Moszkva Tér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
nemreg lattam..egesz jo! A Szezon nincs fenn youtube-on? Vagy valahol mashol online nezheto modon?

PíszLávJuniti
Hiszen ami jó, abban megvan az egyetértés 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Török Ferinek ez volt a fõiskolai vizsgafilmje, még jó hogy vannak benne hibák. Mindezek ellenére az egyik legjobb kortárs magyar film... Akinek tetszett, ajánlom a Szezont.

szerintem nagyon jó film a moszkva tér.nem értem,h miért a magyar vándort meg a többi ilyen semmirekellõ faszságot tekintenek az emberek csak magyar filmenk.pedig a moszkvatérhez képest ezutóbbi kifejezetten gagyi alkotásnak számít,csak úgy mint ale a fejjel stb...

For the greater good

InfectedMann
azé elég tré, hogy ennyi hsz jött csak ebbe a topicba...
pedig sztem az egyik legjobb magyar film...
magyar vándor meg tsai elbújhatnak mellette

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Balla Eszter

"Padlógáz, ablaktörlõ, gyia...!" <#nevetes1>

Törölt felhasználó
Nah, az elõbb néztem meg sokadszorra és még mindig az egyik legjobb 😊)
Eye-scream
Nekem nem tetszett...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

hykao
Tudatátvitel... 😊)
mukika
én is ezt akartam mondani! 😄D

hykao
Jah, Bolla Eszternek hívják...
A Magyar Vándor klipjében is õ az egyik csajszi...bazeg ott egész vadító...amúgy a többi filmben elég savankás sztem...
Loál János
Jaja, lol.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mukika
ki is az a csaj aki Zsófit jácca??? olyan ismerõs. õ volt a Kontrolban is nem?

hykao
LOL, én azt írtam, ahogy énekli a filmben a madár...nem pedig ahogy annó az Opus nevû együttes elõadta...
Buddy
a mostaniak közül a legjobb film, az üvegtigrist is simán leveri

-Te ez a Petya kocsija
-Állat...basszuk bele a Dunába

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Dynamic
Pedeig=Pedig
Dynamic
Pedeig de.Ez is benne van:
"Life nanananana Life is life"
Dynamic
Szerintem meg aránylag elég jól visszaadta azokat a dolgokat amik abban az idõszakban voltak.Nem értem, mibõl gondolod, hogy 89-es hangulatúnak kellett volna lennie?Ha a 40-es évekrõl csinálnak filmeket, akkor annak Kabos film hangulatúnak kell lennie?A 80-as években nyílván könnyû volt 80-as évek hangulatát idézõ filmet csinálni.Ezt tizenvalahány évvel késõbb kicsit nehezebb.
Moszkva téri hambis rúlzik.

kácco kázolo pácsó

mukika
😄D

Loál János
Õõõ... Live is life 😊

jah, és érettségi rulz 😄
én még csk 3 éves voltam 89-ben, de afilm sztem qrva jó 😄
hykao
Nem jó! Így van: "Life is life, nánnánánáná"...
Mondjuk '89-ben már senki nem dúdolta...inkább olyan '85 körül...
PREMIERE1
Szerintem meg nagyon nem sikerült jól. Nem volt ez 1989 hangulatú. Tipikus Kalózok szintû film, avagy "forgassunk le valamit és vágódjunk be a szakmában, ha már valaki támogatja a 'mûvet'".

Egy szeleburdi családban több hangulat van a 80-as évekbõl, mint amit a Moszkva tér sugallni akart. Magyarul számomra nagyon mûvi volt az egész.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Loál János
Jó film. A vége kicsit leül, és elnyálasodik, de jó.

mukika
amugy a bemutató 2001-ben volt.

mukika
"Life nananananan Life is Life...." 😄D

mukika
Az egyik legjobb magyar film az Üvegtigris után!!! 😄

mukika
1989 áprilisa. Közeleg az érettségi. Petyára és Kiglerre azonban véletlenül sem mondhatjuk, hogy megszakadnának a tanulástól: a moszkva téri találkozó után buliról bulira járnak, és azon kívül, hogy nem akarnak fõiskolára menni, elképzelésük sincs arról, hogy mihez kezdjenek a késõbbiekben. Egy héttel a nagy megmérettetés elõtt – tekintettel a politikai változásokra – eltörlik az 1945 utáni történelem tételeket. Tovább könnyít a helyzeten, hogy egy haverjuk, Royal apja megszerezte az írásbeli kérdéseket.

A Moszkva tér fillérekbõl forgatott magyar kommerszfilm, mely a Megáll az idõ és a tavalyi Kis utazás nyomdokain halad. Pörgõs tinimozi, de szerencsére nem kizárólag a poénokra épít. Török Feri filmjének legnagyobb erénye, hogy a fõszereplõk szemével remekül mutatja be azt a politikai és társadalmi változást, mely ’90-es évek elején végbement. Kár, hogy az elnagyolt szerelmi szál a film végére hangsúlyozott szerepet kap, ezért az utolsó negyedórára a Moszkva tér veszít addigi lendületébõl.

Török Ferenc mozijában megvan minden, ami lehetõvé tenné, hogy akárcsak a Sose halunk meg és a Csinibaba esetében, ismét teltházzal vetítsenek egy magyar filmet a mozik. Az esetleges érdektelenség így nem rajta, hanem a forgalmazáson múlik: nem elég, hogy gyakorlatilag mindennemû reklám nélkül, a nyár közepére sikerült tenni a bemutatót, de az ráadásul a A majmok bolygójával esik egy hétre. Így a Moszkva tér sikerérõl maximum hosszú (nagyon hosszú) távon beszélhetünk. Kár érte, ennél többet érdemelne.