18976
-
#12814 Breki éjfél után vagy? mert csak akkor érek haza mert vigyázok a parlamentre sajnos, pedig töllem össze is dölhetne.Játszhatnánk 1-2 meccset,ha van kedved. -
#12813 te jó isten,életemben először most szedek torrentről 160 kb/s-al !!!!!!!!! -
#12812 nincs.
tegnap 2 korul má detoxba voltam :D
de ma 8 ig még jozan leszek sztem mehet. meik mircen vagy? fh? -
#12811 Arról van vkinek infoja, megy-e a kitserverrel a we8? -
Na így már jó... :)) -
Rossi1 #12809 Én ilyen szempontból az ICQ-t favorizálom...:)) Tel-Avivban iszonyat jó nőm van..:)) Meg Párizsban is...de ez azt hiszem off...:) -
#12808 gondolom ez egy chates magyar server lehetett
Sztem, ha beraknám egyszer milyen csajjal ismerkedtem meg a mircen mindenki jönne P -
#12807 Ja, azt elfelejtettem. Ez egyébként PES4, amit már nem használok. -
#12806 Olyan mint a műfüves bajnokság P
A hátsó KONAMI-kat miért nem cseréled?? -
#12805 szép -
Rossi1 #12804 :)))Nem akülsejével vannak a gondok, de nekem rossz emlékeim vannak róla, ennyi, akár csak az MSN-ről...Valahogy mindíg elfertőződött a gépem, amikor felraktam egyiket vagy másikat. Persze lehet, hogy csak engem sújt a sors...:) Akkor mindegy..:( De most pesonline-on lehet We8-al nyomulni? -
#12803 In-game screenshot:
-
#12802 Ha vkinek kéne, magyar reklámtáblák: (a HEP-hez lesz)
Ajánlom ilyen sorrendben betenni! -
#12801 Winning elevent csak mirc
Nem azért használom a mircet mert szeretem hanem arra amire kell tökéletesen megfelel.
Szrettem volna, ha egy kis közösség kialakul mint a fifasoknál ami meg is valósult ugye a bajnokság megkezdéséig.
Aztán jött a PesOnline...
Nemigazán értem ezt a nem szívesen használnám dolgot őszínténszólva, főleg ilyen indokkal, hogy a külseje nem tetszik.
Mindegy legalább gyakorlom a nyelvet P -
Rossi1 #12800 aha, értem...:) És akkor van már pesonline, ahol lehet nyomni? vagy csak mirc, mert azt nem szívesen használnám(tudom, ti szeretitek)... -
#12799 Ezért mondom, hogy érdemes újraírható DVD-re írkálni, egy két év múlva úgyse kell, a kiegészitők meg mind ráférnek. -
#12798 a lényeg annyi hogy lehet hogy vmit elbasztam és rosszul irtam ki:D -
#12797 Az a gond, hogy ezt a mondtatot nem értem teljességeségében..PP -
#12796 Én ide raktam, dehogy a többi mire való
Viszont Pes4-ben nincs ilyen -
#12795 de az a gond hogy én úgy írtam ki hogy csak a szükségeseket meghagytam...lehet hogy vmit elbasztam vagy peses o_text-el telepítettem nem tudom... -
#12794 2-2 tábla van bennük. egyébként ide kell importálni a táblákat? -
#12793 Amúgy ha a noCD-s We8-al elindul hótziher, hogy az -
#12792 st_kb_tc_we8u
st_kb_tc_we8um -
#12791 BReki megnéztem Gs-ben 5 tábla van. a pesben is ennyi volt nem? -
#12790 Ja ha megvan a We8 akkor én azzal szeretném -
#12789 te nem vagy soha sehol
tegnap is egész délután sőt még hajnalban is a mircen voltam
mivel mondtam, hogy szombat nem jó -
#12788 jáccátok!!! :99 -
#12787 mosmá télleg jáccuklea meccseket!
vá -
#12786 mióta az ujjabb van -
#12785 nekem az állandóan szarakodik -
#12784 Lehet azt csak hozzászoktál
Amúgy leszedtem ezt a PEs Onli-ne verziót erre kiírja hogy régebbi PES4-em van
hát kapják be
biztos át akarja írni a param-ot
Hallottam, hogy ezt csinálja -
#12783 hmm érdekes -
#12782 több van de mégis furcsa. mert amikor előszőr letöltöttem akko érezni lehetett a gameplayen meg a hajakon pl a változást de most nem... -
#12781 Ha esetleg valaki San Siro-t Bernabeura cserélné
klikk -
#12780 Nem kell patch és nagyon jó multiban sztem.
Tegnap legalábbis semmi gond nem volt.
Sőt egyszer még DC futása mellett is jó volt :-) -
#12779 ??
Nézd meg az adboardokat
Ha We8 több van mint a Pes4-ben -
#12778 nem kell patch, de nekünk báttyóval nagyon gagyi volt, de azért próbáld meg :) -
Rossi1 #12777 Csaó!
We8-al alapból lehet multizni minden gond nélkül vagy kell ehhez is patch, mint a PES-hez??(tudom, hogy béna kérdés) Mert akkor gondoltam "beszálnék" ..:) -
#12776 egyébként a játék lentvan tehát játszhatunk vmikor,azért szedem le újra mert elég sok furcsaságot észleltem.mintha nemis a we8 lenne:D -
#12775 Majd begyorsul.
Bittorentel meg tudod nézni hányan vannak.