8347
  • Terminátor14
    létre kell hozni....egyszerű szövegfájl...
  • OPM
    #2929 ?
  • Breki33
    Hedge ha erre jársz lenne kérdésem a 2 GK-s mezekről

Valamelyik amit beraktunk tök éles és vmelyik meg homályosabb

És nem értem miért.
  • Breki33
    Ja ha valaki nem tudná az ilyen képekre kattintva bejön nagyban !
  • Breki33
    Ebből nem igazán látom de mintha ugyanolyan lenne
  • Rossi1
    Én a Sporting Gijon-al vagyok...Első szezon! Csak második ligás csapatokat lehet választani előszőr!!!!! Utána, ha jók az eredményeid(feljutsz,kupagyőzelem,stb.) felfigyelhetnek rád nagyobb klubbok is vagy első ligás csapatok. Még nem tartok ott, de eddig jól megy a szekér!!:) Remélem az elején az a régió választás nem szabja meg, hogy később majd csak mondjuk sapnyol v portugál klubbokban edzősködhetek. Szóval remélem lehet majd olyat, hogy spanyolból angolba igazolni, mégha nem is egy régió a játék szerint! Ha viszont így van akkor érdemes a spanyol részen kezdeni, mert ott a második ligás csapatok is elég erősek. Pl. Gijon felér egy rossz első ligás olasz klubbal!!! Így onnan könnyebb továbblépni! Elsőre a Modena-val kezdtem de folíyton zakóztam, nem volt elég JÓ játékosom. A G_ijonnal eddig veretlenül vagyok az élen és 2 gólt kaptam 8 meccs után+Celta Vigo-t vertem ki a kupában, szóval jobb a csapat nekem is könnyebb!!!:)
  • Terminátor14
    Breki

• shad0w
    Nemtudom hogyan lehet igazolni játékost, még nem próbáltam, majd megpróbálom és ha sikerül akkor elmondom hogyan kell. A bajnokságba természetesen lehet jelentkezni, azért hirdettem, megnézed ezt az oldalt: http://www.integral.atw.hu/ elolvasod ami le van írva és nevezel. Ennyi :D Gyertek minnél többen, nembaj ha már más bajnokságba is neveztetek...
  • Breki33
    Termi

• Rossi1
    Miért ne rakhatnád ki???:) Igaz tele van elírásokkal...:)
  • OPM
  • R9
    Valaki jön játszani egy meccset?Ha igen,akkor jelezzen
  • destroyerxxx
    Shadow hogyan lehet játékosokat igazolni? És be lehet nevezni a Fifa 2005 bajnokságba? és hogyan?
  • shad0w
    Egy újabb FIFA 2oo5 online bajnokság indul!

http://www.integral.atw.hu/

Ez bajnokság és nem kupa, így nincsenek kieső csapatok, mindenki végigjátszhatja az "idényt"!
  • Rudee
    Nem. Igen. Nemtom.
  • destroyerxxx
    A cseréket ki se írják? Van benne sérülés? És hogyan lehet igazolni játékost?
  • Gabe18
    Hát igen,az megy.De hát csak akkor kell elinditani amikor fel akarsz venni egy replay-t.
  • Ronaldo07
    Ha elindítom utána egyfolytában megy amíg ki nem lépek a játékból!!
  • Ronaldinho
    hello! mondjátok meg nekem,hogy hogyan lehet gamepaddal azokat a cseleket megcsinálni,amiket billentyüzeten SHIFTTEL?+milyen gamepadot vegyek?Köszi.
  • OPM
    locale.ini?
    ilyet én nem találok, hol van?
  • Breki33
    megnyomod a gombot

F9 ugyebár

a szösz pedig az az apró...
  • OPM
    azér mer 1024x768-on szaggat, 800x600-on fullscreenben meg csúnya
    erre megoldás a windowed :)
  • Gabe18
    Hogyhogy leállitani?Ezt most nem értem...
  • Ronaldo07
    Én nyomom!!
  • Ronaldo07
    Nah megvan a fraps!!
    Elindítom,de,hogy tudom leállítani??
  • Petyus_
    Nyomatja valaki a karrier móduszt srcok?

