Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha ,akkor most te nem hiszel nekem , na kössz szépen
gyereke én PASSZOLTAM
gyereke én PASSZOLTAM
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nah megnéztem evvel a progival is és ez is rossz számozást mutat,sõt a stadnevek is a "régi/rosszak"....ebbõl már csak az következhet,hogy ROSSZ param-ot linkeltél Breki!!!!
<#zavart1>#zavart1><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
<#help>#help>
<#zavart1>#zavart1><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
<#help>#help>
Breki nem tudnád kilinkelni nekem azt az options file edit-progit??
(Fifahungary-n beszart a letöltés😞( )
(Fifahungary-n beszart a letöltés😞( )
látom-látom, CSAK fel nem foghatom !!!!!
MI A SZAR lehet a hiba!!????
MI A SZAR lehet a hiba!!????
vvki WE8 online meccs?
najjojo te nyertél,maradjon a tied PP
DE nekem akkor is bajom van a SZÁMOZÁSSAL (pedig beimortáltam rendesen a param-ot is!!)
nálam PANCARO 1-es,LAZIO-ban vagy 5 emberkének száma sincs (pl.Bazzani)
a Milanban is 1ébként összze-vissza pl.Crespo 10-es
stb.stb (más cspatoknál)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
DE nekem akkor is bajom van a SZÁMOZÁSSAL (pedig beimortáltam rendesen a param-ot is!!)
nálam PANCARO 1-es,LAZIO-ban vagy 5 emberkének száma sincs (pl.Bazzani)
a Milanban is 1ébként összze-vissza pl.Crespo 10-es
stb.stb (más cspatoknál)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
ja persze aztán kemera beállít cipõ megnéz
különben is a param miatt lehet keveredne
szval
nem
különben is a param miatt lehet keveredne
szval
nem
nem ugye elmondtam
Coloccini
DF
Milan
Deportivo
u/d
Itt megtalálod az átigazolásokat bár már eztis háromszor beírtam.
Coloccini
DF
Milan
Deportivo
u/d
Itt megtalálod az átigazolásokat bár már eztis háromszor beírtam.
most mondom nem foglalkozom másik rosterral
1. Itt nincs winning eleven
2. Másikban már mindent beállítottam belõttem otthon, nincs kedvem kiszedni és másikat berakosgatni ami sokkal roszabb sorry.
1. Itt nincs winning eleven
2. Másikban már mindent beállítottam belõttem otthon, nincs kedvem kiszedni és másikat berakosgatni ami sokkal roszabb sorry.
Hi !
ha a kurzorral ráállok a játékosra (pl. a csere menüben), akkor annak a pályán befutott területét (játékterület) a csapat felállást tükrözõ ábra (focipálya) egy (v.két) zöld téglalappal jelzi.
Nálam a középcsatárom játékterületét alapból a saját térfelem két szélén lévõ téglalap ábrázolja (nem tudom miért), ahelyett, hogy valahol az ellen 16-osa körül jelölõdne.
Hogyan lehet ezeket at egyénre szabott területeket megváltoztatni (légyszi részletes lépésekkel, az alap gomb beállítással) ???
Ha egyáltalán számít ez a kijelölés valamit.
ha a kurzorral ráállok a játékosra (pl. a csere menüben), akkor annak a pályán befutott területét (játékterület) a csapat felállást tükrözõ ábra (focipálya) egy (v.két) zöld téglalappal jelzi.
Nálam a középcsatárom játékterületét alapból a saját térfelem két szélén lévõ téglalap ábrázolja (nem tudom miért), ahelyett, hogy valahol az ellen 16-osa körül jelölõdne.
Hogyan lehet ezeket at egyénre szabott területeket megváltoztatni (légyszi részletes lépésekkel, az alap gomb beállítással) ???
Ha egyáltalán számít ez a kijelölés valamit.
Sztem meg érdemes vele amúgy az alap egy javított szerinted jó roster, de
Amúgy nem egy két igazolás hiányzik.
Én a teljes angol német, olasz átigazolást végrehajtottam amik közül szinte szinte semelyik sem volt benne.
Én ezt fejlesztem tovább egy csomó munkám fekszik már benne.
Amúgy nem egy két igazolás hiányzik.
Én a teljes angol német, olasz átigazolást végrehajtottam amik közül szinte szinte semelyik sem volt benne.
Én ezt fejlesztem tovább egy csomó munkám fekszik már benne.
