FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na a nyers video 85 mb volt.. virtual dub 5.2 MB-t csinált belõle.. hova lehet feltölteni ekkora file-okat ?
Harcra fel !
2 gondom van
elsõ az hogy a visszajátszásnál ott van a kezelõfelület.. azt hogy tüntetem el ?
másik hogy www.fraps.com-ot kiírja a képernyõre, le lehet venni ?
elsõ az hogy a visszajátszásnál ott van a kezelõfelület.. azt hogy tüntetem el ?
másik hogy www.fraps.com-ot kiírja a képernyõre, le lehet venni ?
Harcra fel !
Egy kis kiegészítés
1. Nem kell a Fraps-ot letenni tálcára
2. Érdemes gyors sebességen felvenni és késõbb lasítani (méret miatt)
3. Ha kész ne lépjen ki mert lehet vmit elrontott, célszerû Alt+tab-al kilépni megnézni a felvett anyagot.
4. Nekem a tegnapi gól 18 mega lett
5. Szerintem ha gif a végcél semmi szükség VirtualDub-ra egybõl lehet Animation Shop 3-al, ami ugye szintén tud avi-t tömöríteni kb 7-8 féleképpen.
1. Nem kell a Fraps-ot letenni tálcára
2. Érdemes gyors sebességen felvenni és késõbb lasítani (méret miatt)
3. Ha kész ne lépjen ki mert lehet vmit elrontott, célszerû Alt+tab-al kilépni megnézni a felvett anyagot.
4. Nekem a tegnapi gól 18 mega lett
5. Szerintem ha gif a végcél semmi szükség VirtualDub-ra egybõl lehet Animation Shop 3-al, ami ugye szintén tud avi-t tömöríteni kb 7-8 féleképpen.
Pedig a 4777-ben valóban minden benne van, én is így csinálom, Fraps 2.25-ös verziót használok, és Virtualdubbal, azon belül Divx 5.11-el konvertálok, tömörítek.
De az a gyanúm, hogy te a teljes folyamat részletes leírására vágysz, úgyhogy megpróbálom elmondani.
Elõször le kell tölteni a Fraps nevû program valamelyik verzióját, lényegében tökmindegy, hogy melyiket. Telepíted, elindítod, majd megadsz egy könyvtárat, hogy hova mentse a nyers videokat. Ezután leteszed a programot a tálcára (de nem zárod be), majd elindítod a Fifát.
Betöltöd a Replay-t a game modes/load menüben, és innentõl kezdve már rajtad áll, hogy milyen videot gyártasz, forgathatod a kamerát, lejátszhatod normál vagy lassú sebességgel, stb. Mindenesetre amikor felkészültél, akkor F9-el kezdheted meg a felvételt (a sarokban lévõ sárga frameszámláló pirosra vált) és szintén F9-el állíthatod le.
Ha kész vagy, lépj ki a fifából, és az általad megadott könyvtárban ott lesz a nyers video.
Ez elég nagy méretû lesz, kb 20-60 mega között, tehát tömöríteni kell. Ehhez én egy VirtualDub nevû programot használok, azzal annyi a teendõ, hogy megnyitom vele a nyers video-t, majd a Video menüben a Compression pontban kiválasztom a codec-et (mint említettem, én a Divx 5.11-et használom), nyomok egy ok-t, és végül a file menüben a "save as Avi"-val elmentem a kész verziót. Ennyi a lényege a dolognak.
De az a gyanúm, hogy te a teljes folyamat részletes leírására vágysz, úgyhogy megpróbálom elmondani.
Elõször le kell tölteni a Fraps nevû program valamelyik verzióját, lényegében tökmindegy, hogy melyiket. Telepíted, elindítod, majd megadsz egy könyvtárat, hogy hova mentse a nyers videokat. Ezután leteszed a programot a tálcára (de nem zárod be), majd elindítod a Fifát.
Betöltöd a Replay-t a game modes/load menüben, és innentõl kezdve már rajtad áll, hogy milyen videot gyártasz, forgathatod a kamerát, lejátszhatod normál vagy lassú sebességgel, stb. Mindenesetre amikor felkészültél, akkor F9-el kezdheted meg a felvételt (a sarokban lévõ sárga frameszámláló pirosra vált) és szintén F9-el állíthatod le.
Ha kész vagy, lépj ki a fifából, és az általad megadott könyvtárban ott lesz a nyers video.
Ez elég nagy méretû lesz, kb 20-60 mega között, tehát tömöríteni kell. Ehhez én egy VirtualDub nevû programot használok, azzal annyi a teendõ, hogy megnyitom vele a nyers video-t, majd a Video menüben a Compression pontban kiválasztom a codec-et (mint említettem, én a Divx 5.11-et használom), nyomok egy ok-t, és végül a file menüben a "save as Avi"-val elmentem a kész verziót. Ennyi a lényege a dolognak.
Szia! Most kaptam meg a garanciás VGA kártyámat, úgy, hogy ha haza megyek, neki állok...
Helló!
Melyik packel lehet berakni olyan ADDONt hogy a labdán látszik a nike jel meg a cipõn stb... :|
Melyik packel lehet berakni olyan ADDONt hogy a labdán látszik a nike jel meg a cipõn stb... :|
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Ez itt úgy tünik, de multiban nagyon soxor meglepheted az ellenfelet, hogy 1in1-ben nem hátrálsz be.
Sokszor mszivatott, hogy mentem kapu felé, hogy mondjuk mindjárt 1-0 és a kapus felszabadított kirohanva.
Nem olyan egyszerû melette elvinni fõleg ha két oldalról lohol egy védõ. Esetleg lehetne lövõcselt, de az nekem nem esik kézre, meg nem olyan jó mint a we7-ben.
Pont ezért ez az egyik legszebb gólom mert ebben a helyzetben ez volt a legjobb megoldás, és hab a tortán a vége, bár úgylátom buzgalmamban a végét levágtam.
Sokszor mszivatott, hogy mentem kapu felé, hogy mondjuk mindjárt 1-0 és a kapus felszabadított kirohanva.
Nem olyan egyszerû melette elvinni fõleg ha két oldalról lohol egy védõ. Esetleg lehetne lövõcselt, de az nekem nem esik kézre, meg nem olyan jó mint a we7-ben.
Pont ezért ez az egyik legszebb gólom mert ebben a helyzetben ez volt a legjobb megoldás, és hab a tortán a vége, bár úgylátom buzgalmamban a végét levágtam.
Hi!
Gamepadot akarok venni, melyiket érdemesebb a dual action-t vagy rumblepadot? Valahol olvastam hogy a dual actionok megszoktak hibásodni, igaz ez?
Gamepadot akarok venni, melyiket érdemesebb a dual action-t vagy rumblepadot? Valahol olvastam hogy a dual actionok megszoktak hibásodni, igaz ez?
Jó reggelt :-)
Kijött az új Big Raptor!!!!
Kijött az új Big Raptor!!!!
Ugy hogy elinditod a játékot,aztán a Load résznél betöltöd a replay-t,és egy felvevõ progival /pl. FRAPS/ felveszed.Az még nem lesz avi,át kell konvertálni,és kész.
De azt nem tudom hogy Donpedro mivel csinálta az avi-jait,mert marha jók voltak,szuper minõség,és igen kis méret.
De azt nem tudom hogy Donpedro mivel csinálta az avi-jait,mert marha jók voltak,szuper minõség,és igen kis méret.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Köszi 😊)
Documents and settingsen belül a FIFA2005 könyvtárban van olyan hogy R. 0 Könyvtár , ebben 1 db R fájl .. ebbõl hogy lesz avi ?
Vagy hogy lesz egy gólból Avi ?
Vagy hogy lesz egy gólból Avi ?
Harcra fel !
Hát ez van,de ennél ez jobb csapat,mint amit Magath csinál belõle...
A Bayern vereségét követõ letargiámban megcsináltam a góljaidat...
Bomba:
Csukafejes /szvsz fizikai képtelenség ez a gól.../
Passzjáték:
És egy iszonyatos bug...

