18976
  • Gabe18
    Ok,akkor most a lényeget magyarul...
  • báttyó02
  • Shevchenko
    Sziasztok megtudnátok dobni 1 frabi labdával meg 1 újpesti-vel,ha van.Köszi:-)
  • Breki33
    Winning Eleven Online
    Konami to add network play to the next entry of soccer series.
    By Anoop Gantayat

December 22, 2004 - Winning Eleven 8 sold a million copies in its first few days of sales over in Japan this past August, but Konami is not content with that. As it does with every new Winning Eleven installment, Konami plans on releasing an updated version of Winning Eleven 8 prior to the release of Winning Eleven 9. Today, a Japanese retailer has provided first details on what we can expect from the update.

Titled Winning Eleven 8: Live-ware Evolution (we don't know what it means either), this update adds a major new feature that fans have been dreaming about for the past few installments: Online play. Players who have the PS2 Network Adapter will be able to play realtime matches against other players throughout Japan and take part in a national ranking. The game will include chat functionality and friend lists as well as a number of Online play options, including team, division and league battles and special cups set up by Konami.

Konami will charge a separate fee for Online play. Pricing hasn't been announced, but it has been revealed that the game will make use of Sony's Feega billing service which is used to power Online games such as Sony's own Minna no Golf Online.

On top of the Online play, the update will feature all the expected improvements, from the latest player, uniform and formation data to tweaks in animation and graphics. New teams and stadiums will be on offer along with more variety in the master league and more training options in the edit mode. For those who plan on importing, the game will offer options for six different languages.

A Japanese release for what's sure to be a big step forward in the Winning Eleven series is set for March 3, 2005.
  • báttyó02
    hali emberek
  • Rudee
    OFF

Hétvégén már jáccott a bajnokin.

ON
  • Gascoigne
    Meg persze, még régebben mutattad, csak már régen voltam net közelben.
  • Breki33
    hétvége nem olyan jó
    legalábbis szombat

megtaláltad a fórumot?
  • Gascoigne
    Egyik este megpróbállak elérni hétvége felé. Most néztem Chiztopher editable F50-e egész jól néz ki.
  • Breki33

Mikor játszunk?
  • Breki33
    Igazából csak azért akarom kiszedni a Nkiew editablet mert nagyon jók ezek a Nike-k

Tessék itt a bordó

• Gascoigne
    Jah azt néztem, hogy a bordót cserélni kéne. Nekem a Nike editable-k jobban bejönnek, szerintem azok vannak a legjobban megcsinálva, de azért készítek egy F50-es editable-s csomagot is.
  • Breki33
    Fabricio COLOCCINI
    Deportivo La Corogne Defender
    Height: 1.83m. Weight: 78.00kg. Nationality: Argentina
    Born: 22/01/1982 in Cordoba

04-05(jan) Milan AC 1 Games 1 Games (Champions League)
    04-05 Deportivo La Corogne (-) 1 Goals, 5 Games

Akkor ezt kipipálhatjuk ugye?
  • Breki33
    Depor: Coloccini jött, Pandiani ment
    2005 feb. 01 12:14 - Forrás: sportforum.hu

Míg az előző hét végén az argentin védő Coloccini érkezett a spanyol Depor csapatához, addig a hét elején már egy régi játékos távozása foglalkoztatja a szurkolókat. ..

Az argentin hátvéd fél évre érkezett a galíciai klubhoz, ahol annak ellenére, hogy januárra nem terveztek igazolást, kénytelenek megerősíteni a gyengén muzsikáló védelmet.
  • Breki33

Depor approach AC Milan for Coloccini
    tribalfootball.com - January 21, 2005

Deportivo La Coruna have approached AC Milan for defender Fabricio Coloccini.

Depor coach Javier Irureta wants to take the Argentine on-loan and hopes to use him both in defence and as a midfield anchor.

Coloccini has played for Villarreal and Atletico Madrid in Spain, but has struggled to win a first team place on his return to Milan this season.

