FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem holnap már kinnt lesz nforce-on !!! 

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
2004-10-05 PlayStation 2 Fifa 2005 (c) Ea Sports *FULLDVD* *PAL* CONFUSION 34x50 MB
Szar Bayern, szar Bayern :)
Na aszthiszem én megvárom amig angolul is kijön!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De elég a torrent? Nekem az megvan, de így se jön le. Azt írja várni kell még 47 órát.
Akkor már fenn van a NETEN a full progi?? És hol, melyik oldalon?? Nem igazán értek ahhoz amiket most írtatok 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
megvan, tenksz 😊
20-30k-val jön, így kb 20 óra múlva megvan...a felöltés meg másfél-két nap.
20-30k-val jön, így kb 20 óra múlva megvan...a felöltés meg másfél-két nap.
CSAK a Fradi
a'szem komolyan gondolom 😊 De ha pl 300mb-nél abbahagyom, akkor ugye elég 600 mb-t feltölteni? 😊
a mailom: [email protected]
köcc még1szer
a mailom: [email protected]
köcc még1szer
CSAK a Fradi
adj egy email cimet es atkuldom a torrentet-et
de csak akkor ha komolyan gondolod, hogy 2x-eset visszaosztod annak amit letoltottel (tehat 2 gigat feltoltesz ebbol miutan lejott)
de csak akkor ha komolyan gondolod, hogy 2x-eset visszaosztod annak amit letoltottel (tehat 2 gigat feltoltesz ebbol miutan lejott)
Én is megtaláltam, de vmiért nem jön le.
rejected by tracker - Not authorized (48h)
stb stb
rejected by tracker - Not authorized (48h)
stb stb
Van Bayern Münchenes patch?
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
ja, de csak regelos helyen onnan nem tudtok tolteni, esetleg ha valaki le akarja tolteni es megigeri hogy 2.0-s ratio-ig visszaosztja akkor megadom az accom
Megrendelhetõ az 576-nál, de ez nem azt jelenti, hogy már megjelent 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
megjelenést kérdeztél, nem azt, hogy mikor kerül a boltokba...;-)
Egyébként pedig, ha visszaolvasol, valaki írta, hogy õ már látta a gamet az 576-nál (áruházban)...
Egyébként pedig, ha visszaolvasol, valaki írta, hogy õ már látta a gamet az 576-nál (áruházban)...
CSAK a Fradi
és kit érdekel h hivatalosan mikor jön ki?má nem azér...😄