Ha Boavistával első szezonomban megnyerem a portugál bajnokságot, következő szezonban lehetek Serie A csapat (lehetőleg Roma vagy Milan =)) edzője? Vagy mitől függ, hogy mennyire komoly ajánlatot kapok?
  • robotnyk
    pffff :D
  • Breki33
    asszem a locale.iniben be lehet állitani
    de az miért jó?
  • Breki33
    http://www.fraps.com/

no comment
  • OPM
    hogy lehet windowed módban játszani? kell hozzá vmi külön progi? ha igen, tudna adni vki egy linket? thx
  • Gabe18
    Én inkább valami fájlcserélőn keresnék rá,már ha használsz olyat.
    De a fraps.com is megteszi.
  • Ronaldo07
    Figy.
    Rákerestem a fraps-ra a googleban de semmi használhatót nem adott ki!!
  • Breki33
    mit?????????????????
  • Breki33
    THanks azért az a Q-s dolog érdekes

kirakhatom az fh fórumba?
  • Rossi1
    Az irányításról gagyognak itt.:

Támadó gombok:

- Q+irány...futtajuk a játékost
    - W+irány...szöktetjük
    - E+irány...Sprint
    - A+irány...magas passz(PÓÓÓVER MÉTERREL!!!:)
    - S+irány...lapos passz
    - D+irány...lövés(PM-el),ha egyszer nyomod meg akkor olló, ha kétszer akkor volley...Ez olyan féloldalas olló
    - Z...otb aktiválása és ezzel tudsz válogatni közöttük, Shift-el meg mozgatod őket
    - Shift+irány...cselezés

Védekező gombok:

- lenyomva tartani a Q-t....odéblöki az ellent(Válall lökés szerű)
    - W...kapus kijövetel
    - E+irány sprint
    - A+irány...becsúszás
    - S...játékos váltás
    - D+irány...sima szerelés
    - Shift nyomvatartása...megállítja a játékost

Legúrítós szabadrúgás gombjai:(magyarúl szabadrúgás gombok)

- Shift nyovatart.+irány...a képen látható kicsi labdán beállítod a csavarást, illetve a labda mozgását
    - 3-szor kell megnyomnod a D-t 1.elindul az erőt jelző csík 2.megállítod 3. a zöld területen való mgállítás a pontosságért felelős

Tippek:

Mikor szöglethez jutsz, és kiválasztottad a szögletfajtát. 3 játékos közül választhatsz. (D=1, A=2, W=3) Le kell ráznod a védődet, hogy mgszerezd a labdát. Ha ott vagy, ahova a labda jön ,akkor vissza kell tartani és időben érkezni a kijelőlt területre.D-vel lövöd el a labdát.
    Mikor szögleted fújnak ellened.Könnyű kivédekezni, ha tudod hogy kell(nagy bölcsesség:)))).Ha a 16-oson kívűl van az ellen, akkor próbáld blokkolni és ezzel egyidőben W(kapus kijövetel),így a portásod elüti v. megfogja a labdát.Ha ott vagy, ahova a labda jön ,akkor vissza kell tartani és időben érkezni a kijelőlt területre.D-vel lövöd el a labdát.(védekezésnél ugyanígy használható)

Cselek+tippek:

- Shift nyomva+irány...bicikli csel
    - Shift nyomva+előre+hátra...Zidane csel(szerintem) az a lényeg, hogy ilyenkor a védő előtted legyen
    - Nyomd a Shiftet mikor sprintelsz...lerázza a utánad futót,de fontos, hogy előtted ne legyen védő...
    - Mielőtt a játékoshoz kerül a labda, nyomvatart E és Shift+nyilak...azonnal előre rúgja a labdát és fut utána(szerintem ez valamilyen saját szöktetés féle)

Védekezési tippek, trükkök:

Sokat kell pressing-elned(letámadnod), hogy megszerezd a labdát.ha a labda a középpályán van, ne használj becsúszást!! Csak tartsd nyomva a Q-t és a játékos elveszi majd a labdát a támadótól vagy kövesd amíg megpróbál magas passzt adni:

- Ha előre próbálja...A v D hogy megpróbáld megszerezni a passzt vagy elrúgni azt.
    - Ha már nincs védőd, akkor W nyomvatart és a kapuskijön, akkor engedd el a W-t ha már azt akarod, hogy védjen.

Szerintem semmi nagyon nagy dolog nem volt benne. Boccs a magyartalan fordításért de siettem.
  • Ronaldo07
    Akkor küldd el privibe!!
  • Breki33
    Olvass vissza P

Minden héten írjam le újra?

Két progit használok

Fraps: Ezzel veszem fel
    Animation Shop 3: Ezzel pedig gif-et készítek

Mindkettőnek van ingyenes illetve 30 napig ingyenesen használható verziója
  • Ronaldo07
    Segíts légyszi!!
    Annyi szép gólt tudnék így megcsinálni!!
  • Ronaldo07
    de én akkor még nem voltam itt
  • Breki33
    Én már párszor elmondtam...

Gabe is onnan tudja.