FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobb off the ball irányitás
különbözö idöjárási feltétel
hivatalos liszenszek 15000 embernél többröl
jobb online játék
a kiegyenlitett játék nehezebb lesz
szép magyaros forditás 😊)
Irányíthatatlan "darabos" arcade foci
Automata célzás
😊)))))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Es beginnt das Warten. Der Releasetermin ist bisher auf den 14.10.2004 datiert. Erfahrungsgemäß kommt die Demo zwischen 2 und 4 Wochen vorher um mal in die neue Version hineinzuschnuppern.
Bisherigen Features von Fifa 2005:
Verbesserte Off-the-Ball Steuerung
Verschiedene Wetterbedingungen
Offizielle Lizenzen für über 15.000 Spieler
Verbesserter Onlinemodus
Das "Quitten" wird erschwert
Voice over IP
Ingame Chat ?
Szar Bayern, szar Bayern :)
<2004-08-19 @ 18:24 - ZeroCool>2004-08-19 @ 18:24 - ZeroCool>
Legnagyobb meglepetesunkre a FIFA sorozat legujabb tagja, latszolag oriasit fejlodott. Mind grafikailag, mind jatekmeneteben remek ujitasokkal bir. A karakterek mozgasa sokkal fejlettebb, a hangulat meg profibb, mint valaha. A jatek producerenek elmondasa szerint immaron tenyleg kontrollerrel erdemes jatszani. Persze lehet billentyuzetrol is, de sokkal elvezetesebb es egyszerubb egy jobbfajta dual analog vezerlovel. Varhatoan osszel jelenik meg.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
de mi a kérdésemre a válasz?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Én egy demólemezen láttam EA játékokhoz kedvcsinálót.....
a PS2-n eddig egy rakás szarnak néz ki...SZAGGAT
legalább ezt megoldhatnák, ha a többi fostengeren már nem sikerül javítani...
a WE8 is berángat tömegjeleneteknél...az összes külföldi forum retteg a szaggatástól az eu PES4 verzióban, akárcsak én is...ha szaggatni fog, maradok a WE7:I-nél(patchelve)
...egy fockaprogi ne szaggasson, mert elcseszi az irányítást és a játékélményt
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Nos tegnap gyökeresen megváltozott a véleményem a játékról. Várom. Majdnem annyira már mint a PES4-et. Miért?
Láttam jónéhány percet a játékmenetbõl. Lendületes. Élethû. Új.
Láttam jónéhány menüpontot és játékmódot. A Career Mode-ot továbbfejlesztik. Nagyszerû dolgokat pakolnak bele, de még egyszer végignézem a múvit mert kiváncsi vagyok. A játékoskreálás visszakerült a játékon belülre! Végre!
A grafika még mindíg sz*r de most mit lehet tenni... a többi legyen jó oszt' kész!
Nézzétek meg ti is...
persze ez a fifán nem segít...majd a klotyó manók lerendezik😊

a mai nap legnagyobb hülyesége amit hallok ilyen szupperre cisnaljak a fifa2005 öt
Ez legyen a legkisebb hibája, legalább meccs elõtt is lehet cserélni.
A videó alatt egy deka új stadiont sem láttam. Semmi új effekt! Mi van itt? Megállt az idõ?
Igazi ingame képeket nem látunk a videóban, csak különleges, közelrõl felvett mozdulatokat. Ez így látványos, de hogy folyik mondjuk egy támadás/védekezés? Ezt szeretném én látni... tele cam-ból nem pedig így marketingszagúan!
A menüket is láthatjuk. Futball Fusion marad, Career Mode marad. Menük ua. szarok! Már bocs' Most már csak 8 játékost látunk a kezdõ 11-bõl! Vicc 😄 A radar fontosságát is hangsúlyozzák (PES hatás) de ez nem újdonság mert már a FIFA 94 óta van a játékban.
Még mindíg nem gyõztek meg.
producer_diaries2_hi.mov
Most szedem én is oszt' megnézem...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!