8347
-
Since #707 Visszatérve a fifára...Szerintem is jó lett, sokkal jobban lehet cselezni mint a 2004ben. Azonban én a kommentátoroktól félek...2004ben alig emelte fel a hangját, pedig az is lényeges lenne. Remélem 2005ben már jobban beleéli magát a kommentátor...Erről tudtok valamit? -
Since #706 Igen, én is így láttam. Ilyen jó focit megmondom őszintén nagyon régen láttam, pedig én inkább bayernes vagyok :-) Nincs mese, nem számít a pénz :-) Egész jól tudok németül, kommentátor mondott egy két jó dolgot. "Ötletesen, agresszívan, pontosan, teljes beleadással kell játszani" :-) és megvolt.
Reálhoz érkezett egy új hátvéd, asszem samuel, valami 15 millió euróért vették meg, és szinte nemér semmit :-) -
#705 Off: én láttam, a leverkusen egyszerűen lefocizta a realt. A realnak 1-2 gyengécske helyzetet leszámítva momentuma nem volt. Alig tudták a labdát megtartani. A csatárok alig találkoztak a labdával, és minden elismerésem a leverkusené, mert hihetetlen pontosan és ötletesen játszottak, és teljesen megérdemelten nyertek még ekkora különbséggel is. -
miholecz #704 A FIFA 2005 nagyon üt. A szurkolói hangok és a játékosok mozgása nagyon el vannak találva. Abszolút hasonlít a mai focira a lényeg a pontos passzokon és a jó ütemű súlypontáthelyezéseken van amire a fejlesztők teljesen megteremtették a lehetőséget. Az irányítás maradt "fifás" amit már jól megszoktunk. Nagyon tetszik a lövés animáció pl. tizenegyeseknél nagyon jól mintázták le a kitámasztó lábat és lövő láb dinamikája is lövéserőtől függ. A grafikus engine maradt de nekem sokkal jobban tetszik a játékosok részletesebb kidolgozása és valahogy a játé közbeni animok és élethűbbek lettek. Szóval nekem bejött a játék, de nagyon. -
Since #703 Ha már fociról beszélgetünk, lehet hogy egy picit OFF lesz, ezért bocsi. Valaki láétta netalántán a leverkusen-real meccset? Esetleg vélemény? -
Since #702 Jó reggelt kívánok mindekinek..Éppen most szedem a demót, picit levagyok maradva demót illetően :-) Kérdésem...Milyen videókártya kell as játékhoz? -
#701 vááááááááááááááááááááááá -
#700 Ja, de mind1 akkor is elég furcsán néz ki! -
Rudee #699 Itt csak az arc textúrája rossz, gondolom nem lett tökéletes a Roma-Real patch. -
#698 ja és itt van még a Terminatorunk oldalprofilból is
Klikk ide!!! -
#697 Azért remélem, hogy a teljesben nem lesznek majd ilyen bugok mint pl. ez most itt !!!
Először amikor távolabbról megláttam, azthittem, hogy az EA-s fiúk újítottak egy olyat, hogy vér is látszik a játékosokon, mert az egyik szituációban olyan gólt rugtam, mintha a kapus fejébe is belerúgtam volna :D Aztán meglestem egy kicsit közelebbről, de így meg úgy nézett ki mintha valami horror film szereplőt raktak volna be a játékba :D -
#696 -
#695 -
#694 #632
amúgy én gamepaddal játszom ott R"+jobb analóg -
#693 Végigolvastam az egész fórumot(ezért is nem írtam sokáig)leszedtem ademofactory3-at a 631-et is láttam de a kép csak 1 a szöveget pedig nemértem!
Légyszives mondjatok pár cselkombot billenzyűzet-re(a 631-es is köztük lehet)! -
#692 631
olvass má vissza P -
#691 Valaki beírhatna 1-2 csel kombot billentyűzetre! -
#690 Vagy a Real - Roma :D:D
De a Real hazai mezét elkúrták vagy csak mi nem csinálunk valamit jól -
#689 tudtommal nincs
Ajax-Feyenoord nem jó? P -
#688 Milan Baros az Arsenálban???
és hol a nike jel? -
pilfer #687 Barçás DEMO van? -
Rudee #686 Szerintem nem. -
usher #685 Szerintetek lehet benne díjakat kapni mint mondjuk a Championship managerben.legjobb védő,edző,csatár,középpályás,legtöbb gól,aranylabda stb -
Rudee #684 -
#683 akkor találkozunk... -
#682 Ez nekem se megy -
Rudee #681 Okt. 15. -
Since #680 mikor jön? -
Rudee #679 Lesz -
Rudee #678 "EA UK have had it confirmed that FIFA Football 2005 will offer Direct IP and LAN play out of the box this year".
-
#677 olvass kicsit vissza
ezekről volt már szó -
#676 Az alap nehézségi szint amugy milyen(ált kikapok úgyhogy remélem,hogy min normál!)? -
#675 Lehet valahogy állítani a sebességen és a nehézségi fokozaton? -
#674 Lehet valahogy éállítani a sebességwen és a nehézségi fokozaton? -
#673 locale.ini nekem ilyen nincs(a kereső se találja!).
Honnan tudom leszedni? -
#672 k-lite
#592 -
#671 Akkor mejiket ajállod helyette?
"a locale.ini-be beírod azt a sort amit írtam
(első hozzászólás az oldalon)"
Ez hanyas hozzászólás(nemtalálom)? -
#670 az hogy egy csomó felesleges dolgot felrak -
#669 Miért mi a baj az AC mega codec-el?
Amúgy most már megy a játék csak csos a sebessége! :( -
#668 hát ilyen ace nevezetű xarokat jobb lenne ha leszednéd
a locale.ini-be beírod azt a sort amit írtam
(első hozzászólás az oldalon)