FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gamecopyworld.com-on meg biztos fentvan.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Elõre is kössz
Megkéred a hawerod hogy õ legyen aki kezdeményezi a játékot|HOST GAME|.
Elõtte neked be kell irni a nevét és a gépének az IP-jét |JOIN GAME| menüpont alatt és lokézod.
Körülbelül egy idõben rákattintotok|õ a hostra te a joinra| és felhozza 10 mp mulva acsapatokat és mehettek!!!!

Practice makes perfect.
Szeretném elkészíteni a DVSC stadionját a FIFA-hoz, azonban elég kevés kép áll rendelkezésemre. Aki esetleg tud egy weboldalt, vagy van saját képe, kérem jelezze!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szeretnék a neten játszani, de a "play online"-ban mindig szarakodik velem. Ti hogyan játszotok? Valamilyen internetcimre kellene rámennem, vagy hogyan? Elõre is köszönöm a segitséget!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a hálóval mi lett??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Valaki berakhatna egy eredeti Roma kapusmezt
Sztem ajánlottabb is.
A DC egyértelmû, hogy okozhatja, de ez könnyen kideríthetõ.
Az alg.exe ugye nem maga a tûzfal, csak egy kiegészítõ komponens, az sp2 elõtt szükség volt az alg futására is, hogy a tûzfal mûködjön, sp2 esetén az alg és a tûzfal független egymástól.
Konkrétan a külsõ szoftverek protokollbõvítményei számára nyújt opciókat, azzal, hogy lehetõvé teszi, hogy a beépített tûzfalon átjuthassanak és az ICS mögött is mûködhessenek. Ezek a bõvítmények így rendeltetésszerûen nyithatnak és változtathatnak portokat illetve IP címeket.
Ha leállítjuk vagy letiltjuk ezt a szolgáltatást, akkor a tûzfal és az internet megosztás nem fog mûködni, valamint a külsõ gyártók tûzfalszoftvereivel is hasonló gondjaink lesznek. Kézi indítású a szervíz alapállapota, így elvileg csak akkor indul el ha, valóban szükség van rá, de ha a fentiek alapján mégsincs rá szükségünk, akkor nyugodtan letilthatjuk.
A lényeg, hogy ez volt a problémám és megnéztem Security Task Manager-el mi okozhatja alg-t kilõve pedig megszünt.
Kopp-kopp.
Valószinû nem ez a baj.
Mitol lehet az, hogy meccs kozben idokozonkent egy fel masodpercre beakad a jatek? Eleg idegesito, foleg szabadrugasnal. Thx!
Udv.
sehr schön
de az embermodellezés, arcok, hajak....és a fû?
ez az összkép erõsen hajaz a 90-es évek grafikájára...értsd csak az "élet" hiányzik belõle....szvsz..egy átlag 2,8 ghz + 128mb/video gépre nyugodtan megprobálkozhatnának pl. az önárnyék megvalósításával
), aki mûködõképessé tudná varázsolni a Real betûket.
Itt van hozzá 2 kép:

De bármely mezekkel foglalkozó fórumon betemetnek Lazio szereléssel.
sztem is, de csak mint ötlet, én a tavalyiban is csak akkor használtam, amikor már untam a banánt és próbáltam változtatni a futok, kiugratok, 40-rõl automatán bevágom stíluson