közûl meg a kék, fekete, bordó. Az aranyszínû egy kicsit eltér.