8347
-
#6707 download itt -
#6706 Breki ez a bordó van valahol fsh-zva ? -
Csesza #6705 Honnan?????? -
Lehet tölteni -
-
#6702 upsz ezt nem ide -
#6701 valakitől hallottam egy fajta barimódszert
Ő azt alkalmazza hogy csak azokat küldi pályára akiket edz, igy 5-0 val az ellené a meccs de nincs sérülés -
Fboy #6700 az mitől lehet h ha felrakom ezt a sevix gameplay peccset utána ha meccs közbe rámek a quit game-re akkor 1ből a desktopra vág ki -
#6699 Ja tudom.
Nekem mindegyikben a Shade v.2-esek teccenek ! :-) -
djukee #6698 Most kaptam meg a game-t és elkezdem telepíteni, de 49%nál megáll és ezt írja ki:
A problem occured when trying to transfer the file 'G:\Support\sv\readme.txt' from the media.
Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?
köszi -
#6697 4 fajta van ugyebár -
#6696 lol -
#6695 Nekem igen, a sima nekem annyira nem jön be :P -
#6694 Szexuális zaklatás a focipályán
Az elkövető szerint nem volt szándékos a mozdulat
RTL Klub Híradó
2004-11-05 14:15:28
Futballpályán elkövetett "szexuális zaklatás" botrányától hangos a török sajtó: a Besiktas hátvédje, Emre Asik a múlt szombati meccsen belemarkolt az ellencsapat középcsatárának fenekébe, s ezért a labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága elé rendelték.
A tettesnek "nem sportszerű magatartás" vétsége miatt kell a profi futballisták fegyelmi tanácsa elé állnia. Az esemény elszenvedője Marcio Nobre, a Fenerbahce brazil játékosa volt.
Emra Asik viszont azzal magyarázta tettét, hogy egyszerű "reflex" volt a mozdulat, ő tulajdonképpen Nobre agressziójára reagált, úgy akarta hátba csípni az ellenfelet, hogy a bíró ne lássa, de valahogy lecsúszott a keze. Forrás: nb1.hu
-
#6693 Ez a csíkos tetszik a legjobban? -
#6692 6643-6645 -
djukee #6691 ajajjj
Most kaptam meg a game-t és elkezdem telepíteni, de 49%nál megáll és ezt írja ki:
A problem occured when trying to transfer the file 'G:\Support\sv\readme.txt' from the media.
Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?
EZUTÁN MEPRÓBÁLOM ÚJBÓL, DE NEM MEGY, GRRRRR. mI LEHET A GOND?
plíz help mí!!!! -
#6690 2GA Adboard Importer -
#6689 Hülye vagyok 2GA ADBOARD IMPORTER :P -
#6688 3GB Boot Importer -
#6687 Jason te táblákat mivel teszel be ? -
#6686 Sorry az előző link nem stimmel :D
Sport TV Patch -
#6685 Sport TV Patch -
#6684 Manchester United Adboards 2004-05
-
#6683 Itt az eredeti de sztem túl fényes a Logo nem elész színes a lábszárvédő pedig túl sötét
-
#6682 tényleg szép
-
#6681 Nah készítettem egy fekete gatyós Juve mezt szerintem egész szép lett
-
tonnni #6680 Valaki tudna adni egy címet, ahol megvannak az angol premier league, összes csapatának, a játékosainak nevei illetve arcképei? -
#6679 Egyelőre nem, a hangokhoz sok idő kell... -
#6678 csak behúzött fügvönynél P -
#6677 a pc-s verzióban lehet gamepadot használni? -
#6676 Huuuuuuu nem akarod ezekkel updatelni a Milan-t?
klikk -
#6675 Celtic
Hu Sammy Milanhoz fantasztikusak vannak itt hallgasd pl
klikk -
#6674 Jól hangzik. Ez eredetileg melyik csapat szurkolótábora? -
#6673 "Nyugodtan teszteljétek a másik gameplayt, szerintem Sevix csinálja a legjobb gameplayeket a fifa sorozathoz; egy teljesen más rendszer ahsznál mint én, és ha egészen őszinte akarok lenni, többnyire az ő gameplayével játszok(FIFA 2004-et is), és utána egy-két paramétert megváltoztatok, úgy ahogy nekem a legjobb.
Ma este tesztelem a gameplayét, és ha olyan jó, mint a régi gameplayei, akkor lehet, hogy a saját gameplayemen már nem igazán változtatok
Majd meglátjuk." -
#6672 Ezt hallgassátok
klikk
Egy jó hangkarin reverb-el fantasztikus -
#6671 Kenny írja:
Testet das andere Gameplay ruhig mal, Sevix mach meiner Meinung nach die besten Gameplays für die Fifa Serie, er benutzt ein ganz anderes System als ich und wenn ich ganz ehrlich bin spiele ich meistens mit seinem Gameplay (also bei Fifa 2004 usw) und ändere da dann nur ein paar Parameter so das ich alles so habe wie ich es am liebsten mag.
Ich teste sein Gameplay mal heute und wenn es so gut sein sollte wie seine alten Gameplays waren dann kann es en das ich an meinem Gameplay garnicht mehr viel machen werde.
Mal schauen.
Valami profi németes lefordítaná? -
#6670 Most éppen ezeket veszem alaposabban szemügyre :D
Minden csukacsomagot most tüzetesen átvizsgálok és amelyik majd a legjobb lesz a Real Madrid-hoz azt hagyom bennt :P
Multizni már nem nagyon szoktam csak tesómmal hálózatba :D
Jah meg múltkor Csövessel az FH-ról, de akkor azt hiszem még nem volt nekem berakva Gameplay meg Bíró patch sem :P -
#6669 Nem, ott volt a P
Csak azt ha már arra jártam kicseréltem.
De nem válaszoltál melyiket hagytad bent :-)
És hogy multizol te biróval és gameplay-al? -
#6668 Akkor most a kék csuka miatt nem volt jó?
Mert nekem csak addig nem volt jó amíg a FATBH-t lenem futtattam ? :D