FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Breki33
jah és multiban nagyon szar pl, hogy szögletnél az ellenfél elnyomhatja a beállítást

meg rugdossuk egymásnak a levegõben
Breki33
OFFTOPIC

elmondtam ha valami gondod van privátban mond el
gyerekesen viselkedsz

fõleg azok után hányszor kerestem neked mezt
ja és azt kihagytam, hogy a közönség is sz@r!!
de tényleg nagyon jól sikerült a játék, de nem tökéletes!!

én Bullfrog gamepad-dal nyomom, de átállítottam a nevét Gamepad Pro USB-re + még a config.dat-ban állítgattam a számokat és sikerült beállírtanom a playstation-os beállítást!!

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

gercse

Breki33
Saitek gamepadnál használhatjátok az euro beállitásait

Amúgy láttam az MM 4500-ért dual utánzat gamepadot aki most akar olcsón venni ideális tiszta dual
én a saitek gamepad beállítására gondoltam!😊)
Breki33
figyi ha valami problémád van menjél pszihológushoz
vagy ird le privibe mi a bajod de ne szórakoz
más Nickjével fõleg ha nemis érted a szöveget.
ez nem igaz, mert tavaly sokat késett és csak november elején volt a full és októberben a demo!! ahhoz képest most elég jól állunk!! és a játék se rossz, de maradtak sajnos olyan dolgok, amik nem tetszenek!!
-lehetne többfajta lövés
-kapus még mindig egy kicsit béna
-szögletrenszer
-háló mozgása

a gameplay jó lett, first touch is, meg animációk, tetszik végül is a játék, nagyon cool lett!!

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

gercse
na csak hogy örüjjjjééé,pedig azt irhatnék oda amit akarnék 😉

gercse
nem tudom mit vagy ugy oda ez egy szent név???vagy ennyire alergiás vagy erre??amenyi hozzászolásom van,de ha megmagyarázod hogy miért vegyem ki akkor kiveszem 😊

Breki33
Szedd már ki a nevem
mohus
letöltesz 300 demót és minden meccsvariáns meglesz😊

nem igaz hogy nem lehet oktoberig kibírni....

mindenki kipörgette már a 2004-et?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
én a 2003 után éreztem ezt...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gercse
hhhh,ha csak a mezen lenne hiba....,felraktam,most el sem indul a game,most rakom ujra,és ne töltse le senki szerintem,csak azért hogy a nevek meg a mez kicserélödjön

fitutufi
jah 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

gercse
na megvan már,de látjátok a mezen a hibát nem??

gercse
na tényleg?? az angol -lengyelt tudtam,de juvés is van már?

fitutufi
megvan már a full version és te má azon jáccol ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
Breki33
Breki33
LezLee
Hát lehet, hogy én vagyok nagyon láma, de a tizenegyesrúgásoknál akármilyen iránygombot nyomok le, és akármeddig tartom lenyomva a lövés gombot, mindig gyengén középre lövi a játékos, miért van ez? Valaki homályosítson már föl. 😊
Amúgy a demo nagyon bejön, hosszú idõ óta nem szórakoztam ilyen jól fifademóval, mint most. A cselezésekkel, meg a first touch-al baromi szórakoztató lett a gamma, viszont még mindig vannak bõven hiányosságok, de legalább már a játékmenet élvezetes.
Garcia
okt. 15.

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

fitutufi
nah mi van fiúk lányok ?????
még mindig okt 22 a megjelenés ? vagy mikóóóó ?
demo nagyon kira volt mint mondottam

Maxi
Pontosan: szóval feltelepítettem, aztán export DB to Microsoft Acess. Aztán a dbhez behivtam a Fifa 2005 Demo/ data/cmn/fifa.db fájlt. Aztán alatta az Mdb ahhoz beírtam egy fájl neved és létrehozta nekem. Onnan pedig lehet szerkeszteni, de hogy pontosan mit azt nemtudom 😄 ( Mert 2004 - esnél vanak nevek stb. de itt nincs)

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

leirnad kerlek reszletesen h te mit csinaltal ,h mukodjon?
nagyon sokat segitenel vele.
üdv:laczoo
Csaó!

Nos az elsõ tapasztalatok után még próbálgattam a gémet egy kicsit és kicsivel talán jobb lett a szememben, mint két-három napja volt...Na persze azért még így is elég gáz(elsõsorban a grafika ami szerintem gyalázatosan szar PES-hez képest), de említhetném az írányítás beállítását(inkább annak hiányát) is vagy a labda néha fizikát meghazuttoló mozgását is. (Gabe-18!Nekem is Saitek-em van és én is inkább átálltam bill.-re mert tényleg gáz)...Amiben viszont fejlõdött(mondjuk az utóbbiakhoz képest ez nem volt nehéz) az a játékmenet, meg a mozgások, jó a First Touch is de azért annyira nem nagy szám, mint ahogy felfújták! És mint írtam az elõbbiekben a "körítés" az hibátlan. A zenék az hangok, az animok, a licenszek. Szóval innen nézve jobb lesz mint a Pes szerintem, de sok másban megint alul fog maradni és itt fõleg a játszhatóságra gondolok. De legalább elkezdett fejlõdni a cucc és szerintem nem járnak rossz úton, remélem jövõre már méltó versenytársa lesz a PES-nek, mert akkor már két Isten focijátékunk lesz...
Maxi
Nah már megvna hogy mi volt a baj de ezzel pontosan mit is lehet csinálni ? ( Mert nekem itt van egy csomó szám meg ilyesmi)

