8347
  • Breki33
    nade a lényeg a PCDOMe-n megrendelhető
  • The Hedgehog
    és továbbra is warezolsz :D csak óvatosabban :D
  • The Hedgehog
    ebben van igazság :)
  • Breki33
    itt nem erről van szó

de ilyen hülyeségeket állítani, hogy legális

de mindegy
    AZzt mondják, hogy aki hülye a saját kárán tanul.
    Én már tanultam.
  • The Hedgehog
    szar nekik! hát mit mondjak! én sok olyat ismerek aki röhögve megúszta!
  • Marcell
    En is megveszem (x-boxra)! Csak mivel legkorabban oktober 15-en tudom megvenni (ekkor erkezik az elso x-boxos verzio hazankba), kenytelen vagyok kiprobalni a PC-s verziot mar egy hettel elobb! :D
  • DJ Bee18
    De arra nem tudtatok válaszolni, hogyha illegális, akkor miért nem szüntetik be őket egyből a szolgáltatón keresztül????? Egyáltalán miért léteznek akkor?? Mer t szerintem nem tudnak velük mit csinálni és kész :). De amúgy erről ennyit, és foglalkozzunk végre a fifával, mert ez az a topic. Igazat adok Sincenek!
  • Breki33
    Én meg részt vettem egy ilyen bírósági tárgyalásdon és beszéltem az ott megjelent ügyvédekkel sőt az ügyésszel is..

Abban a perben 100 vádlott volt a terjesztőn kívül is.

És nem ejnye bejnye volt az ítélet.
  • The Hedgehog
    warez az warez! legyen az torrent, smsftp vagy DC.... szóval attól, hogy most Breki vagy Marcell DC-ről szedi én meg mondjuk tükrözöm egy helyi hálózaton még egyikünknek sem tisztább a lelkiismerete... mondjuk én tudom, hogy amúgy is megveszem decemberben! :D
  • The Hedgehog
    na OFF OVER tényleg!

nekem már lassan átért az első CD :P
  • LezLee
    Na már csak 10 file, és lent van a kicsike :))
    Már dörzsölöm a tenyerem :)) Kár hogy melózni kell menni 2-re :(
  • Marcell
    A DC eleg nehezen lekovetheto, raadasul a bizonyitas is nehez vele. Ezzel szemben egy warez site (servere) sokkal konnyebben beazonosithato, elkaphato, lekovetheto az adatmozgasa. Raadasul a DC-n nem anyagi szolgaltatasert tortenik a csere, mig a warez site uzemeltetoje (sms-ben) penzt ker az illegalis programokert.
  • Breki33
    nah nem tudom ki terjeszti ezt a hülyeséget (gondolom ők) de ez nem igaz

és nem azokat kapják el

hanem ahogy Marcell mondta pontosan
    Tudjátok mit töltsétek de ne irkáljatok már be ilyen hülyeségeket please.

Aki nem hiszi keressen rá pl a Paksi ügyre
    szerintem még mostse kapták vissza a házkutatás során lefoglalt vinyójukat.
  • The Hedgehog
    ezt nem hiszem. élő példák vannak előttem akikkel nem tudtak mit csinálni. erre még nincsenek teljesen átfogó jogszabályok és emiatt sok helyen tartalmaz egy ilyen ügy kibúvókat...
  • Since
    marcell lesz majd ftp?
  • Marcell
    Ez a 24 oras baromsag a legnagyobb kamu :) Legalabbis szoftvereknel.
  • Since
    én töltöm torrenttel 0 kval az is valami :-)
  • Breki33
    Inkább beszéljuk arról hol a legolcsóbb Hivatalosan
  • examinee
    Ez így van! Manapság sokkal megbízhatóbb már egy warez mint pl a dc!!! Nem jegszabályellenes amit csinálnak! nem kereskednek az origi cd-el és te sem! Azokat kapják el akik nagytételben kereskednek vele!
  • Breki33
    Ja pont akartam írni, hogy nekem mindegy mindenki töltse ahonnan akarja mi szóltunk.
  • Dansky
    Hát én pl. olyan sztorit is hallottam valakitől, hogy a szomszédja berágott rá és feljelentette. Házkutatás, per, bírság (nem is akármekkora)
  • Breki33
    na erre inkább nerm válaszolnék

de ha valakit egy mp3-as CD-ért biróságon vádolnak akkor gondolod, hogy warezt pénzért megosztani legállis

nah inkább tényleg nerm mondok semmit

de legközelebb gondolkozzál...
  • Since
    ez a topic szerintem a fifáról szól
  • DJ Bee18
    Eleve szerintem nem bukhat le egy warezsite üzemeltetője, mert nem jogszabályellenes. Mert elég kiírnia hogy 24 órán belül töröld le a gépdről a fájlokat. Magyarul 24 órát szabad használni. Meg a szolgáltató szerintetek nem szüntetné be az oldalt, ha az törvényellenes lenne??
  • Breki33
    úgy kezdődik, hogy tanúként

a végén meg fizeted a milliós szakértői díjat
  • Breki33
    csak hiszed

olvasgasd csak a bukott. kezdetű topic-ot

sajna elég jól tudjuk ezeket a dolgokat
  • Breki33
    én meg a 1712-öt ajánlom neked is

amúgy pont így van
    és tévedés, hogy magánemberekhez nem mennek házkutatást tartani
  • Marcell
    A jogszabaly es a gyakorlat ket kulonbozo dolog. Amugy en annak se orulnek, ha tanukent felkeresnenek egy xy warez ugyeben kapcsolatban.

Amugy siman lehet, hogy a server logjaban az is benn van, hogy miket toltogettel le onnan. Aztan telefonszam is megvan, utana a cimed is megvan, aztan hoppa.
  • DJ Bee18
    a wanadoot mindenkinek ajánlom, eddig össze-vissza töltöttem mindenhonnan, de mostmár csak innen töltök. Szerintem 3 óráig lejön :)
  • The Hedgehog
    de a jogszabályok szerint egy ott megtalált telefonszám nem elegendő bizonyíték házkutatási parancshoz és nem tudják bizonyítani, hogy én onnan esetleg töltök. csak a számom van ott, azt meg lehúzhatják a klotyón! ez így van! volt vele tapasztalatom :)
  • LezLee
    köszi
  • Since
    ez nem a reklám helye, de :wandoo.try.hu
  • LezLee
    Valaki leírná, hogy mi ennek a wandoo site-nak a pontos címe, mert nem találom? Én eddig másik oldalról szedtem, de ott egy csomó fájl hiányzik :(( HELP!
  • Since
    oké megpróbálom :)
  • Breki33
    itt egy torrent pl

klikk
  • Marcell
    Ha egy warezzal kereskedo ember lebukik, legyen az CD-iro, vagy site uzemelteto, a rendoroknek az az elso, hogy lefoglaljak a cuccait (szamitogep, jegyzetek, stb.), aztan szepen folkeresik azokat az embereket, akik kapcsolatban alltak azzal az emberrel, illetve ha van vevokori adatbazisa (akar a szolgaltato altal kiadott adatok, vagy az ember sajat keszitesu ugyfel-listaja), akkor az alapjan mennek ujabb bizonyitekokat gyujteni es persze esetlegesen ujabb halacskakat fogni.
  • Since
    valaki adjon már egy helyet ahonnan lelehet zúzni :))
  • The Hedgehog
    na én meg már tükrözöm is az egyik itteni srác szerveréről :P még jó hogy felhívtam!
  • Breki33
    na végre valaki aki gondolkozik is :-)
  • Breki33
    Akkor engedd rá a torrentre és ossza vissza
    ez a legegyszerűbb