• Breki33
    máshova is ez van írva
  • Johnny23
    nah ezt mondtam én is
    DE 1-1 játékos ténleg már részletkérdés
  • Rossi1
    Csaó!

Coloccini csak nyártól a Deporé...Még akkor is, ha oda az van írva Breki.:) Csak gondoltam elmondom.
  • Breki33
    Ja és a bordód nem szép, használ Christopher színeit

• Breki33
  • Breki33
    F50-et berakhatnád editablesre esetleg cserélhetnéd erre

Nike-kat meg külön

• Johnny23
  • Breki33
    én hiszek, de vmit nagyon elkolbászoltál
    de hogyha megnyugtat hazaérve megnézem
  • Johnny23
    aha ,akkor most te nem hiszel nekem , na kössz szépen

gyereke én PASSZOLTAM
  • Breki33
    ja és gondolod nekem az a rossz param leszedve jó lett? P
  • Johnny23
    nah megnéztem evvel a progival is és ez is rossz számozást mutat,sőt a stadnevek is a "régi/rosszak"....ebből már csak az következhet,hogy ROSSZ param-ot linkeltél Breki!!!!

• Breki33
    pespc-files-en fent van
  • Johnny23
    Breki nem tudnád kilinkelni nekem azt az options file edit-progit??
    (Fifahungary-n beszart a letöltés:(( )
  • Johnny23
    látom-látom, CSAK fel nem foghatom !!!!!

MI A SZAR lehet a hiba!!????
  • Breki33
    A hiba nálad van mint mondám

Viszont lassan beperellek becsületsértésért P

Crespo 11-es
  • csabóca27
    vvki WE8 online meccs?
  • Breki33
  • Johnny23
    najjojo te nyertél,maradjon a tied PP

DE nekem akkor is bajom van a SZÁMOZÁSSAL (pedig beimortáltam rendesen a param-ot is!!)

nálam PANCARO 1-es,LAZIO-ban vagy 5 emberkének száma sincs (pl.Bazzani)

a Milanban is 1ébként összze-vissza pl.Crespo 10-es

stb.stb (más cspatoknál)
  • Breki33
    ja persze aztán kemera beállít cipő megnéz
    különben is a param miatt lehet keveredne
    szval

nem

• Breki33
    nem ugye elmondtam

Coloccini
    DF
    Milan
    Deportivo
    u/d

Itt megtalálod az átigazolásokat bár már eztis háromszor beírtam.
  • Johnny23
    másikat berakosgatni csak becopy,azt kicopy PP
  • Breki33
    most mondom nem foglalkozom másik rosterral

1. Itt nincs winning eleven
    2. Másikban már mindent beállítottam belőttem otthon, nincs kedvem kiszedni és másikat berakosgatni ami sokkal roszabb sorry.
  • Johnny23
    nemcsak nyártól?? PP
  • bang
    Hi !
    ha a kurzorral ráállok a játékosra (pl. a csere menüben), akkor annak a pályán befutott területét (játékterület) a csapat felállást tükröző ábra (focipálya) egy (v.két) zöld téglalappal jelzi.
    Nálam a középcsatárom játékterületét alapból a saját térfelem két szélén lévő téglalap ábrázolja (nem tudom miért), ahelyett, hogy valahol az ellen 16-osa körül jelölődne.
    Hogyan lehet ezeket at egyénre szabott területeket megváltoztatni (légyszi részletes lépésekkel, az alap gomb beállítással) ???
    Ha egyáltalán számít ez a kijelölés valamit.
  • Breki33
    Sztem meg érdemes vele amúgy az alap egy javított szerinted jó roster, de

Amúgy nem egy két igazolás hiányzik.

Én a teljes angol német, olasz átigazolást végrehajtottam amik közül szinte szinte semelyik sem volt benne.

Én ezt fejlesztem tovább egy csomó munkám fekszik már benne.