18976
-
diegoam #10894 naja, előfordul...:)
támadásban elég jól lehet alkalmazni a kiugratós passzt is, bár sokszor futok lesre. -
#10893 Ha nem multizol és tartani tudod a szád keress meg priviben.
De ez nem olyan trükk, hogy elárulom, aztán sokkal jobb leszel.
Jól is kell tudni alkalmazni és az nem egyszerű.
Ha lagol multiban akkor meg szinte lehetetlen. -
#10892 Ezt Mohussal beszéld meg P -
#10891 Az meg amit tegnap Sheva ellen gyakorolni akartam-csak nem hagyta.
Gyors kontra a felezővonal felé haladj a játékossal de a szélen menj vagy oda passzold ki.
A félpálya előtt kicsit indulj meg befele átlósan és íveld előre kb 30-40 métert átlósan a hosszún érkezőnek.
Persze nehéz kivitelezni és nézni kell mikor van üresen, deha jól adod a labda úgymond a hátrafutó hátvédeket megkerülve a kiugró csatár elé esik aki akár kapásból megrúghatja.
MOndjuk gólt még nem sikerült elérnem vele mert Imra megfejelte lövés helyett de nagyon szép volt.
Ha sikerül berakom majd. -
#10890 "tehetségét felkészültségét" ez csak rossz fordítás... az a forma! :) -
bang #10889 és megtudhatnánk mi ez a "kis trükk" ??
jöhet priviben is :)) -
#10888 Azért kérdeztem, hogy gamepad vagy bill-mert bill-el van egy módszer, hogy meghúzod a szélen csellel elmész ugye egy ember mellett befelé kanyarodsz az alapvonalnál, és vissza az érkezőknek.
Bill-el teszteléskor ezrt nagyon nem szereti.
Meg azt se ha bepasszolod és ugye a játékosod aral a passzoló felé áll, de nem fordulsz be hanem lazán hátrasarkazod a mögötte jövőnek.
Általában tök üresen jön, a védők a sarkazóra rontanak úgymond rá. -
#10887 Namost erre van egy kis trükk amit nem értettem régen, hogy miért nyerik meg egyesek a párharcokat, holott amúgy nem jobbak.
Namost hétvégén itt volt egy haver aki elég jól játszik, de kb egy szinten vagyunk (bár ezt biztos tagadná )
Na hétvégén párszor jól elkalapált de pont ezzel, hogy egyszerűen a csatára vagy elnyomta a védőm vagy szabálytalanság.
Viszont én mikor támadtam és párharcra került sor viszonylag hamar elvesztettem ellene ezzel.
Addig nyaggattam amíg elárulta és most ezt gyakorlom.
A multis ellenfeleim tudják is ezt egyenlőre sok a labdaszerzés, de sok a fellökés is amibő szabaddal jön az ellenfél.
Kicsit féltem is egyik nehogy azt higgye, hogy azért szerzek sokkal több labdát mint előző nap mert felnyomtam vmilyen értéket P
Persze még nem megy úgy mint a srácnak de alakul, csak hát ehhez elég íntenzív gombnyomogatás kell nemis tudom bill-el tudnám-e. -
bang #10886 ezaz ... köszi !!
ilyen tippekre, tapasztalatokra gondoltam
kipróbálom ...
bár kétségtelen pozitívuma a proginak a konkurens termékkel szemben, hogy sablon foci itt nem rulez, de biztos van egy-két módszer, ami hatékonynak minősül
-
bang #10885 perfekt :))
-
laca70 #10884 Én is hasonló cipőben jártam, 3*-on elég szoros meccseket vívtam. 2 csatárral és közte egy hátravont középcsatárral játszom. Azt csinálom, hogy az egyik csatárral elfutok a szélen, majd az ötössel egymagasságban hirtelen megfordulok és elindulok a tizenhatos vonalán befelé. A félkörívnél bepasszolom a középcsatárnak a labdát, aki kapásból bevágja. Már több gólt értem el íly módon. -
bang #10883 thx ! -
#10882 a játékos mellett a színes nyilak az aktuális "tehetségét felkészültségét" mutatja..a piros a legjobb kék vagy szürke esetén érdemes lecserélni már a kezdés előtt
a zöld csik meg folyamatosan fogy ugye P
a barna csík torna/bajnokság esetén van "accumulated fatigue" vagyis érdemes pihentetni a játékost és nem mindig játszatni mert könyebben fárad és sérül ha a barna csík tele van -
bang #10881 ebben igazad van csak sajna nálam elő szokott fordulni, hogy az ellen csatija előtt már nem áll védőm :((
bár nincs igazán gondom a védekezéssel, a támadással annál inkább... -
#10880 pontosan! most néztem igen a barna az általános erőnlét... illetve vannak a kis nyilak, azok pedig az aktuális formát jelölik... ha piros felfelé mutató akkor ugye tökéletes formában van a pali. -
bang #10879 köszi , alapvetően a zöldnek megfelelően cserélek, csak jó lenne tudni, hogy pontosan mit is jelentenek. Az egyik az általános erőnléttel (vszínű ez a barna) a másik a pillanatnyi fáradsággal van összefüggésben. -
diegoam #10878 szerintem a játékosok egyéni értékei határozzák meg ki nyeri az ilyen párharcot. mondjuk én úgy szoktam,hogy az X nyomása nélkül megpróbálom utolérni először és úgy szerelni becsúszva vagy ha kicsit előrébb futsz mint ő, akkor nyomsz X-et. legjobb szemből rátámadni tehát egy hátrább álló játékosodra átváltani. -
bang #10877 "hátúlról, hogy szerel szabályosan?"
