Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"CtrlAltDel
Is there such a thing?
--------------------------------------------------------------------------------
biker_jim_uk
franke on SG has done a load of pitches"
franke az öregapád P
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
"Although no official announcement has been about the game in the West, Konami have being showing off a short video of something called Winning Eleven Tactics: European Club Soccer at the Tokyo Game Show this weekend. As any footy fan will know Winning Eleven is the Japanese franchise that is repurposed and re-branded to become Pro Evolution Soccer.
The video clip apparently portrays a fairly standard looking match using the Pro Evo graphics engine, which then changes camera angles to give full control over touchline strategy, formation and tactics. It’s not clear what kind of detail the game goes into, and whether it will feature the fuller suite of options offered by the likes of Championship Manager, but it’s all terribly interesting nonetheless.
The game was showing only on the PS2, although this does not necessarily rule out PC and Xbox releases, if Pro Evolution Soccer 4 goes down well this Christmas on those formats.
Source: GameSpot"
Amirõl szó van, hogy a KONAMI a sajtónak bemutatott egy videót ami legújabb japánban megjelenõ Winning Eleven játékát prezentálja és ami nem más mint egy menedzser a WE8 grafikai engine-jével. A hétvégi Tokyo Game Show-n kívánják a nagyközönségnek is megmutatni a cuccost. Hááát. Ilyenkor szeretnék japó gyerek lenni (vagyis nem ilyenkor, hanem mindíg 😛). Bár nem kizárt, hogy itt nyugaton is kiadják majd XBOX-re, esetleg PC-re, egyelõre csak a japán PS2-es kiadás a biztos.
Mesterliga? <#vigyor>#vigyor>
Kicsit tovább fejlesztettem.
Amúgy tegnap végig hostolt és volt Ibram, de gondolom õ nem látta P
A gilardino skinjét kitudod linkelni?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA MILAN!!!
:|
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
Kaptam egy nem akármilyen gólt...
Aztán válaszoltam is 😊

CSAK a Fradi

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(2 Breki)
hüje vagy hamán szép nem!4