FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ezt még JÓzsibá-tól tanultam :-)
Multiban szerintem ez a tomorûlés nem sokat ér mivel akár egy OTB-s hirtelen befutással megbontja a szélen aztán meg már kotorhatod ki.
De persze mindenkinek más a taktikája.
Hétvégén multiztam egy haverral aki múlt héten amíg nem szoktam meg a gamepadot 5-ra is vert.
Most nyertem is de az utolsó úgy lett 1-0 oda, hogy 78%-os volt a labdabirtoklásom.
Viszont akkor te eleve feladod a középpályádat?
Nem csinálsz pl egész pályás letámadást?
Én sok gólt ilyenbõl lövök.
A védekezés folyamata (nálam):
Védekezésnél én elsõsorban “betömörülök”, a magától letámadásba lendülõ “kijelöletlen” pléjereimre átváltva azokat visszafelé mozgatom. Kezdetben nem nyomok “D”-t, mert ha azt nyomvatartom, akkor a védõm támadja a labdát vezetõ ellent (hiába irányítom a védõt hátrafelé akkoris csak megy az ellenre). Tehát eleinte csak rendezgetem a védelmemet, próbálok mindenkit a saját posztján és hátul tartani. Amikor az ellen már 25-30 m-re passzolgat a kapumtól, akkor kezdem a védõimmel támadni a labdát vezetõ csatárt. Odairányítom a védõt a csatár elé kb. 2 méternyire (IRL) ha kell sprintelve. Ezután elengedem az iránygombokat !!! és nyomvatartom a “D”-t. A védõm támadja a csatárt és ha az utóbbi nem passzol (oldalra v. hátra), illetve nem kezd el a saját kapuja felé szaladni a labdával, akkot a védõm szerelni fog. Ráadásul amíg nyomva a “D”, addig a passzra is igen szemfülesen reagálnak a védõim. Ja lehet ezt konbinálni sprinttel is ha a csati futni kezdene, akkor én “D” + “E”, csak ekkor vigyázni kell a futó védõm könnyen megkavarható. Tehát csak addig futok amíg bármi lemaradásom van a csatival szemben. Utána sima “D”. Ha passzol az ellen, akkor újra odairányítok elé egy védõt (simán v. futva) azután megint elengedem az iránygombokat és sima “D”. Ezzel módszerrel a meccsvégi statisztikában a szereléseim számai erõsen megnõttek, illetve az ellen gólveszélyes kiugratásainak a száma töredékére csappant. Persze a gyors kontrák kivédése ezzel a mószerrel is kétséges.
Röviden: hozd jó helyzetbe a védõdet és utána ne irányítsd, csak “D”, ha kell “D”+”E”. Az irányítást csak a pozíciók felvételére, a védelmed rendezésére használd. Ja és fontos, hogy ha az ellen elkezd szaladni a saját kapuja felé, akkor ne kövesd a végtelenségig, hanam enged fel a “D”-t és rendezd vissza a védelmedet.
Segítenétek a beállításában?
Mert jelenleg gyorsabban tölt fel,mint le!

A játékban nemtudom,de egyik képeden se látom a cserepadot!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Csak három már túlzás lenne
De jó az ára nagyon.
És FIfa COmpatibile P
REméljük inkább ez lesz sulinetes
A múlt héten ebbõl akartam gif-et készíteni de sajna nem ette meg a formátumot az Animation Shop
gamepadosoknak egy kis segítség
jobb analóggal faszán el lehet lökdösni az ellenfelet szögletnél
bár inkább védekezésnél hatásos
vagy még nem adták ki?
újraraktam simán a demót akkor nem csinálta
nemértem

Szar Bayern, szar Bayern :)
Nekem a WE7-es L1-es beívelés hiányzik nagyon ami ugye mezõnyben már Q+W-vel remekül mûködik de a 16-os közelében erõtlen lövés vagy elérhetetlen kiugratás lesz.
Meg van olyan, hogy rátûzöm kipattal oldalra csorog az alapvonal felé erre a szélsõmmel a-val egybõl beadnám azmeg rátûzi.
OTB-nél meg van mikor hátra adja mert azt jelöli ki
Persze lehet Q-val beindítani de nincs mindig annyi idõ és lesre is futhat.
Na a Logitech sajtótájékoztatón jelentette be újdonságait
Cordless RumblePad 2
a korábban bemutatott WingMan Rumblepad vezeték nélküli, vibrációs-visszajelzéses gamepad továbbfejlesztett verziója. A kisebb és kényelmesebb kiképzésû, 2,4 GHz-es frekvenciát használó vezérlõbe már csak két ceruzaelem kell, melyek mintegy 100 óra játékidõhöz biztosítanak elegendõ áramellátást. 12 gomb, egy nyolcirányú digitális vezérlõ és két analóg mini-joystick található rajta. A boltokba mostanában került gamepad ára 12.000 Ft körül van. Megjelent ennek vezetékes változata is, mely funkcióiban ugyanarra képes, mint az elõbbi: a RumblePad 2 ára azonban alacsonyabb, 7.900 Ft a javasolt fogyasztói ára. Végül azokra is gondolt a Logitech, akik egy egyszerû, de megfizethetõbb játékvezérlõre vágynak: a csak digitális irányítórésszel rendelkezõ Precision GamePad októbertõl lesz kapható, 3.900 Ft körüli áron. A felsorolt vezérlõk mindegyike USB porton kapcsolható a számítógépre.

Szoktam simán A-val is beadni, de az OTB eddig hatásosabb.