26
Miért pittyeg a billenytűzet, ha egyszerre 3 gombot nyomok?
-
skylerke #26 üdv, most tervezem lecserélni a billentyűzetem. Én Razer Lycosa-ra gondoltam, mivel az egerem, egérpadom is razer és nekem eddig bevált. Még soha nem volt angol kiosztású billentyűzetem, de a gépeléssel szerintem nem lehet baj. Esetleg van valakinek véleménye, vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
#25 Nekem Mortal 4-hez kellene olyan,ami kibít 8 gombot is akár:D!
ha valaki tud valamit engem is érdekel:D! -
#24 lol -
babaluga #23 és óccsó:) -
babaluga #22 Sziasztok!
Mondjuk valaki egy pontos márkát légyszi, ami USB-s és kibír 5 gombot eccerre! Fifához kellene. Köszönöm -
#21 mondom, hogy noname -
steweee #20 márkát megadod? legközelebb olyan veszek! -
_Vegeta_ #19 Ugynezki ez egy randomize jelenseg -
#18 Nekem egy Samsung legolcsóbb van, és már 3 gombnál beszopja. -
#17 Az A4Tech rádiós bellentyűzetem (egér billentyű egybe) kibír 4-et is. , de az 5. már beszopatja Akkor dobjam ki? -
_Vegeta_ #16 Nekem egyenlore Azona multimedias bill-em van, es pittyegni nem pittyeg, de ha 4gobot nyomok eccere, meghulyul az egesz... :\ -
#15 Kivételek mindig vannak :) -
#14 Az én noname 2000 Ft-os billentyűzetem sem blokkolós :DDD -
#13 Nekem egy rádiós Trust bill+egér (kombóm?) van. Nem volt 10 fillér, de nem pittyeg. (És szép fekete, nem az a randa szürke) :) -
#12 Bármelyik rendes gyártó (A4Tech nem az) drágább (nem 2000 HUF-os és alatti) billentyűzete :) -
steweee #11 ezt egyébként minek építik bele? mire jó?gondolom nem egy nagy technikai talámány, a régebbi gépeimhez a billentyűzetek sosem csinálták -
_Vegeta_ #10 Vki tud ajanlani blokkolomentes(pittyegesmentes) keyboardot? -
#9 Én még mindig Mortalozok:PP
A melóhelyes gépen:)) -
#8 ezek szerint innen sem mortálozott senki régebben...
akkoriban volt divat ún. nem blokkolós billentyűzeteket venni. Azon nem volt ám pittyegés :) -
#7 Lófa..t bill. függö... -
#6 Ez bill függő? Én azthittem, hogy BIOS-ban kell valamit szarakodni. -
#5 Veszel egy rendes billentyűzetet és az nem pittyeg, hanem beveszi :) -
#4 ide is -
#3 dettó -
#2 engem meg a beragado billenytyuk idegesitenek!!!!! nem lehet kikapcsolni sehogysem, akárhányszo beállitom, mindig visszaállitja magát ez a szar -
#1 A probléma adott.
Idegesít, hogyha mondjuk egyszerre nyomom a jobbra-le-e gombokat, akkor nem reagál, és pittyeg! Ezt kilehet valahol kapcsolni? Mert pl. játékoknál idegesítő, jelenesetben UEFA EURO 2004.