8347
-
#1747 nade a lényeg a PCDOMe-n megrendelhető -
#1746 és továbbra is warezolsz :D csak óvatosabban :D -
#1745 ebben van igazság :) -
#1744 itt nem erről van szó
de ilyen hülyeségeket állítani, hogy legális
de mindegy
AZzt mondják, hogy aki hülye a saját kárán tanul.
Én már tanultam. -
#1743 szar nekik! hát mit mondjak! én sok olyat ismerek aki röhögve megúszta! -
#1742 En is megveszem (x-boxra)! Csak mivel legkorabban oktober 15-en tudom megvenni (ekkor erkezik az elso x-boxos verzio hazankba), kenytelen vagyok kiprobalni a PC-s verziot mar egy hettel elobb! :D -
#1741 De arra nem tudtatok válaszolni, hogyha illegális, akkor miért nem szüntetik be őket egyből a szolgáltatón keresztül????? Egyáltalán miért léteznek akkor?? Mer t szerintem nem tudnak velük mit csinálni és kész :). De amúgy erről ennyit, és foglalkozzunk végre a fifával, mert ez az a topic. Igazat adok Sincenek! -
#1740 Én meg részt vettem egy ilyen bírósági tárgyalásdon és beszéltem az ott megjelent ügyvédekkel sőt az ügyésszel is..
Abban a perben 100 vádlott volt a terjesztőn kívül is.
És nem ejnye bejnye volt az ítélet.
-
#1739 warez az warez! legyen az torrent, smsftp vagy DC.... szóval attól, hogy most Breki vagy Marcell DC-ről szedi én meg mondjuk tükrözöm egy helyi hálózaton még egyikünknek sem tisztább a lelkiismerete... mondjuk én tudom, hogy amúgy is megveszem decemberben! :D -
#1738 na OFF OVER tényleg!
nekem már lassan átért az első CD :P -
#1737 Na már csak 10 file, és lent van a kicsike :))
Már dörzsölöm a tenyerem :)) Kár hogy melózni kell menni 2-re :( -
#1736 A DC eleg nehezen lekovetheto, raadasul a bizonyitas is nehez vele. Ezzel szemben egy warez site (servere) sokkal konnyebben beazonosithato, elkaphato, lekovetheto az adatmozgasa. Raadasul a DC-n nem anyagi szolgaltatasert tortenik a csere, mig a warez site uzemeltetoje (sms-ben) penzt ker az illegalis programokert. -
#1735 nah nem tudom ki terjeszti ezt a hülyeséget (gondolom ők) de ez nem igaz
és nem azokat kapják el
hanem ahogy Marcell mondta pontosan
Tudjátok mit töltsétek de ne irkáljatok már be ilyen hülyeségeket please.
Aki nem hiszi keressen rá pl a Paksi ügyre
szerintem még mostse kapták vissza a házkutatás során lefoglalt vinyójukat. -
#1734 ezt nem hiszem. élő példák vannak előttem akikkel nem tudtak mit csinálni. erre még nincsenek teljesen átfogó jogszabályok és emiatt sok helyen tartalmaz egy ilyen ügy kibúvókat... -
Since #1733 marcell lesz majd ftp? -
#1732 Ez a 24 oras baromsag a legnagyobb kamu :) Legalabbis szoftvereknel. -
Since #1731 én töltöm torrenttel 0 kval az is valami :-) -
#1730 Inkább beszéljuk arról hol a legolcsóbb Hivatalosan -
#1729 Ez így van! Manapság sokkal megbízhatóbb már egy warez mint pl a dc!!! Nem jegszabályellenes amit csinálnak! nem kereskednek az origi cd-el és te sem! Azokat kapják el akik nagytételben kereskednek vele! -
#1728 Ja pont akartam írni, hogy nekem mindegy mindenki töltse ahonnan akarja mi szóltunk. -
Dansky #1727 Hát én pl. olyan sztorit is hallottam valakitől, hogy a szomszédja berágott rá és feljelentette. Házkutatás, per, bírság (nem is akármekkora) -
#1726 na erre inkább nerm válaszolnék
de ha valakit egy mp3-as CD-ért biróságon vádolnak akkor gondolod, hogy warezt pénzért megosztani legállis
nah inkább tényleg nerm mondok semmit
de legközelebb gondolkozzál... -
Since #1725 ez a topic szerintem a fifáról szól -
#1724 Eleve szerintem nem bukhat le egy warezsite üzemeltetője, mert nem jogszabályellenes. Mert elég kiírnia hogy 24 órán belül töröld le a gépdről a fájlokat. Magyarul 24 órát szabad használni. Meg a szolgáltató szerintetek nem szüntetné be az oldalt, ha az törvényellenes lenne?? -
#1723 úgy kezdődik, hogy tanúként
a végén meg fizeted a milliós szakértői díjat -
#1722 csak hiszed
olvasgasd csak a bukott. kezdetű topic-ot
sajna elég jól tudjuk ezeket a dolgokat -
#1721 én meg a 1712-öt ajánlom neked is
amúgy pont így van
és tévedés, hogy magánemberekhez nem mennek házkutatást tartani -
#1720 A jogszabaly es a gyakorlat ket kulonbozo dolog. Amugy en annak se orulnek, ha tanukent felkeresnenek egy xy warez ugyeben kapcsolatban.
Amugy siman lehet, hogy a server logjaban az is benn van, hogy miket toltogettel le onnan. Aztan telefonszam is megvan, utana a cimed is megvan, aztan hoppa. -
#1719 a wanadoot mindenkinek ajánlom, eddig össze-vissza töltöttem mindenhonnan, de mostmár csak innen töltök. Szerintem 3 óráig lejön :) -
#1718 de a jogszabályok szerint egy ott megtalált telefonszám nem elegendő bizonyíték házkutatási parancshoz és nem tudják bizonyítani, hogy én onnan esetleg töltök. csak a számom van ott, azt meg lehúzhatják a klotyón! ez így van! volt vele tapasztalatom :) -
#1717 köszi -
Since #1716 ez nem a reklám helye, de :wandoo.try.hu -
#1715 Valaki leírná, hogy mi ennek a wandoo site-nak a pontos címe, mert nem találom? Én eddig másik oldalról szedtem, de ott egy csomó fájl hiányzik :(( HELP! -
Since #1714 oké megpróbálom :) -
#1713 itt egy torrent pl
klikk -
#1712 Ha egy warezzal kereskedo ember lebukik, legyen az CD-iro, vagy site uzemelteto, a rendoroknek az az elso, hogy lefoglaljak a cuccait (szamitogep, jegyzetek, stb.), aztan szepen folkeresik azokat az embereket, akik kapcsolatban alltak azzal az emberrel, illetve ha van vevokori adatbazisa (akar a szolgaltato altal kiadott adatok, vagy az ember sajat keszitesu ugyfel-listaja), akkor az alapjan mennek ujabb bizonyitekokat gyujteni es persze esetlegesen ujabb halacskakat fogni. -
Since #1711 valaki adjon már egy helyet ahonnan lelehet zúzni :)) -
#1710 na én meg már tükrözöm is az egyik itteni srác szerveréről :P még jó hogy felhívtam! -
#1709 na végre valaki aki gondolkozik is :-) -
#1708 Akkor engedd rá a torrentre és ossza vissza
ez a legegyszerűbb