Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiba volt :-)
Minden használható belõle szinte egyedül az adboardnál kellett trükközni kicsit.
Számozást itt találsz
klikk
Minden használható belõle szinte egyedül az adboardnál kellett trükközni kicsit.
Számozást itt találsz
klikk
nah 120-al csordogál le a wolfika😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
én majd tudok mégma hozni Atletico számozást és az azért is lenne jó mert ugyanolyan mint a Barca away-nek a számozása
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Jól van no, csak szóltam... Az oké, hogy kilinkelted, de az Pes4-es volt és én mindent letöröltem ami PES4-es...😞 Most próbálom rendberakni a We8-at.... Volt egy "csomag", amiben egy csomó márkához voltak számozások....
Számozást is kilinkeltem már, sõt kértem, hogy mindenki küdjön be saját csapatáról képet amin látszik, de csak Juve-t kaptam.
Tudom Porko az õ eletronic templete-jét turbóztem fel és azt használom
Illetve alaptól függõen más layert, más %-al és móddal.
Tudom Porko az õ eletronic templete-jét turbóztem fel és azt használom
Illetve alaptól függõen más layert, más %-al és móddal.
Csaó!
Srácok, valakinek nincsen baró számozása, mert ami a Wolfban van az nagyon tróger!!!😊 Királyak a reklámtáblák. Breki a socceraccess forumon van egy másik srác, õ is csinál elektronikkus reklámtáblákat, majd nézd meg szerintem nem rosszak, csak kicsit mintha nyújtottak lennének...😊
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=c57678c2b861b84b08d55b85e07a47b6&threadid=119061
Srácok, valakinek nincsen baró számozása, mert ami a Wolfban van az nagyon tróger!!!😊 Királyak a reklámtáblák. Breki a socceraccess forumon van egy másik srác, õ is csinál elektronikkus reklámtáblákat, majd nézd meg szerintem nem rosszak, csak kicsit mintha nyújtottak lennének...😊
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=c57678c2b861b84b08d55b85e07a47b6&threadid=119061
Hát jól felidegltem magam megint a biróm.5 perc alatt kaptam 2 gólt abból hogy ebben a játékban a visszahuzás 90 %-ban nem szabálytalan.Futok a csatár mellett,sutty egy rántás,emberem csetlik botlik,ellenfél meg a kapust kicselezve begyalogol a kapuba.Utánna már a felivelt labda felé futáskor visszarántott egybõl (6-8 méter elõny kapásból),megint nem érte utól senki...
Meg kell õrülni...
Meg kell õrülni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Köszi.
Akkor a Filefronton miért csak 400 mega van fenn ?
hát nekem onnan fele annyival jött kb
700 mega kb
jól be van csomagolva pedig több asf van benne
kipróbáltam hogy pes4-hez berakni leszedtem hozzá a nocd-s exe-t
Hát elég érdekes hibridem lett kivül We8 belül PES4 P
700 mega kb
jól be van csomagolva pedig több asf van benne
kipróbáltam hogy pes4-hez berakni leszedtem hozzá a nocd-s exe-t
Hát elég érdekes hibridem lett kivül We8 belül PES4 P
Filefrontról szerintem gyorsabb. Egyébként mekkor a patch ?
Hali!
Azt tudja valaki,hogy
melyik progival lehet a WE 8-ba mezeket importálni?
köszi.
Azt tudja valaki,hogy
melyik progival lehet a WE 8-ba mezeket importálni?
köszi.
Na mostmár 40 és 50 között mozog, 11-re lent lehet, de csak holnap fogom kipróbálni.
Breki: azt mondtad, máshogy vannak benn a játékban a reklámtáblák. Hogy is?
Breki: azt mondtad, máshogy vannak benn a játékban a reklámtáblák. Hogy is?
Amici di nessuno...
Na már 35-tel jön a Wolf...<#beka2>#beka2> Ha még egy kicsit feljebb menne, még ma lejönne... 🤣
Amici di nessuno...
Az olasz zászló zöldje kicsit fakó
Nikefootbalból meg jobban tetszik a keresztcsíkos
Amúgy olaszoknál végig egyszínû szokott lenni, csodálkozom, hogy a zöldet kihagytad
Nikefootbalból meg jobban tetszik a keresztcsíkos
Amúgy olaszoknál végig egyszínû szokott lenni, csodálkozom, hogy a zöldet kihagytad
ja nekem is ez van,ez a legjobb,bár van még non jó,de ez a legjobb
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ja meg azzal még az a bajom, h. elegem van már az Adidasból, az van alapból is benn.<#nemtudom>#nemtudom>
Amici di nessuno...
Bazz... 😄 Nem is gondoltam volna...
Válasz #12473: ja, tényleg jó... bár a T-Mobile...
Válasz #12473: ja, tényleg jó... bár a T-Mobile...
Amici di nessuno...
visszajelzés : YEAAHH!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
.gif)
2.png)