E3: középpontban a hordozható játékgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lesz N-gage 2???
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Higgyjétek el nagy harc lesz a PSP és a Nintendo DS között.
De ha belegondolok 1-2 szempontból a PSP jobb, de sok szempontból a -Nintendo DS-
Hunniak: www.konzolstudio.hu itt mindkettõ kapható
De ha belegondolok 1-2 szempontból a PSP jobb, de sok szempontból a -Nintendo DS-
Hunniak: www.konzolstudio.hu itt mindkettõ kapható
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nintendo Dual screen rulez lesz...Asszem veszek énis, megvárom... Sokat filóztam, hogy GBA SP-t vegyek e vagy Nintendo DS-t de gba spn olyan bûnszarok a 3ds gamek, ráadásul lassúak is, hogy úgy döntöttem megvárom DS-t.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
te komolyan filmet akarsz nézni egy 4" épernyõn?! 17" és fölötte már élvezhetõ, gondolj már bele.
zenét meg ngage is tud.
ráadásul ezekkel nem lelet majd telefonálni.
zenét meg ngage is tud.
ráadásul ezekkel nem lelet majd telefonálni.
Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten
szerinted itt 1000-ért fogják ehhez adni a játékot, nagy frász majd 10-15-ért, N-gage vagy sony egyremegy, ne légy naiv
Mondjuk eléggé pofátlánság is kb 10000 ft-ért árulni az N-Gagere játékokat, szerintem ez a fõ problem, mert még az alapgép árát csak-csak kifizetik, de 10 rugó játékonkét? még 1-2 ezer ok is lenne, de ennyi????
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!