Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért nincsen egyébként PES 2010-es topic?
itt tenném fel a kérdést vele kapcsolatban.
megoldható-e a felbontás 1240x1024-re? mert rohadtul nincs ilyen felbontás, nemis értem miért.
aztán a gombok? átírása? vagy miért jelez csak joyt?
Hát ott vagy tudod az ellenfeled IP cimét,és akkor értelemszerüen õ Hostol,te meg kapcsolodsz,vagy ha nem tudsz konkrét ellenfelet,akkor használod a PesOnline,vagy PesLauncher programokat amiben kereshetsz ellenfelet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valamiért nem akar menni az online!Minden fel van rakva hozzá patch,crack,pesonline a tûzfal is kivan kapcsolva de így se jó.
Amikor a játékba vagyok és csatlakoznák kiírja hogy unable to connect.
Csak azt nem értem régen ment most meg nem,pedig csak annyiba különbözik hogy most fent van az sp2.
A segítséget elõre is köszönöm.
!!!HALA MADRID!!!
jelentkezni itt lehet:
http://www.gportal.hu/portal/prso/
Steam Nick: adakiller
tudom h láma a kérdés de miután csatlakozom egy hosthoz pes4launcherben és elindul a játék mit kell csinálnom?? ugyanis ha client leszek nem talál semmit! légyszi segítsetek!
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
tök zsír a PES a HEP + HEP Reality Patch-el.
mondjuk amúgy is😊
hello
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok a haverommal neten keresztül játszani vele????
Valaki segítsen!
Elöre is köszi<#beka2>#beka2>
még egy kérdés! szabadrúgásgólokat hogyan? <#smile1>#smile1>
illetve mikori az a nemrég, mert nem találtam 😞
szal ha vki megszán engem, akkor pls...
Steam Nick: adakiller
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Avanti Crociati!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
regelj és rengeteg forum szól ezekrõl a kezdeti kérdésekrõl Beginner Section
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hogyan lehet ebben a gémezetben egyáltalán gólt lõni??
+szabadrúgás??
+el tudná valaki magyarázni, hogy mit jelent az R1, R2, L1, L2 bil kiosztás? asszem ezek, de nem biztos..
+ha tudna egy pár tanácsot vki adni a játékkal kapcsolatban, az is jó lenne 😊
THX!
pl. FifaHungary.com -on a "programok" fül alatt a letöltésekben találsz olyat,hogy Graphic Studio, v. DKZ Studio...azokkal lehet
....a játék DAT könyvtárában levõ 0_text.afs file-t kell megnyitni a már emlitett szerkeztõ progikkal és a megfelelõ file-t felülírni
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Köszönöm!