FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
igen ezért

de a szélét úgyis vágod
ugye vágod? P
Breki33
F4
Unicorn1979
na a nyers video 85 mb volt.. virtual dub 5.2 MB-t csinált belõle.. hova lehet feltölteni ekkora file-okat ?

Harcra fel !

Unicorn1979
gondolom azért van mert nem regisztrált verzió a Fraps

Harcra fel !

Unicorn1979
már csak a Fraps.com a gond

Harcra fel !

Unicorn1979
2 gondom van
elsõ az hogy a visszajátszásnál ott van a kezelõfelület.. azt hogy tüntetem el ?
másik hogy www.fraps.com-ot kiírja a képernyõre, le lehet venni ?

Harcra fel !

Breki33
Ezt énis soxor gondolom.
De állítólag ígyis elég jó az iq- m :-)))

Breki33
ilyen Addon nincs
Breki33
Egy kis kiegészítés

1. Nem kell a Fraps-ot letenni tálcára
2. Érdemes gyors sebességen felvenni és késõbb lasítani (méret miatt)
3. Ha kész ne lépjen ki mert lehet vmit elrontott, célszerû Alt+tab-al kilépni megnézni a felvett anyagot.
4. Nekem a tegnapi gól 18 mega lett
5. Szerintem ha gif a végcél semmi szükség VirtualDub-ra egybõl lehet Animation Shop 3-al, ami ugye szintén tud avi-t tömöríteni kb 7-8 féleképpen.
Unicorn1979
donpedro
hálás köszönet

Harcra fel !

Pedig a 4777-ben valóban minden benne van, én is így csinálom, Fraps 2.25-ös verziót használok, és Virtualdubbal, azon belül Divx 5.11-el konvertálok, tömörítek.

De az a gyanúm, hogy te a teljes folyamat részletes leírására vágysz, úgyhogy megpróbálom elmondani.

Elõször le kell tölteni a Fraps nevû program valamelyik verzióját, lényegében tökmindegy, hogy melyiket. Telepíted, elindítod, majd megadsz egy könyvtárat, hogy hova mentse a nyers videokat. Ezután leteszed a programot a tálcára (de nem zárod be), majd elindítod a Fifát.

Betöltöd a Replay-t a game modes/load menüben, és innentõl kezdve már rajtad áll, hogy milyen videot gyártasz, forgathatod a kamerát, lejátszhatod normál vagy lassú sebességgel, stb. Mindenesetre amikor felkészültél, akkor F9-el kezdheted meg a felvételt (a sarokban lévõ sárga frameszámláló pirosra vált) és szintén F9-el állíthatod le.

Ha kész vagy, lépj ki a fifából, és az általad megadott könyvtárban ott lesz a nyers video.

Ez elég nagy méretû lesz, kb 20-60 mega között, tehát tömöríteni kell. Ehhez én egy VirtualDub nevû programot használok, azzal annyi a teendõ, hogy megnyitom vele a nyers video-t, majd a Video menüben a Compression pontban kiválasztom a codec-et (mint említettem, én a Divx 5.11-et használom), nyomok egy ok-t, és végül a file menüben a "save as Avi"-val elmentem a kész verziót. Ennyi a lényege a dolognak.

Szia! Most kaptam meg a garanciás VGA kártyámat, úgy, hogy ha haza megyek, neki állok...
Unicorn1979
Azt gondoltam ennél bölcsebb vagy

Harcra fel !

DBoy
Helló!
Melyik packel lehet berakni olyan ADDONt hogy a labdán látszik a nike jel meg a cipõn stb... :|

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Breki33
Unicorn1979
Breki a 4774.-re tudsz választ ?

Harcra fel !

Breki33
rumblepad 2-öt szerintem

meg szoktak bár az újabb, lekopogom.......
Breki33
jó reggel

és a labda?
Breki33
Ez itt úgy tünik, de multiban nagyon soxor meglepheted az ellenfelet, hogy 1in1-ben nem hátrálsz be.

Sokszor mszivatott, hogy mentem kapu felé, hogy mondjuk mindjárt 1-0 és a kapus felszabadított kirohanva.

Nem olyan egyszerû melette elvinni fõleg ha két oldalról lohol egy védõ. Esetleg lehetne lövõcselt, de az nekem nem esik kézre, meg nem olyan jó mint a we7-ben.

Pont ezért ez az egyik legszebb gólom mert ebben a helyzetben ez volt a legjobb megoldás, és hab a tortán a vége, bár úgylátom buzgalmamban a végét levágtam.
Hi!