Bomba:
Csukafejes /szvsz fizikai képtelenség ez a gól.../
Passzjáték:
És egy iszonyatos bug...

Hát ilyen nekem is volt...
nekem most olyat csinál hogy fogja magát és kilép az asztalra se szó se beszéd, mindig máshol, meccs közben vagy a végén
Harcra fel !
De a kapus hova jött ki?

Nektek nem szúrt az szemet, hogy baromi könnyû belõni a szabadrúgásokból? Votl olyan meccsem, amin 5-bõl 5-öt bevágtam a kapusnak.
Tudom 😊
Egyébként sajnos megint azt kell mondanom, hogy az EA elmehet a p****ba a hülye scriptjeivel. Professional szinten egy idõ után túl könnyû a játék, minden meccsen 5-6 gólt rúgok, váltok world class-ra, ahol viszont olyan elképesztõ pofátlanul csal a gép, hogy az már-már hihetetlen. Így is lehet nyerni, de azért az elég durva, hogy a legutóbbi meccsemen a gépnek 2 kapuralövése volt, nekem 17!! és persze a gép nyert 2-0-ra... Én viszont lõttem 4 kapufát, plusz az alább említett gólvonal mögött megfogott fejes.
EJnye, lemaradtam, pont most akartam betenni egy ilyet. A kapus kiütötte a lövést, üres kapura visszafejeltem, de a kapus elvetõdve megfogta, majd kisétált, és kirúgta a labdát, mintha semmi sem történt volna. Apró probléma, hogy a labdát kb. 1 méterrel a gólvonal mögött fogta meg...
Azzal raktam be.
Egyébként megoldottam. Visszamásoltam a korábbi zdatakat és újra beraktam. Így már jó lett.
Egyébként megoldottam. Visszamásoltam a korábbi zdatakat és újra beraktam. Így már jó lett.
Ez lehet, egyszer véletlenül másikat raktam be, de azt felülírtam. Egyébként én bmp-t másoltam be, nem fsh-t. Az nem számít ?
Mert ugyanaz az fsh vége
tehát valószínû a Juve mezbe lett átmásolva a Milán textúra és elmentve más néven
tehát valószínû a Juve mezbe lett átmásolva a Milán textúra és elmentve más néven