1029
-
sanyiute #989 ?:D -
#988 -.- -
sanyiute #987 ez így van hajrá :)
azt sajnálom hogy a fiúk hamar befutottak az öltözőbe -
#986 Előre nézzünk, és inkább örüljünk annak hogy Mészöly Géza újra a csapatnál van, Kovács Zolival együtt egy erős Újpestet építenek.
Jövőre, ha az idei tavaszi formát tudjuk hozni, bajnoki esélyesként szállhatunk harcba.
HAJRÁ LILÁK! -
sanyiute #985 :S:S:S lófasz :S -
[moderálva]
.. ilyen potya góllal veszik el tőlünk az Európa ligás helyet.. -
sanyiute #983 na szezon utolsó meccse :( -
sanyiute #982 2-1 heló szia :D -
#981 Legoztam tegnap a fiammal a meccsnézés közben. Csak úgy kapkodtam a fejem, úgy potyogtak a gólok :) -
#980 MTK-Újpest 4:5 \o/ -
#979 Hát még nekünk :DDDD -
IXEMGabeo #978 volt balhé a meccs után...Fradisták már a meccs előtt is részegek voltak:) -
#977 óriási nagy gratulam,egyik csapat se kedvencem(sőt,a zöldtaknyot utálom),és kurva nagy boldogság nekem hogy megvertétek őket!! -
#976 oda vissza megvertük a fradit! ennyii -
sanyiute #975 eredmény magáért beszél 01 -
sanyiute #974 én meg fohászkodok istenhez hogy találjon még befektetőt a fradi és maradjon az élvonalba és nyerje ő a bajnokságot a "legnagyobb magyar csapat" ... -
barcames #973 jövőre remélem megnyeritek a bajnokságot -
sanyiute #972 Akkor Kondás geci:D -
gyepesjoint #971 kikérem magamnak a zöld majom jelzőt,lévén hogy vidéki vagyok,azaz elvből gyűlölnöm kell őket... -
sanyiute #970 amúgy meg meccsre járjál ne itt osszad a népet inkább addig se anyád elöl eszed meg a kaját -
#969 -
sanyiute #968 tabellát nézzed szarházi zöld majom -
gyepesjoint #967 pápa ellen jók voltatok,dzseki is jó volt,a pápa ellen idén 0-4-es gólkülönbség...még jó hogy újoncok -
sanyiute #966 te meg mi a kurva anyádat keresel itt?:D 2-1 öreg :D -
gyepesjoint #965 hehe,ute-győe 0-3 kecsó-ute 2-1 most mondjam,hogy ezek a reális eredmények??? kabát "dzseki" petike mit csinált 2 meccs alatt? -
sanyiute #964 jól meg vádoltak minket:S bundával:S -
icemankimi #963 6 pont a hátrány -
sanyiute #962 ennyi:D:D ÓÓÓÓÓ ÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D -
#961 DEBRECEN-ÚJPEST 1-2 !! Kabát dupla -
sanyiute #960 jaja:) jó is volt:) 6-2
csak a Honvéd faszom abba reménykedtem hogy nem megy tovább erre éppen hogy csak 3-0-val továbbmegy :/ Sztrájkolt a MÁV...xD -
#959 Újpest FC–Kecskeméti TE 11-4 összesitésben a kupában -
MORO67 #958 Köszönöm de valaki akinek van nem tenne meg hogy küld nekem erre a cimre nagyon hálás lennék!!!
[email protected]
Küldjön mindenki ha van elöre is köszönöm -
sanyiute #957 talán onlila.hu vagy uvb92.hu (utóbbi úgy hogy tudom vírusos) -
MORO67 #956 Sziasztok tudnátok segiteni. Volt nekem egy mappám amibe gyüjtöttenm az Ujpesti képernyővédőket csak beszart a vinyom igy megsemmisültek segitenétek abban honnan tudnék ute képernyővédőket letölteni???? -
#955 lehet ott volt a zajmikrofon. -
#954 köszi
egyébként tvből a fradisták hangját sokkal jobban lehetett hallani :S -
sanyiute #953 ÁÁÁÁÁÁ KURVA JÓ VOLT FRADISTA HOL VAN POKOL?D:D::D -
#952 http://www.youtube.com/watch?v=QaLeH3I8Z04 -
#951 Sziasztok
Van a reklám a sport1-en ahol a szombati meccsre buzdít, nem tudjátok hol nézhetném meg neten ? még nem láttam, csak osztálytársam mondta hogy jó -
sanyiute #950 megvan a meccsre a jegyem^^