25
Címeres mezek,ruhák,labdák stb.
-
vizpart90 #25 Nézzetek körül, haza forgalmazó boltja, nagyon széles választékkal Nike, Adidad, Under Armour, Speedo folymatos valós készlet, jó árak.
https://iconic.hu/
-
beluci14 #24 Nebbia Fitness Bodybuilding sportruházat. Európai Fitness piac töretlen uralkodója már 18 éve. -10% kedvezménnyel a www.protein4u.hu websopban. Nebbia, jól nézel ki benne!
Szállítás 570Ft-tól. -
majaskenyer #23 ohh már értem, hát ennyiért igazán lehetne benne egy tv :DDDD
de amúgy ismerem nagyon jól, nekem is van ebből a márkából, csak olcsóbb kategóriás és itthon Erőss Zsolt a reklámarca, ami azért nagy szó...Ő a példaképem! -
kincsanna #22 Jaj, bocsánat.
Erre gondoltam.
-
majaskenyer #21 Mire gondolsz, mert engem is érdekelne, de sajnos nem vagyok gondolatolvasó...:( :D -
kincsanna #20 Mivel sokat járom a természetet, ezért ez a bolond idő nem kedvez nekem annyira de most hallottam egy új túradzsekiről, ami légáteresztő, kívül belül szárazon tart, és nagyjából csak a beépített tv hiányzik belőle.. -
DarkHellandPain #19 Márkás sport ruhák eladók rendkívül jó áron!
nézzkörbe és kérdezz nyugodtan!
licitálj bátran ;) -
ronaldoluis #18 Eladó egy Adidas Real Madrid mez! Bővebben: [email protected] -
gator #17 Elado eredeti Feyenoord cimeres hosszoujju mez 05/06 os szezon + feyenoord ajandekcsomag ( fesu , fogkefe , fogkefetarto , szappan , szappantarto , parfum stb .. )
Ár : 13.000 Ft
[email protected]
-
#16 hello! nem tudjátok, hogy a Lionsporton kívűl, ahol nincsen, hol tudnék Budapesten beszerezni egy eredeti Lotto márkájú Fiorentina mezt? Fontos lenne...köszi szépen...hello. -
Dzsotin #15 Egy másik fórumba akartam... -
Dzsotin #14 -
Dzsotin #13 -
#12 de -
#11 keresőt nem ismered? -
#10 hol vazze?cba-ba? -
#9 Boltban nézted már? :D -
#8 de nemcsak focimezre gondoltam,hanem pl. interes pólo,vagy realos stb. -
#7 loál topig -
OPM #6 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1033222822 -
#5 vhjol a neten is láttam,a nemzetispoorton jött be a poup -
#4 lol :DDDDDDDD -
cyrus #3 Pl LION SPORT, budapest, valahol a rákóczy úton, a keleti környékén.... -
#2 Boltban! :) -
#1 hi!nem tudja valaki hogy hol lehet venni mezeket stb.?