8347
-
Takigabi #4988 Már itt is hirdeted Lord :DD
-
#4987 ha ezt tőlem kérdezted (bocs nem láttam kinek megy a válasz) szóval akkor igen daemonnal a legújabb verzió van fent. a fifa pedig a reloaded verzió. egyébként az egyik js kiterjesztésü fájl-nál jár amikor megáll. -
#4986 semmit sőt le is nyomtam a fifát és újra feltettem -
#4985 vagyis peccs:D -
#4984 Hálisten. Annyi jó mez van és nem müxenek anélkül a s**r nélkül. Amúgy feltettem egy magyar válogatott mezt és bár sokkal szebb olyan mintha össze-vissza csillogna. -
#4983 nekem teccik főleg azért mert Alex lőtte:D
egyébként én se találom a mai hszk közül a gameplay meccs linkjét.. -
#4982 daemonnal?
milyen színű
melyik verzió
honnan van?
stb. -
#4981 hátha Hedge kirakja a cipőpatchem akkor gyerejáték lesz simán bigraptorral bepakolod
Kapus és a másiknál pedig jön a Kit Raptor update tomorrow P -
#4980 Hmm. Már megtaláltam. -
#4979 sziasztok. lenne egy kis problémám...a telepités folyton megáll egy ponton és nem akar továbbmeni. ha a minimumot választom ez 91%-nál történik meg. kiirja hogy Support\ *.* és innen nem hajlandó továbblépni. sem 98, sem xp alatt. cd-ről is próbáltam, image-ból is de semmi...valami ötlet esetleg?? köszi -
#4978 Nekem igen. Nincs ötleted a kapus és harmadik mezekre valamint, egy megoldást kérnék mégbedig a cipők játékba való intergrálását. -
bang #4977 köszönöm :))
nem tudom mi a baj, de nekem a 4735 még mindig nem műxik ??? egyébként már mindegy :)) -
#4976 Nade a gól senkinek se tetszik? P -
Gabe18 #4975 Elvileg ment. -
bang #4974 privi
előre is köszönöm :)) -
#4973 a gameplay-t ma linkeltem ki
a másik a 4735-ösben -
#4972 most néztem meg
a link működik
simán rákkattintasz és indul is -
Gabe18 #4971 Arról nem beszélve hogy a #4735-ről nekem elkezd tölteni egyből... -
#4970 Erről volt szó ugye tegnap
pont most olvasom, hogy a Fifacity-n az én képemmel ajánlgatják P
klikk -
Gabe18 #4969 Adj egy e-mail címet,alig 400kb elküldöm.Vagy msn-en átszedheted. -
Csesza #4968 kipróbálnám csak nem tom hogy honnan lehet letölteni
?????? -
bang #4967 nem tudom felrakni a kamerapatchet, mert az általad megadott (4735) oldal nem nyilik meg :(( -
#4966 az a mostani nike labda amivel játszott kedden a Juve nincs fent vhol? -
sorry -
#4964 Hu gyerekek aki felrakta a cameraptch-et, próbálja ki broadcast nézetben az új gameplay-al, eszméletlen nagy gólokat lehet rúgni benne
http://img56.exs.cx/img56/7698/fifa20052004-10-2115-40-19-54.gif
És olyan mintha a TV néznéd
Sajna a méret miatt meg kellett vágnom, de remélem átjön
-
#4963 hát így kevés az infó
kéne tudni mit változtattál tegnap óta -
#4962 csáztok segítsetek nekem eddig nyomtam haverommal onlineban és néha néha beakadt, de tegnap óta képtelenség játszani vele már 5perc után kiirja hogy connection lost -
#4961 Egy kapáslövés
-
#4960 Felteszed a mircet!
Quakenet server kiválasztod!
Beconnectolsz.. vagy kihoz egy kedvencek ablakot és oda beírod hogy #multiplayer.hu vagy pedig beconnectolsz és nem hoz fel ablakot akkor /j #multiplayer.hu vagy amilyen csatira akarsz menni! -
#4959 na várj ez nem biztos
az alsó képen lévő patch nem hoz létre locale.ini-t hanem máshol módosít
érdekes kipróbálni van rá esély hogy menjen -
Gabe18 #4958 Biró kérdés a #4922-ben. /de tönkrevágja a netes multit ha csak az egyik félnél van bent/
Az on-line bajnokságokat,kupákat meg általában hirdetik a fórumokon,azokat érdemes figyelni. -
#4957 Csáó. Még kezdő vagyok szombaton lesz meg a FIFA 2005 és lenne 1-2 kérdésem. Olvastam vissza láttam azt írjátok nincs bíró.
Akkor mit kell meg hova beírni!?
Meg itt van ez az irc csati nem megy. Meg hogy tudok jelentkezni ilyen netes veresenykre.?
Pliz -
#4956 Ma 20:00 Fifa 2005 ONLINE CUP a #multiplayer.hu csatin! Reményeink szerint 2 óra alatt lezajlik az egész! Jelentkezni `MpS`Peppe -nél és WotB|LordHappy-nél lehet! -
#4955 Aham. Hát ez gáz:D Sőt most nézem ,hogy Third kitet se tok nekik adni:D -
#4954 mert a Béka megmondta, hogy nem ajánlott
és azóta ez van P
a fifahungary este indul be, szerencsére kezd alakulni -
#4953 Nem tudja valaki mi lehet a baj ,hogy nem tudok berakni Gk-s kitet egyet se? Ezzel szívok már hosszú ideje. -
Gabe18 #4952 Akkor #fifa.hu,esetleg... -
pala17 #4951 Köszi!!!!És tudja vki hogy multi társat hol lehet találni?Most jövök a fifahungaryról,de eléggé kihalt. -
#4950 Szépek lettek. Mondjuk főleg a Canadai néz ki jól. -
#4949 Curswine csinálta... nem magyar a gyerek csak csinált 1-2 magyar mezt!