FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudnál nekem MU away mezt szerezni? fél este azt kerestem de nem találtam, csak egy rakat home-ot
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem megpedig az hogy miert nem tudom futattni a gammat 1280*1024ben? Tftm van azert akarom ekkora felbontasban futtatni de hiaba allitom be az optionsba hogy 1280*1024ben fusson mégis csak 1024*768ban fut
Meg hogy vannak e a jatekhoz javitopecsek mert ha valamilyen képvaltas van pl: esc utan mikor visszalep vekony kis peremszeruseg van a kepernyo szelen
Lehet igy hulyen hangzik majd csinalok rola képet😊
Elore is thnx az infokat
Lenne egy kérdésem megpedig az hogy miert nem tudom futattni a gammat 1280*1024ben? Tftm van azert akarom ekkora felbontasban futtatni de hiaba allitom be az optionsba hogy 1280*1024ben fusson mégis csak 1024*768ban fut
Meg hogy vannak e a jatekhoz javitopecsek mert ha valamilyen képvaltas van pl: esc utan mikor visszalep vekony kis peremszeruseg van a kepernyo szelen
Lehet igy hulyen hangzik majd csinalok rola képet😊
Elore is thnx az infokat
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Nem jó 😞
Ugyanúgy kéri a 2es cd-t. Hááát nem marad más, minthogy holnap kiirom majd 2 cdre...de addig meg nem tudok rajta játszani 😞
Ugyanúgy kéri a 2es cd-t. Hááát nem marad más, minthogy holnap kiirom majd 2 cdre...de addig meg nem tudok rajta játszani 😞
Bazinga!
hhhhh
Valaki mondja már el nekem légyszi, hogy mi a fenére jó a karrier módban pumpálni a pontokat az edzõkbe, orvosokba, pénzügyi emberekbe??? Mindegyik edzõm 4 csillagos már de semmi különbség nincs a 0 és a négycsillagos között a csapat adataiban/teljesítményében.
Sziasztok! Van egy kis gondom. Ma haveromtól megkaptam a játékot. De ugy csináltuk hogy a 2 cd -t egy dvdre irtuk ki simán cd1 és cd2 mappákba. Nem is lenne gond, elkezdem a telepítést, de mikor kéri a 2es cd-t, nem találja. "Tallózás" nincs, hogy megadjam neki, hogy merre van a 2es cd. Hogy tudnám feltenni (azonkívül h kiirom 2 cdre)?
Bazinga!
Nekem is kilépett ma egy karrier meccs közben és elõtte játszottam le 2 meccset és nem volt mentve!!
Nem tudom,nekem mostanra teljessen meghülyült a game.Néha szó nélkül kilépett a játék,muti,single,mindegy.
Az elõbb játszottam Fitutifi-val,multit,abból is kilépett.Õ vezetett 4-0-ra,nem tudom elhitte-e hogy nem szándékossan léptem ki,pedig nem, de mindegy./lehet én se hinném el.../
Az elõbb játszottam Fitutifi-val,multit,abból is kilépett.Õ vezetett 4-0-ra,nem tudom elhitte-e hogy nem szándékossan léptem ki,pedig nem, de mindegy./lehet én se hinném el.../
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
igen de kiírja hogy hiba az attribútumoknak a fájl alkalmazásakor.
Ilyenkor mi van??
Ilyenkor mi van??
jobb klikk -->tulajdonságok>>>>irásvédettet leveszed
UPSZ!
egyre nem gondoltam!!!!
írásvédett!!!!!!! < ==== hogy lehet megszüntetni?????
egyre nem gondoltam!!!!
írásvédett!!!!!!! < ==== hogy lehet megszüntetni?????
OHHHHHHH!!!!
Kösssssszzzzzzzzzzzzzz!
Kösssssszzzzzzzzzzzzzz!
Pár perc és töltheted innen.
Szar Bayern, szar Bayern :)
címem: [email protected]
nem tudná valaki nekem elküldeni a 2. cd-rõl az alocale könyvtárból az eal_danp.mad fájlt?????
Rendkívül hálás lennék!!!!
Rendkívül hálás lennék!!!!
NEM MEEEEEGGGGYYYYYYY

De hogy lehet meg kell venni a játékban a labdát vagy mi? Hogy tudhass játszani vele??
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Az Adidas BL labda mûködik tutira. Van Roteiro is, azt még nem próbáltam.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ja de lehet olyan jó labdát szerezni vagy másmilyet??
Akiknél az avi-t vmiért nem jácca le, ittvan gif-ben is:
iNtEgRaL - shadow
iNtEgRaL - shadow
don't give a fuck
Boccs, szar lett a link, itt megnézhetitek: iNtEgRaL - shadow
don't give a fuck
Sziasztok hogy lehet ilyen jó labdát szerezni a játékba?? PL:#4206
honnan tudom leszedni??????????
honnan tudom leszedni??????????
mivel?
nero,.........?
nero,.........?
megpróbálom átmásolással...
ne de nekem nincs már meg..
😞(((((
😞(((((
esetleg másoljám át a vincseszterre???
mit csináltál ez ellen?????én is cd-rõl rakom fel.
#4444-re valaki???????
Naon kellene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy töltsem le újból????
Naon kellene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy töltsem le újból????