Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! Seni nem lehet próféta a saját hazájában...csináld álnéven, majd viszik, mint a cukrot...nekem minden esetre szólj, ha kész a csomagod!
Breki33
Igenis tudomásul veszem
Breki szerintem vedd tudomásul, hogy Hedgenek igaza van! Én mindent megpróbálok kirakni FH-ra, na de nem úgy megy, mint itt a fórumba, hogy azt sem tudod teljesen mi az azt belinkeled, vagy nyomsz róla egy képet! Én általában minden kiegészítõt kipróbálok, aztán rakom ki. Arról nem is beszélve, hogy minden kiegészítõt azért ismerek, figyelem az oldalakat fórumokat, és ha van pár jó cucc amit érdemes kirakni akkor kint lesz. Arról meg, hogy a te stadionaid nincsenek kint fh-n egy nagyon egyszerû oka van, nem vagyok tisztába vele melyiket csináltad te vagy már fele el sem érhetõ. Ha összeszeded nekem egy csomagba én kirakom. Amúgy meg nem tudom, hogy van-e olyan oldal a világon, ahol több PES letöltés van mint az FH-n, azaz nemsokára a PH-n😄, mivel elvileg lesz PESHUNGARY!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

The Hedgehog
nekem ment gond nélkül!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
hm fch 0_text.afs-ét bemásolva el sem indul

frankó
The Hedgehog
"21 new Stadiums with high Quality Textures and new Grass
textures and realistic patterns where possible of doctor"

meg mivel FCH gyártotta gondolom benne van 😄

The Hedgehog
az FCH féle stadiumpatch? szerintem benne van ahogy láttam!

Breki33
A Champions League Patch 2004/2005 - 100 % Online - 100 % Master League-ban benne van a Stadiumpatch is nem tudjátok?
The Hedgehog
jah! bocs neked úgy látszak az az elírás volt a legfontosabban abban amit írtam 😊 én is csak a véleményem írtam le amire azt hiszem itt nekem is jogom van!

Breki33
de szivellem P

Csak a véleményem mondtam el.
Breki33
Nekem elrontotta

ki tudnál linkelni egy e_txt.asf-et?

8 MB
The Hedgehog
Te vetted annak, nem én! azzal, hogy azt mondtad én miért másét ajánlgatom! Azt ajánlom ami tetszik, ahogy mások is itt, ahogy te is... Az ISS Online lehet elõrébb jár, mint mi, de õk egy adott játékra összpontosítanak mi pedig 3-ra! Nem akarok itt nagy vitába bonyolódni, de nem várhatod el, hogy amit itt napi 10 óra hozzászólásaiban kilinkelsz saját anyagot, mindegyiket végigböngészi Quare és kiteszi az FH-ra?

Szerintem lehetnél akkora tisztelettel irántunk, hogy amikor fogod a packot becsomagolod és elküldöd nekünk mondjuk mailben vagy legalább egy linket, mert mi annak csak örülnénk és 100%, hogy kiraknánk! De az a szomorú, hogy én azt érzem te nagyon nem szíveled a mi "munkásságunkat"... végülis nem baj!

Breki33
Minden gyepem különbözik.

Igazából nemis lehet egyforma esetleg az Alpha.
Én igyexem pont olyat készíteni amilyen jelenleg igazából.

Lásd Delle Alphi ahol jobban mutatott a Régi heresztcsikos, de mivel hosszanti csíkosra érkezett igény méghozzá úgy, hogy alatta mégegy minta legyen az lett, pedig talán szebb a másik.

Engem pl zavar, ha a felezõvonalnál vált egy csomót szenvedtem vhol hogy a 16-osnál legyen a csík ne a vonal elõtt egy centivel.

De hogy norvégmintás legyen és még asszimetrikus is :-)

Kb 15 stadionhoz készítettem illetve publikáltam ebbõl az fh-n három van fent. Nem tüntetek fel semmit, csak sztem a ISSONline ebben sokkal elõrébb jár.
Lásd labdák valamint õk keresték velem a kapcsolatot, hogy csinálnék-e gyepeket a stadionjaikhoz.

Sztem pl nagyon hiányzik az angol nyelvû letöltési rész- volt hogy nem tudtak külföldiek letölteni mert nem értették meg.

Persze a te dolgod de a véleményem leírhatom, nem kell rögtön támadásnak venni :-)
The Hedgehog
én ami képet kiraktál és láttam ahhoz mindíg írtam megjegyzést is, ez mindíg így volt... ez a pack azért tetszik, mert minden stadionnál kicseréli az alap csúnya füveket! ennyi! azt meg totál letojom, hogy most van-e ilyen a való életben vagy nincs... ugyanis én Master Ligában azt szeretném, hogy ne fussanak már ki a játékosaim minden meccsen ugyanolyan mintájú pályára... kicsit unalmassá válik egy idõ után!

ha hiszed hanem kolléga a te gyepjeidet használom most is... de mivel nem minden stadionhoz gyártottál ezért továbbiak után is nézek!

itt most nem kell úgy feltûntetni, hogy hú mert mi leszarunk téged vagy a többieket akik veszik a fáradságot és gyártanak valamit. Fogod! Bepakolod egy csomagba õket, írsz mellé egy leírást, hogy mit hogyan és kitesszük még az FH-ra is. Ez mindíg így volt, soha nem lett semmi elutasítva. Nem kell máshogy feltûntetni!

Spy Hun
<#ravasz1>

Kösz. Ez egy elég korrekt segítség volt. Dicséretes, hálára érdemes.