Gamepadot akarok venni, melyiket érdemesebb a dual action-t vagy rumblepadot? Valahol olvastam hogy a dual actionok megszoktak hibásodni, igaz ez?
Jó reggelt :-)
Kijött az új Big Raptor!!!!
Ugy hogy elinditod a játékot,aztán a Load résznél betöltöd a replay-t,és egy felvevõ progival /pl. FRAPS/ felveszed.Az még nem lesz avi,át kell konvertálni,és kész.
De azt nem tudom hogy Donpedro mivel csinálta az avi-jait,mert marha jók voltak,szuper minõség,és igen kis méret.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Unicorn1979
DONPEDRO TE TUDOD A VÁLASZT ÉRZEM :d

Harcra fel !

Köszi 😊)

Unicorn1979
Documents and settingsen belül a FIFA2005 könyvtárban van olyan hogy R. 0 Könyvtár , ebben 1 db R fájl .. ebbõl hogy lesz avi ?
Vagy hogy lesz egy gólból Avi ?

Harcra fel !

Unicorn1979
Ha csinálok egy gólból mentést azt hol találom meg ?

Harcra fel !

Hát ez van,de ennél ez jobb csapat,mint amit Magath csinál belõle...

Barni
Bayern drukker vagy?
Nem irigyellek 😊

Avanti Italia!

A Bayern vereségét követõ letargiámban megcsináltam a góljaidat...

Bomba:

Csukafejes /szvsz fizikai képtelenség ez a gól.../

Passzjáték:

És egy iszonyatos bug...

Hát ilyen nekem is volt...

Unicorn1979
nekem most olyat csinál hogy fogja magát és kilép az asztalra se szó se beszéd, mindig máshol, meccs közben vagy a végén

Harcra fel !

Berakom én is néhány gólomat, bár ezek avi-k, le kell tölteni!

3.5 gól a kollekciómból 😊

De a kapus hova jött ki?

I.C.ram
Nektek nem szúrt az szemet, hogy baromi könnyû belõni a szabadrúgásokból? Votl olyan meccsem, amin 5-bõl 5-öt bevágtam a kapusnak.
Breki33
jó kameraállás

de milyen labda ez? P
Ramore
A csalás sajnos minden EA játékra jellemzõ és valóban hajtépõ tud lenni. 😞
Tudom 😊

Egyébként sajnos megint azt kell mondanom, hogy az EA elmehet a p****ba a hülye scriptjeivel. Professional szinten egy idõ után túl könnyû a játék, minden meccsen 5-6 gólt rúgok, váltok world class-ra, ahol viszont olyan elképesztõ pofátlanul csal a gép, hogy az már-már hihetetlen. Így is lehet nyerni, de azért az elég durva, hogy a legutóbbi meccsemen a gépnek 2 kapuralövése volt, nekem 17!! és persze a gép nyert 2-0-ra... Én viszont lõttem 4 kapufát, plusz az alább említett gólvonal mögött megfogott fejes.

Barni
MÉG 4 HELY SZABAD
champions.atw.hu

Avanti Italia!

Unicorn1979
azt én raktam be 😊

Harcra fel !

EJnye, lemaradtam, pont most akartam betenni egy ilyet. A kapus kiütötte a lövést, üres kapura visszafejeltem, de a kapus elvetõdve megfogta, majd kisétált, és kirúgta a labdát, mintha semmi sem történt volna. Apró probléma, hogy a labdát kb. 1 méterrel a gólvonal mögött fogta meg...

tartuffe

Hehe

Yvorl redves farkára!

Azzal raktam be.
Egyébként megoldottam. Visszamásoltam a korábbi zdatakat és újra beraktam. Így már jó lett.

Breki33
hát ne tedd mert ez lesz az eredmény

miért nem kit raptorral rakod be?
Ez lehet, egyszer véletlenül másikat raktam be, de azt felülírtam. Egyébként én bmp-t másoltam be, nem fsh-t. Az nem számít ?

Rudee
Ma jön ki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Nem néztem mert a zenéket egyszerûen tudom cserélni manuálisan
Breki33
Mert ugyanaz az fsh vége

tehát valószínû a Juve mezbe lett átmásolva a Milán textúra és elmentve más néven
Breki33
Adj egy emilt priviben és készitsd a számozást P
jAsOn VoOrHeEs
Ezt a Music Manager-t lelehet már szedni valahonnan? :S
Mert a Fifapolonian csak egy Fifa Web Portal link van de ott meg sehol sincs olyan, hogy download 😛

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century