Maxi
Hát igen a Pesnél nincs ilyen gond ott jó minden. (De az EA - tõl már csoda hogy ilyen játékot sikerült létrehozni )

Hát elég gyalázatos hogy az irányitás konfigurálásához ilyen dolgokhoz kell folyamodni.Ez szerintem az EA szégyene...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Maxi
Breki ! leszedtem az Uni DB - t. De ilyen mdb fájlt hol találok ?

Maxi
gamepadról annyit , hogy nekem van egy saitekem és nekem jó a gomb kiosztás berakatm egy config. datot és jó lett kicsit szenvedtem de most jó, jah de Van Logitech Wingman és ott semmit nem kell állítani az ugy jó ahogy van (majdnem) ennyit számít a név 😄

gercse
huuu,nagyon király a játék,full szuper,még ha a graf nem is sokat változott,játszottam egyszer a milánnal,1 gollal nyertem,de marha jó meccs volt,élveztem,és a gól is egy kipattanobol egy fejes,de élrthü volt nagyon,meg két távoli bpmba,mind2 kapufa de akkorát csattant,eszméletlen,aztán nyomtam egyet a az arsival,0-0 lett aztán kifogtam az összes 11-est(hát igen a suliban is kapus vagyok)igaz csak kettöt löttem be,de tetszett,és ez a lényeg,tetszik a játékmenet,jobb mint a 2004.remélem jó lesz a career mod is és akkor egész évben ezzel tolom majd.😊))

sapkafej
És mi van azokkal, akiknek nincs netjük?

György

Lehet,de akkor is nevetséges hogy kiadnak egy játékot amiben nem lehet állitani.Gondolom a nem páran háborogtak emiatt,erre egy év mulva kiadnak egy uj demót,ugyanúgy...

Rudee
Lehet a többiek (billt használók) feltették a frissítést, amivel át lehetett állítani a gombkiosztást...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ugyanolyan Saitek-em van,és a gombkiosztása egy katasztrófa.Az analóg az ok,de gombok...
Hát ha ezzel nem lehet valamit csinálni a véglegesben sem hogy beállitasam akkor
De amugyis mi ez az istentelen fa...ág a Fifában hogy a bill,meg a gombkiosztást nem lehet a játékon belül állitani.Hát el vannak ezek borulva agyilag teljessen az EA-nél?Nem igaz hogy ez csak nekem gond,és más nem reklomálta már felháborodottan az elõzõ évben is...

emberek!! mitõl van az hogy nekem a 2005demójánál széttöredezett az egész kép és igy semmit nem lehet kivenni képbõl???????

hááááát .... lehet
Rudee
Fake.

meg a teljes is, p2p-n fenn van már 😄
Garcia
World Cup 2002

és kifelejettem az euro 2004-et.... nagy rakás szar... ki volt számolva hogy ki fog nyerni...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
érdekes nálam úgy volt, hogy a 2001 két lépést tett hátrafelé a 2000 óta, aztán a 2002 még 3lépést a 2001 hez kéest..ennél már nem volt mélyebb pont... a World Cup 2004 az nagyontetszett, bár nem voltélethû, aztán a 2003-nál 2lépés elõre a 2002óta, majd a 2004nél egyet vissza... most úgy néz ki hogy 3-at elõre...

üdv!
nekem ez a fifa 2005 érdekes módon tetszik...pedig a 2003-2004 idõszaka alatt megrögrött fifa gyûlölõ lettem,és teljesen áttértem a pes/we -re😊)(mondjuk jolttem).
az zavar foleg,h a fifa egyszeruen nem ismeri fel rendesen a saitek p2500-mat...remeltem h mar kijavitottak ezt a hibat de NEM😞 szal ha vki tud vmi megoldast akkor lécci pötyögje be!!
Rudee
Csak a demo.

most meg jelent a gáma, neten ... vagy nem?
nekem nagyon bejön a game, kellemeset csalódtam az ea-ben
örülök hogy lesz akkor is normális focis játékom, ha esetleg a we8/pes4 ismét pc-s gondokkal fog küzdeni

fitutufi
hááát részben igazad van

mohus
"hát sztem meg ugyanakkora rakás szar mint 2000-tõl az összes"

javítok...van akinek nem jön be😊