150
El kell hagynunk legjobb haverjaink, te hogy viseled ?
-
_Vegeta_ #70 Na egyetlen jo dolog a ballagasban h kaptam zsét.. Veszek fincsi winyot, meg empéhárom lejaccot. :)
Bar még nembiztos :D -
[Walaki]D`Lair #69 LÁL -
#68 gondoltam te kizs... :DDDD
pont te ne kapnál :D -
[Walaki]D`Lair #67 Tévettem....:D -
#66 nah megvolt a ballagási ebéd... idáig tartott !!! most számolom a sarcot :P -
_Vegeta_ #65 En is ilyet akarok szervezni.. nemtom mi lesz belole -
#64 mi 6 éve összejárunk a volt gimis osztállyal - fixen minden hónap első pénteken tali, és az osztály átlag fele el szokott jönni... vannak akik ritkábban, vannak akik gyakrabban, de nagyon jó találkozgatni. -
#63 Én és az osztályom diszitettük fel a 12-eseknek a termet. Lufiból készitett "bejárat", meg mindenféle virág volt felrakva. -
#62 mekkora erotikus dolog.
meg szemeteltel a foldre es ok meg lehajoltak erte dzsungelpunci rulz -
#61 kedvencem volt Mariska néni :) nyakba öntött eccer melegvízzel :D -
#60 es a sulibol a takarito picsak nem hianyoznak majd ?
:DDDDDDDDD -
#59 hogyhogy ??? akkor ? -
[Walaki]D`Lair #58 Nem mert az enyém...:PP -
[Walaki]D`Lair #57 Egy fillért se kaptam... -
#56 new faces will come :) -
#55 én tavaly voltam így. nagyon sok közös buli volt, és nagyon összerázodótt az osztály. 21en vagyunk az induló 28-as osztályból. sajnálom, hogy nem lesz több reggel 5ig tartó tivornya, meg piálás... :( de az élet nem áll meg, és ez a lényeg! :) -
#54 hááát... nem én választottam... ide vettek fel -
_Vegeta_ #53 En jol valasztottam.. az en sulim a legjobb a vilagon! :)
Franc, holnaputan mar nem az en sulim lesz. :\ -
_Vegeta_ #52 Ja, az ugy mas! :>
En csak irasbelik utan iszok.. bar ma ittam pici hp-t :)
-
#51 Búcsúzok én is a középiskolától!
Nem igazán ilyennek képzeltem a középiskolát.Kevés kirándulás,szakkörök nem is voltak
Sajna rossz sulit választottam de 4 év távlatából már nem azon kell tűnödni hogymi lett volna ha........
Viszlát osztályfőnök,osztálytársak igazgató!!!
Műegyetem villamos mérnöki karonkivel találkozok majd??? -
#50 én kedden végzek az írásbelikkel :)
addigra még bennem lesza stressz :)
neeeeeem, azért menni fog, csak mostani állapotomba nem esne jól.
persze holnap már kapható leszek ballagáson egy kis itókára...
SŐT!
egy jéghideg sör most is kielégült mosolyt tudna varázsolni arcomra :) -
_Vegeta_ #49 Jovo hetvegere siman kipihened a szerenad okozta faradalmakat/masnapossagot. :)) -
#48 én még nem tudom fogunk e inni...
a szerenád után most nincs annyira kedvem :)
bár nekem csak hétfő kedden lesz írásbeli, aztán 19-én angol közös :) -
_Vegeta_ #47 off,
En meg azt nem ertem miert kell mindig vkinek beleszolni h ha vki nyit egy uj topicot h: ilyen ma van meg hasonlok..
Amugy cat, azert mert minden evben ballagnak vkik, es ez esetleg nagyon nagy valtozas a szamukra.. Nemtom volt-e itt mar "ilyen" topic, viszont 1 a lenyeg, most nem volt eze nyitottam. Kesz, tema lezarva!
on,
Irasbeli utan enis pialni fogok pentekszombatvasarnap az tuti! Ha sikerult akkor azert, ha nem akkor azert. :)
Lenyeg h a "volt" osztalyommal legyek. :) -
#46 mer nem akarnak az egyik éreccségis topikban offolni :D -
Cat #45 mér kell minden évben ilyen topicot nyitni... -
#44 alap :D -
#43 áz! kirakatbábunak lenni macskás, sok vaku, sok virág, sok kácco, sazl nemgyerebe -
Braveheart #42 Teljesen egyetértek Veled... -
#41 olyan furcsa. most olyan érzésem van, hogy én is ballagni fogok. :)
amúgy írásbeli után rettentően berúgtunk! -
#40 az tuti hogy emlékezni fogunk rá mi is :) -
soldier #39 Az biztos! -
#38 Én már két éve ballagtam, de olyan, mint ha tegnap lett volna. -
#37 Nekem még van 1 évem, de igy is azt mondom, hogy iskolába járni jó dolog, a haverok, a csajok miatt is. Meg aztán nem jó dolog tök hülyén nekivágni az ÉLETnek.... -
#36 de mennyid van ? most nagyon menő a karlánc+nyaklánc kombó de szerencsére már kaptam karácsonyra, meg gyűrűt is :) tehát jöhet a della :DDDDDDD -
#35 bírom hoyg az ismerőseim, mind százezres nagyságrendű lóvékat kapnak, és engem tartanak milliomosnak....
hát én egy napszemüvegre valót akarok :) -
#34 és otthon mia helyzet a családdal ? ki menyi dellát kapott ? -
#33 Nekem ma volt a ballagásom! Én nem vagyok valami ünneplős, ezzel is már tele volt a t*k*m! De nemcsak nekem, hanem elég sok osztálytársamnak! Engem idegesített az a rengeteg ember, tolongtak stb... Jó már, hogy túl vagyok rajta! :) -
_Vegeta_ #32 Eddig tokjo volt.. mindennap be suliba, nem csinalsz semmit csak elvagy haverokkal, aztan ott a sok jónő :)
szal hianyozni fog ugy amblokk ez egesz :\ -
#31 holnap lesz...
a hverok hiányozni fognak, de maga a hely nem... :)