Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
textures and realistic patterns where possible of doctor"
meg mivel FCH gyártotta gondolom benne van 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Szerintem lehetnél akkora tisztelettel irántunk, hogy amikor fogod a packot becsomagolod és elküldöd nekünk mondjuk mailben vagy legalább egy linket, mert mi annak csak örülnénk és 100%, hogy kiraknánk! De az a szomorú, hogy én azt érzem te nagyon nem szíveled a mi "munkásságunkat"... végülis nem baj!
Igazából nemis lehet egyforma esetleg az Alpha.
Én igyexem pont olyat készíteni amilyen jelenleg igazából.
Lásd Delle Alphi ahol jobban mutatott a Régi heresztcsikos, de mivel hosszanti csíkosra érkezett igény méghozzá úgy, hogy alatta mégegy minta legyen az lett, pedig talán szebb a másik.
Engem pl zavar, ha a felezõvonalnál vált egy csomót szenvedtem vhol hogy a 16-osnál legyen a csík ne a vonal elõtt egy centivel.
De hogy norvégmintás legyen és még asszimetrikus is :-)
Kb 15 stadionhoz készítettem illetve publikáltam ebbõl az fh-n három van fent. Nem tüntetek fel semmit, csak sztem a ISSONline ebben sokkal elõrébb jár.
Lásd labdák valamint õk keresték velem a kapcsolatot, hogy csinálnék-e gyepeket a stadionjaikhoz.
Sztem pl nagyon hiányzik az angol nyelvû letöltési rész- volt hogy nem tudtak külföldiek letölteni mert nem értették meg.
Persze a te dolgod de a véleményem leírhatom, nem kell rögtön támadásnak venni :-)
ha hiszed hanem kolléga a te gyepjeidet használom most is... de mivel nem minden stadionhoz gyártottál ezért továbbiak után is nézek!
itt most nem kell úgy feltûntetni, hogy hú mert mi leszarunk téged vagy a többieket akik veszik a fáradságot és gyártanak valamit. Fogod! Bepakolod egy csomagba õket, írsz mellé egy leírást, hogy mit hogyan és kitesszük még az FH-ra is. Ez mindíg így volt, soha nem lett semmi elutasítva. Nem kell máshogy feltûntetni!
(Elvileg nekem is kész majd minden stadionhoz a gyepem, csak nincs hova kiraknom meg most kitaláltam a új teknológiát és javítom.)
semmi választ nem kaptam
a Lengyeleknél kirakják nagybetûvel az oldalra, hogy mi csináltuk. mi meg másokét ajánlgatjuk. Kicsit szarul esik, hogy külföldiek gratulálnak elmondjákvéleményüket, tanácsaikat meg további munkára biztatnak itthon meg csak beszólásokat kapok.
Amúgy ha észrevetted mostanában nem sokat írok róluk ide.
Minek említsem itt a te gyepjeid amikor már írtál róluk eleget nem?
Nekem nagyon bejöttek! Ajánlom õket mindenkinek!
Szval mixeltem egyet mindegyikbõl ami jó.
De ezt már mondtam ugye.
jobb egérklikk megvan a cím.
Amúgy nekem SKY SPORT van hátul, FCH_at nem szedtem, le mert állítólag sok a gubanc vele meg nem tetszenek a gyepjei.
Ja és az asszimetriát nem Sin rontotta el hanem amit beraksz képet a felénél úgymond inverzben van ezt nem igazán lehet kiköszöbölni.
egyébként az FCH stadionpeccsében már nem címerek vannak a kapu mögött hanem TIM reklámok😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mindig belelóg meg ienek. inkab gyere jatszani
hüje vagy hamán szép nem!4
ne mond hogy nem tudsz paintban egy képbõl kivágni egy kisebbet
a gondom annyi most,hogy "elállítódott" a játékosok mozgása,magyarabbul most nem követik automatikusan a labdát,ki kell jelölnöm a játékost,ami engem erõsen zavar.
hogy állítható ez vissza??
köszi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Csukák Bootpack készitõknek! (Csak képek!)"
aki kérdezni itt akar itt tegye.
És nem láttam Camo cipõjét de ha mutatsz képet megkérdem Yogui-t
mert játékban sosem használom
sima paintal ki lehet szedni csak kis idõ kell hozzá
nagy ész nem
kép
hüje vagy hamán szép nem!4
Amúgy most visszanézva a FIfa füveit amiket készíytek ezerszer jobbak.