Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szerintem a Konami melléfogott a PES4-el pc-n,abból a szempontból hogy "rákényszerithette" volna a pc-s játékosokat a játék megvételére.De ahhoz egy kiforrott multiplayer támogatást kellett volna a játékba rakni,hasonlóan a Fifához,regisztrációval stb...Persze ahhoz minõségire meg kellett volna csinálni..Ám a sok huzavona a multi körül ezt eredményezte,van,de korántsem az igazi.És ahogy nézem nem nagyon mozgatják magukat hogy javitsák.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
egyértelmû, hogy jobb, de nem érdemes rá váltani.
Pénzkidobás.
Általában célszerû egy generációt ugrani esetleg kettõt.
A másiknál meg árat is kell nézni.
Mondjuk én 6800GT-t akartam venni de ez off
Szabics van
Deha gondolod adok tutoriált.
a 9600XT elvileg "jobb", mint a ti 4200...csak lehet hogy a moncsid nem komázza😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ha meg 9800, akkor már inkább 6600gt 😛
Tud valaki magyar facepackrol? 😊 Vagy ne álmodozzak?
CSAK a Fradi
Mi meg kapjuk az átiratokat, és várhatjuk mikor lesz jobb játékgép.
Ez a véleményem"
ezzel teljesen egyetértek, bár szorosan nem kapcsolódik a PS2 vagy PC-re jobb a support témához
csak én még hozzáadnám a PC-s warez címû fejezetet, ami a fejlesztõket és a kiadókat korántsem édesgeti a PC-hez
magyarán a konzol több profittal kecsegtet...ezért azt nyomatják
petició helyett tessék szépen játékfejlesztõ céget alapítani😊, ami kizárólag PC-re csinál fockajátékot😊
pl.a ball rev kizárólag PC-re mûkszik meg Xboxra...tehát simán lehet jobbat csinálni mint a PS2 verzió
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nekem csinalnal ha megmondom h mi kõ?
hüje vagy hamán szép nem!4
ez csak a magyarhonra jellemzõ adat...egyébként a konzolosok meg csak játszanak, eszükbe sem jut patchelni...tényleg nem tudják, hogy lehet, gondold el azt a haverarcot, aki betölti a gammát és teljesen más menü fogadja KONZOLRA!!!, PC-re nem üt ekkorát, mert a FIFA "átalakítása" már lassan évtizedes hagyomány😊
A magyaroktól eltekintve, ettõl még a PS2-es support hihetetlenül erõs a PES szériában...és mindez csak azért van, mert a KONAMI nem volt hajlandó annyit kiadni ilyesmire. Én a WE7:I óta patchelek, korábban én sem tudtam: Breki lökött egyszer egy WENDETTÁS borítót, nem hittem a szememnek, majd felhomályosított h bizony ez PS2 cucc.
PES1-et örültem hogy ki tudtam csengetni😊 jól elvoltam Roberto Larcossal és a többi gagyival...és a FIFÁ-nak már csak a licensz maradt a kezében, mint érv, mert a játékmenet és élethûség a béka feneke alá süllyedt a PES mellett.
Ps3 ID: Gascoigne74
Az pedig egy Geforce 4 Ti 4200-as!
megpróbáljam vele?
Nvidianal lenne ötletem, de Radeonnál nemtudom hogy van ez.
ESetleg próbáld meg OMega-val.
Viszont nem értem hogy akkor hol a bibi? <#nemtudom>#nemtudom>
Mindig érdekelt, hogy hogy csináltok ilyen kis indexképeket?
Kirakjam a sg-ingra?
Nekem az a bajom vele, hogy egy csomót szívunk miattuk, hogy arra fejlesztenek fõleg a pénz miatt, és emiatt lesz egy csomó játékban sokkal rondább kivitelezés, grafika felbontás, hogy menjen ahhoz is.
Mi meg kapjuk az átiratokat, és várhatjuk mikor lesz jobb játékgép.
Ez a véleményem.
Brekijét honnan lehet letölteni?
És itt a kép, hogy miket tartamaz, a Nike-k editálhatók:

"igazi?? nem érdekelnek más PS2-es tulajok...én tudom...Support? beindul? pl. várta a PC-s tábor, h obocaman kiadja az új GS-t, ami PC-vel is hajalndó "mezelni". Angelus és Jonboyo már szeptemberben 700 megás patchet nyomott solidus chantokkal mindennel...és nem kellett egyesével berakni mindent" - mohus
"3. Na itt a különbség engem érdekelnek más PC-s tulajok ezért publikálom illetve linkelem be a dolgokat.
Én speciel nmem szeretem a mindent egy pacheket, úgy szeretem ha én állítom össze nem más.
Solidus chantjeinél már sokkal jobb van bent. Illetve õis kiadott újabbat mert hibás volt." - Breki
engem nem a másik PS2 tulaj nem érdekel, hisz már sok havernak megvan a patchelt verzió....engem az nem érdekel, hogy mit tud...tudja-e hogy mi az a roster, vagy egyáltalán tudja-e hogy hol van a PS2 bekapcsoló gombja...
csak arra nem írtál, hogy mikor is indul be a support...naná hogy akkor, amikor a PS2 verzió kijön japánban!!! csak ez nem mindig kompatibilis a négy hónappal késõbb kiadott PC verzióval
Nem tudom, hogy miért kell lehurrogni a PS2-t..
CSAK a Fradi
PC support sokkal jobb
sok ismerõsöm akinek van PS2-ese nem véletlen játszik PC-vel.
Elég csak megnézni a konzolos pes téma hány hozzászólásnál jár.