Coloccini a Deporban van már😄
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Igen észrevettem, csak nem nagyon van idõm mostanában számítógép elé kerûlni, de valahogy megoldom. 😊)
Ps3 ID: Gascoigne74
bár lehet,hogy a zászlók nem az options file reszorty!! PPP
Ténleg akkor melyik file-é is??<#fejvakaras>#fejvakaras>
(asszem azt nem javitootam még)
Viszont Breki,ha nem nagy kérés,amit azelõtt linkeltem PES4-es optionsfile-omat átneveznéd,mentené,kilinkelnéd WE8 -asra ??!!<#worship>#worship>
(-->1ébként az lehet,hogy 1-2 igazolás hiányzik az angol csapatokból,DE attól eltekintve minden igényt "kielégítõ" options file ám!!<#hehe>#hehe><#fogmosas>#fogmosas>
Ténleg akkor melyik file-é is??<#fejvakaras>#fejvakaras>
(asszem azt nem javitootam még)
Viszont Breki,ha nem nagy kérés,amit azelõtt linkeltem PES4-es optionsfile-omat átneveznéd,mentené,kilinkelnéd WE8 -asra ??!!<#worship>#worship>
(-->1ébként az lehet,hogy 1-2 igazolás hiányzik az angol csapatokból,DE attól eltekintve minden igényt "kielégítõ" options file ám!!<#hehe>#hehe><#fogmosas>#fogmosas>
Igen sikerült!
Megnézegettem,éshát ugyahogy!! renben van a dolog igazolásilag (bár kicsit mellbe vágott,hogy hol van a Milanból Coloccini!)
A param-od oks!
Viszont a számozás szar (pl.Pancaro,nem 1-es!),söt csomo csapatnál van olyan játékos(ok),akiknek szám sincs!A felállások meg sztem ,ahhhoz nem nyultál PP!
No összességében elég sokk benne még a hiányosság! Illetõleg Wolf már a PES4-nél megcsinálta ,hogy csomó játékost átírt másra(újakra) akik nincsenek alapba a gammában,és játékosok akik nem igazán kellenek,meg kiszedett!!(lásdpl,Pozzi,Abate Milanban)!!
Figyelj Breki sztem felesleges szenvedni vele,mert ugyis vki elõbb/utóbbb ki fog majd dobni vki egy minden szempontot"kielégítõ" options file-t,amikben már az angolcsapatnevek is,zászlók is javítva lesznek,meg minden!!
SZTEM
Megnézegettem,éshát ugyahogy!! renben van a dolog igazolásilag (bár kicsit mellbe vágott,hogy hol van a Milanból Coloccini!)
A param-od oks!
Viszont a számozás szar (pl.Pancaro,nem 1-es!),söt csomo csapatnál van olyan játékos(ok),akiknek szám sincs!A felállások meg sztem ,ahhhoz nem nyultál PP!
No összességében elég sokk benne még a hiányosság! Illetõleg Wolf már a PES4-nél megcsinálta ,hogy csomó játékost átírt másra(újakra) akik nincsenek alapba a gammában,és játékosok akik nem igazán kellenek,meg kiszedett!!(lásdpl,Pozzi,Abate Milanban)!!
Figyelj Breki sztem felesleges szenvedni vele,mert ugyis vki elõbb/utóbbb ki fog majd dobni vki egy minden szempontot"kielégítõ" options file-t,amikben már az angolcsapatnevek is,zászlók is javítva lesznek,meg minden!!
SZTEM
Bár tudom, hogy az umbro-ból van szebb is, majd készítek egy másik típussal is. 😊)
Akkor mindenkinek sikerült beraknia a rostert?
Akkor mindenki nézze meg és a hibákat javítom illetve ha van új meglesz.
Nemtom pl Elber benne van-e, hogy Mönchengladbach.
Akkor mindenki nézze meg és a hibákat javítom illetve ha van új meglesz.
Nemtom pl Elber benne van-e, hogy Mönchengladbach.
Én nem tudom milyen és hogy került bele, de pl olyan van benne, hogy ezüst nike bordó pipával.
Állat.....
DE lehet hogy vmi editables csak az új színsémák miatt lett ilyen jó
Állat.....
DE lehet hogy vmi editables csak az új színsémák miatt lett ilyen jó
köszi! mentést mindig csinálok a mezeket meg abból a binpackból importáltam egyenlõre
GAscoigne cipõi vannak benne😊
GAscoigne cipõi vannak benne😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a We8-as kicsit rövidebb lelapítottra gondolsz avgy ami a Pes ben volt?mert a peses az krált haj így nincs a választhatók között hacsak nem rakod be ugyebár a specialhoz😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
( 32 emberbõl én vagyok egyedül bejelentkezve ) 😄D
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
OFF
csak szólok hogy most már jó az msn,mert látom senkinek se ment
csak szólok hogy most már jó az msn,mert látom senkinek se ment
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -