18976
-
#12173 - mondjuk negativumként elmondható,hogy azért vannak apróbb BUG-ok a gameplayben (a "kapkodáson"kivül is)
-illetőleg a "bamba" kapus esete is fennáll
DEhát semmi sem tökéletes,és azt gondolom ,ezek javitására,ugyanugy mint a PES4 -nél, csak kiadnak KONAMI-ék vmi 1.1-es patchet,v vmit!!
a mégszebb grafikai elemeket,egyebeket,friss rooster-t meg majd a "patchgyárosok" tálalják remélhetőleg (hamarosan)!
[várva Wolf-ot PP] -
#12172 Eztis elmondtam már
Be kell importálni az asf-be
De csak az option file-t linkeltem ki -
#12171 Ezaz jöhetnek az elemzések, csak igy tovább -
diegoam #12170 bocs,lehet, valszeg nem olvastam. -
#12169 diegoam: én ezt már ecseteltem, hogy a gépi eredmények elég érdekesek, 6*-on meg főleg -
#12168 Megfigyelések :
-(Breki!)ez az audiopatch -es dolog mégsem teljesen kóser Real-Psv cup match,erre a közönség simán elkezdi korusba a Juve-Juve -t !!!
-a gameplay sokkal kifinomultabb,jobb mint a PES4 -ben, s minél több maccset játszok annál jobban megfigyelhetők/élvezhetők ezek a "kis" nüanszok/"javitások"!!
-majdnem félpályárol Robi Carlossal akkora kapufát löttem sima lövés gombbal,hogy majdnem eltört a léc! PPP (a kapus "sajnos" itt csak állt s nézte,mint aki beszart)
-grafika 1értelműen szebb/kontúrosabb (lásd pl.árnyékolások,fényhatások ,esti meccsnél,kapuskesztyűk,cipők,játékosok...globálisan PP),pedig még hol vannak a "nagy paccsek" (amik azért lesznek,és remélem köztük online patch is!)
-remélem megoldodik ez a "gőzmozdony gyorsaságú játékmenetet", olykor a játékosok olyan hirtelen/gyors mozdulatot tesznek hogy nem lehet szemmel követni,és ez a feeling rovására megy azért ,azt gondolom.
Bárki bármint mond,ha nemis vmi iszonyú "brutálisan",DE odaveri a PES4-et! SZTEM PP
...hát ennyi -
#12167 Ez ok, h. nem módosítom. De akkor hogy módosítsam? Szal felülírom, de a param_we8.binnel mi a f*szt csináljak?! -
diegoam #12166 sziasztok, végre be tudtam fejezni az első ML ligámat 4*-on, 2. lettem a Barcaval. de nem ez az érdekes hanem a nehézségi szint. a ligát a Real Madrid nyerte úgy hogy 13 meccs után 13 győzelemmel állt, az egész bajnokság alatt 4 veresége volt abból kettő tőlem, a másik kettőt is már akkor szenvedte el amikor már matematikailag sem volt esélyem utolérni. igy könnyű nekik:) ami még érdekes volt, hogy a nagyobb csapatokat simán vertem pl. MU, RealM, de bezzeg a Charlton Athletic vagy Panathinaikosz ellen helyzetet is alig tudtam kidolgozni. valahogy a kis csapatok ellen nehéz, de végülis ez nem a játék ellen szól, de az azért nem volt fair, hogy a gépi eredmények úgy alakultak ahogy. -
#12165 Hm ez érdekes, mert nekem a 8-asig nem szedi
A 9-estől felfele pedig mind megy :-) -
Quaresma #12164 lecserélte az Intro vodeót:D -
Quaresma #12163 jah leszedtem már! -
#12162 sztem kérdez rá a prohardver chello forumába
-
#12161 faxomn televan, megin elment a netem tegnap 6 kor...
mia ****ért?? (költői kérdés is lehetne) -
#12160 nemtom én nem szedem -
#12159 Nektek működik mindegyik link? -
#12158 köszi -
misztör frog #12157 sztem ezt magadtól is tudhattad volna... -
mike369 #12156 hali2u2 -
#12155 hali all -
#12154 Igen mert ugye a rosterral az editben lévő-t nem módosítod az a paramban van ahogy párszor már elmondtam.
Úgy látszik nem elégszer
És Bojinov a Fiorentinában van most néztem meg :-)
Valamit nagyon összekevertél. -
#12153 Nekem is ezek vannak, ha megnyitom a EditPES4... progival. De a játékban nem! Ha megnézem az edit playernél, Ibra az Ajaxban van, Miccoli a Fiorentinaban, de ha meccset játszok, akkor jó helyen vannak.
De Bojinov mind a 2 esetben a Lecceben van. D -
nutiform #12152 Köszi -
#12151 #11962 -
nutiform #12150 Bocs mégegyszer,de valaki összefoglalná pár szóban hogy mi a különbség a Pes4 meg a WE8 között?Előre is köszi. -
http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=1UWIYMZC22L1F2GYG50C70EO3I -
#12148 vmit rosszul csináltál
ez a multkori roster javítva
És speciel most láttam Portillo-t a Realban
EZ biztos, hisz pont most állítottam be az INter és a REal kezdőcsapatát
Sztem a másik rostert raktad be véletlen. P
-
#12147 Na ez érdekes. Beraktam az option file-odat, Breki és pl. Esajas, Crespo a Milanban van, Heinze a MU-ban, ezek jók, de Portillo a Fiorentinaban, Bojinov a Lecceben, Miccoli a Juveban és Zlatan az Ajaxban. -
#12146 nem ott néztem,hanem meccs elott-i felállásnál -
#12145 mert neked nincs bent paramban és gondolom az editben nézed
de javítottam -
#12144 najo megnéztem PES4 -ben ,végül is nemrossz
csak ezek a frány felállások (pl. Liverpool-ban Morientes éktársa a kapus Dudek)
1ébként jó igy első ránézésre (igazolásokilag) -
#12143 Csak érted ha mindenki kilépeget sosem alakul ki a társaság ami pl volt.
Jön ember felnéz oppá itt nincs senki elmegy.
Bár gondolom lesz We8Online
Azért kipróbálnám ha hostolok We8-al és valaki pes4-el akad kapcsolódni mi történik.
Sztem megszakad -
Gabe18 #12142 "jó de miért léptek ki rögtön ha nem játszotok?"
Őőőő...,nem tudom...
Ok,majd igy csinálom,ahogy irtad. -
#12141 Adboard-ot meg használhatod, de érdemes cserélni a Stand Up-osra véletlen a VISA-st raktam be -
#12140 miben?
ha adsz jelszót fe4ltöltöm amit átpakoltam We8-ba -
#12139 jó de miért léptek ki rögtön ha nem játszotok?
Úgy kéne mint Pesonlinen-n belépsz aztán hagyod
Ha elmész a gépen akkor Away -
Quaresma #12138 tudok róla, nekem is ez a véleményem! De kellene a segítséged..... -
Gabe18 #12137 Én is akartam legalább egyet még veled játszani,de amikor megláttam hogy a letöltés is milyen borzalmas nálam,már nem volt értelme,inkább elmentem megnézni egy filmet.Mire azzal végeztem a net is összeszedte magát. -
#12136 Ha minden igaz lesz jobb is ha Quares rám hallhat. -
#12135 "Próbáld ki PES4-ben"
"Próbáld ki PES4-ben"
"Próbáld ki PES4-ben"
EZt fogom átrakni we8-ba de jelenleg nem tudom mint említettem.
De nézd meg Pes4-ben, hogy megfelel-e.
Érted?
Ha kell még benne valami javítás megcsinálom, de ez sokkal egyszerűbb mint újra napokig átigazolásokat csinálni.
-
Gabe18 #12134 Ezen kár örülnöd.Tegnap azért volt olyan rossz Báttyó-val,mert az én netem volt rossz este.Miután befejeztük próbáltam letölteni,az is teljessen rosz volt ugrált a 0-125k között.
Magyar-magyar ellen 10-ből kilenc meccs jó mindkét félnek.Nem azt mondom hogy tökéletes!De jó.
Hogy Te nem érted,vagy nem érdekel hogy miért jó neten nyomni a játékot az egy dolog,de attól nem kéne még leszólni ezt a részét.
És még akkor is ez mondom,ha bizonyosfokú csalás is talán felütötte a fejét.ezzel a játékosérték mahinálással.