FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg rugdossuk egymásnak a levegõben
elmondtam ha valami gondod van privátban mond el
gyerekesen viselkedsz
fõleg azok után hányszor kerestem neked mezt
de tényleg nagyon jól sikerült a játék, de nem tökéletes!!
én Bullfrog gamepad-dal nyomom, de átállítottam a nevét Gamepad Pro USB-re + még a config.dat-ban állítgattam a számokat és sikerült beállírtanom a playstation-os beállítást!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Amúgy láttam az MM 4500-ért dual utánzat gamepadot aki most akar olcsón venni ideális tiszta dual
vagy ird le privibe mi a bajod de ne szórakoz
más Nickjével fõleg ha nemis érted a szöveget.
-lehetne többfajta lövés
-kapus még mindig egy kicsit béna
-szögletrenszer

-háló mozgása
a gameplay jó lett, first touch is, meg animációk, tetszik végül is a játék, nagyon cool lett!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
nem igaz hogy nem lehet oktoberig kibírni....
mindenki kipörgette már a 2004-et?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Amúgy a demo nagyon bejön, hosszú idõ óta nem szórakoztam ilyen jól fifademóval, mint most. A cselezésekkel, meg a first touch-al baromi szórakoztató lett a gamma, viszont még mindig vannak bõven hiányosságok, de legalább már a játékmenet élvezetes.
még mindig okt 22 a megjelenés ? vagy mikóóóó ?
demo nagyon kira volt mint mondottam

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
nagyon sokat segitenel vele.
üdv:laczoo
Nos az elsõ tapasztalatok után még próbálgattam a gémet egy kicsit és kicsivel talán jobb lett a szememben, mint két-három napja volt...Na persze azért még így is elég gáz(elsõsorban a grafika ami szerintem gyalázatosan szar PES-hez képest), de említhetném az írányítás beállítását(inkább annak hiányát) is vagy a labda néha fizikát meghazuttoló mozgását is. (Gabe-18!Nekem is Saitek-em van és én is inkább átálltam bill.-re mert tényleg gáz)...Amiben viszont fejlõdött(mondjuk az utóbbiakhoz képest ez nem volt nehéz) az a játékmenet, meg a mozgások, jó a First Touch is de azért annyira nem nagy szám, mint ahogy felfújták! És mint írtam az elõbbiekben a "körítés" az hibátlan. A zenék az hangok, az animok, a licenszek. Szóval innen nézve jobb lesz mint a Pes szerintem, de sok másban megint alul fog maradni és itt fõleg a játszhatóságra gondolok. De legalább elkezdett fejlõdni a cucc és szerintem nem járnak rossz úton, remélem jövõre már méltó versenytársa lesz a PES-nek, mert akkor már két Isten focijátékunk lesz...

)CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hát ha ezzel nem lehet valamit csinálni a véglegesben sem hogy beállitasam akkor
De amugyis mi ez az istentelen fa...ág a Fifában hogy a bill,meg a gombkiosztást nem lehet a játékon belül állitani.Hát el vannak ezek borulva agyilag teljessen az EA-nél?Nem igaz hogy ez csak nekem gond,és más nem reklomálta már felháborodottan az elõzõ évben is...
és kifelejettem az euro 2004-et.... nagy rakás szar... ki volt számolva hogy ki fog nyerni...
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
nekem ez a fifa 2005 érdekes módon tetszik...pedig a 2003-2004 idõszaka alatt megrögrött fifa gyûlölõ lettem,és teljesen áttértem a pes/we -re😊)(mondjuk jolttem).
az zavar foleg,h a fifa egyszeruen nem ismeri fel rendesen a saitek p2500-mat...remeltem h mar kijavitottak ezt a hibat de NEM😞 szal ha vki tud vmi megoldast akkor lécci pötyögje be!!
örülök hogy lesz akkor is normális focis játékom, ha esetleg a we8/pes4 ismét pc-s gondokkal fog küzdeni