Breki33
Nincs helyem, de lehet csinálok majd egy patchet.
Breki33
nem gond csak kb 8* megkérdeztem mi a véleményed az én csomagomról
(Elvileg nekem is kész majd minden stadionhoz a gyepem, csak nincs hova kiraknom meg most kitaláltam a új teknológiát és javítom.)

semmi választ nem kaptam

a Lengyeleknél kirakják nagybetûvel az oldalra, hogy mi csináltuk. mi meg másokét ajánlgatjuk. Kicsit szarul esik, hogy külföldiek gratulálnak elmondjákvéleményüket, tanácsaikat meg további munkára biztatnak itthon meg csak beszólásokat kapok.

Amúgy ha észrevetted mostanában nem sokat írok róluk ide.

Spy Hun
Feltehetnéd a te füveidet is (egyben), szivesen kritizálnám 😛

Spy Hun
Feltehetnéd a te gyepjeid vhova, szivesen kritizálnám 😛

The Hedgehog
Hmm ez egy komplett gyepcsomag, meg ez most már új változat is szóval azért írtam. És most már végre le is lehet tölteni. De nem tudom... gond hogy ajánlottam? 😊 Vagy itt ezt nem szabad? 😊

Minek említsem itt a te gyepjeid amikor már írtál róluk eleget nem?

Breki33
Ezt már írtad a múltkor én meg elmondtam véleményem

Deha neked ilyen asszimetrikus gyepek tetszenek
klikk

Ilyenek hogy így elcsúszik nincsenek is
klikk

Ez jó de ez az én régi Delle Alphi-s gyepem
klikk

Úgyanúgy az angolol gyepek is mind ismerõsek vhonnan.

Érdekes az én gyepjeim sose ajánlod PPPPPPP
The Hedgehog
Van egy nagyszerû kis gyepcsomag (by The Doktor) itt: http://www.adc-sys.co.uk/files.html (screenshotok)
Nekem nagyon bejöttek! Ajánlom õket mindenkinek!

Breki33
Amõgy ebben sincsenek címerek, bár én visszaraktam az újat.

Szval mixeltem egyet mindegyikbõl ami jó.
De ezt már mondtam ugye.
Breki33
nem tanulsz P

jobb egérklikk megvan a cím.

Amúgy nekem SKY SPORT van hátul, FCH_at nem szedtem, le mert állítólag sok a gubanc vele meg nem tetszenek a gyepjei.

Ja és az asszimetriát nem Sin rontotta el hanem amit beraksz képet a felénél úgymond inverzben van ezt nem igazán lehet kiköszöbölni.
9csöves9
mi? hol? ki?
egyébként az FCH stadionpeccsében már nem címerek vannak a kapu mögött hanem TIM reklámok😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

báttyó02
csumi 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zolee90
CSáó itt is nem csak az FH-n 😊

bestGP
backi de azzal sz*r...
mindig belelóg meg ienek. inkab gyere jatszani

hüje vagy hamán szép nem!4

Breki33

Nah kijött a Delle Alpi

Breki33
ha videot készíteni tudsz P
Breki33
hát ezt alapszintû számítõgépkezelõknek tanítják

ne mond hogy nem tudsz paintban egy képbõl kivágni egy kisebbet
bestGP
jolvan okos vagy.

thx,nézem

Breki33
Jah az új menüzenére semmi kommentár?

Nekem nagyon bejön a rocket
Breki33
A meccs elején felül állithatod, hogy automatán válts vagy te váltasz

Egy skálán.
Breki33
hm kipróbálom
nah.nagy nehezen felpakoltam a kiegészítõket,patch-eket,amit szerettem volna eddig is.
a gondom annyi most,hogy "elállítódott" a játékosok mozgása,magyarabbul most nem követik automatikusan a labdát,ki kell jelölnöm a játékost,ami engem erõsen zavar.
hogy állítható ez vissza??
köszi.

Igen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Azt hittem ez a cím világos

"Csukák Bootpack készitõknek! (Csak képek!)"

aki kérdezni itt akar itt tegye.

És nem láttam Camo cipõjét de ha mutatsz képet megkérdem Yogui-t
Breki33
végre klezdem sejteni mieza zöld
Breki33
tehát irányítod?
Hát nekem arra is mozognak az emberek.

Breki33
tényleg ha beállítod a bal analógot akkor tulajdonképpen a D pad mire való

mert játékban sosem használom
Breki33
tudod nem kéne mindent mással csináltatni

sima paintal ki lehet szedni csak kis idõ kell hozzá

nagy ész nem
Majd mentsd le és ugy nézd meg,mert igy borzalmas a minõsége...<#szomoru1>

Ezen a képen bejelöltem a legfontosabb gombokat,szerintem ezeket minenképp állitsd be.Persze az egy analóg miatt neked a cseleket majd máshová kell állitani.

kép

bestGP
szted azé mondom h szedje ki valaki,mert én ki tudom szedni?. gratulálok. ja és köszi nagyon sokat segítettél

Breki33
használd az én füveim olcsón adom P

Amúgy most visszanézva a FIfa füveit amiket készíytek ezerszer jobbak.
Jaja. Már kipróbáltam gamepadel meg billentyûzettel is. Egyelõre nem túl meggyõzõ számomra a játék (demo alapján). Pontosabban nagyon hangulatosnak tûnik, a játékosok valahogy szebbek, mint a Fifa 2005-ben, de a fû borzalmas szerintem, meg a környezet is túl statikus. Az irányítás számomra érthetetlen, de ez az én problémám, nem hiszem, hogy a játék hibája. Szóval eddig ezek az élményeim.