fut mögöttem közvetlenül és amikor megnyomom a lővés gombot, akkor úgy reagál a progi, hogy az csatárom csinál egy botláshoz hasonló mozdulatot (bukdácsol) és az ellenfél vezeti tovább a lasztit. Amíg nem lövök addig "kéz a kézben" szaladunk (a csati elől, a védő hátulról rátapadva), ja ha én tapadok rá a kapura törő ellenre, akkor hiába tartom lenyomva az "X"-t ettől az ellen simán kapura lő, magyarán a fent leírt hátulról történő szabályos!!! szerelés a gép privilégiuma (úgy tűnik) -
#10876 a zöld az aktuális fáradság, a kicsi barnát most pontosan nem tudom... -
#10875 csak az a nagy kérdés,hogy PL.ezek a patchek,mennyire fognak működni a WEI8 -ban (mennyire lesz kompatibilis a 2gamma) ??
(((mondjuk,a PES3-WEI7 -nél egész jol működödtt ez a "kompatibilitás"))) -
bang #10874 mégegy kérdés:
játékoscsere menüben az erőnlétre vonatkozó opciónál a játékos neve mellett egy zöld és egy barna csík látható.
Melyik mit jelent pontosan ?
-
#10873 nincsmit! majd muta az eredményt! -
#10872 mivel három csík van sikerült, köszi P -
#10871 aha! ezt úgy kell hogy 4 egyenlő részekre vágod a reklámtáblád ugye és mindegyik részre pakolsz egy Drop Shadow (árnyék) effektet. Úgy hogy a felső tábla legyen a layerek közül legfelül, majd az alatta lévő, majd a harmadik és végül a negyedik... így az árnyék pont az egyel alattira vetül. Remélem annyira bonyolult voltam mint te :D -
bang #10870 gamepad
-
#10869 Nah emberek
Több mint 100 válogatott új arc a legjobbaktól
klikk
A link csak pár napig él gyorsan töltsétek.
Az arcok többsége bin-ben van ! -
#10868 tudod mit nézd majd meg mi van ott eredetileg és megérted P
Sztem ezek a speciális hajak -
#10867 Leírtam, ha nagyításban megnézed az alsót nem egyszerűen fekete vonal van közte hanem a minta fokozatosan átmegy feketébe és ez adja a hatást
Mondjuk nem tökéletes mivel egyik olyan a többi meg nem.
Namost így szeretném effektezni az új reklámtáblám
-
#10866 rohadtul nem értem! hair21052.bin helyére kell betenni az AFS-be! -
#10865 nem is értem mit akarsz igazán :) -
#10864 A hair21052 az sas -
#10863 Erre van tipped? -
#10862 Miféle sas??? -
#10861 Dehogy vagyok, nemis szeretnék olyan helyen ahol egy bannert nem képesek berakni hiába kérem
de tese P -
#10860 A sas helyett? -
#10859 bocs! néha elfelejtem, hogy itt te vagy a főnök -
#10858 0_data.afs-be.... persze át kell előtte nevezni értelemszerűen! -
#10857 Ilyeneket hova kell berakni sztetek?
hair21052_CRESPO.bin -
#10856 ja szia amúgy
hátúlról, hogy szerel szabályosan?
ha van előtted üres hely sztem told meg a labdát
amúgy ha a gép meletted lohol célszerű elküldeni jobbra majd belőni a hosszúba
Mint a Termi-s gólomnál látható -
#10855 bill vagy gamepad?