Altec Lansing 5100
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is ez van, rezeg a lábamon a szõr tõle...:DDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nekem rá van kötve a gép ugyebár a diszkóspult,és a TV és beszarok úgy szól!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Nekem is Altecom van, 2.1es, soha semmi bajom nem volt vele, szól mint az állat..... és diszkréten áll az asztalon a két kis hangfal, de a vadállat mélynyomó lenn van a lábamnál.. mikor feltolom a hangerõt kiesnke a falak ....
És nem torzíít !!
Nagyon szépen jönnek ki belõle a hangok !
És nem torzíít !!
Nagyon szépen jönnek ki belõle a hangok !
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Szintén ATP-3 és nem is kell jobb!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Nekem is ATP3-am van, szerintem is király. Az ATP5-tel annyi bajom van, hogy az csak 4.1 rendszer.
Nekem egy Altec ATP3-am van nekem eleg es nagyon megvagyok elegedve vele!
Nemgondolkozol egy "Altec ATP5" ben nagyon jokat hallottam rola...
Nemgondolkozol egy "Altec ATP5" ben nagyon jokat hallottam rola...
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Ha vki hallott már ilyet szólni, írjon légyszi!
Nagyon filózom, hogy ilyen hangfalat vegyek, szerintem marha jól is néz ki, de természetesen nem akarok vele pórul járni.
Csak már alig tudom magamat visszatartani a vásárlástól.
Nagyon filózom, hogy ilyen hangfalat vegyek, szerintem marha jól is néz ki, de természetesen nem akarok vele pórul járni.
Csak már alig tudom magamat visszatartani a vásárlástól.