10262
-
#1774 megfricskázza a fülünket -
#1773 itt van a krekk -
#1772 Miért különben mi lesz? :DD -
wendimark #1771 Én is azt keresek!!!
Úgyhogy jó lenne ha írnátok vmi címet!!! -
TBALINT19 #1770 Hello. Tud valaki a játékhoz cracket? Honnan lehetne leszedni. -
wendimark #1769 Én nem tom.
De jó lenne ha elküldenétek a cracket emailben!!
[email protected] -
Realtibi #1768 mit kell onnál a résznél csinálni ahol dahaka levág a mélybe
és esés közben összezúzok jópár gerendát
ha itt átbukok a szögesfák között akkor egy terembe jurok ahol nem tom mit kell csinálni
segitsetek -
Realtibi #1767 na nem kell megöltem a deget -
Realtibi #1766 na de adjon már valaki tippet hogyan öljem le azt az átkozott láthatatlan csurit -
Realtibi #1765 nemhiszem hogy elvérzika srác
én sem játszpttam a Sot al
és elég jól haladok
-
predator88 #1764 Melyik a központi terem? Az ahol a karokat kell forgatni és víz folyik le a csatornába? Mert a végigjátszás szerint vissza kell jutni a központi teremhez és a kart 180 fokkal el kell fordítani. A kúttal szemben fal mellett induljunk el és a végén ugorjunk. Ezt nem találom. Hol van?(Ez a rész a 14. láda után van) -
Prince007 #1763 Megy de nagyon gyenge beállitáson. Az Mx sorozat nagyon gyenge széria.
Nekem is az volt néhány játék el sem indult miatta. -
wendimark #1762 Mennie kell. Az én gef.2-esemen is elindul.
Csak kéne crack!!!! -
#1761 Pedig próbáltam. Ezt az előttem lévő izét átugrani nem tudom. Ha előtte falon futok és átugrok akkor meg leesek, túl széles a folyosó. -
#1760 falonfut,átugrik,felmászik,kikerül...stb
egyszerü pedig! -
#1759 Lol na itt télleg elakadtam.
-
#1758 Öcsém ,megöltem a ribit..utána vmi maszkról beszél a herceg, de menekülni kell a szigetről, és dahakától...
Van egy olyan rész, ahol egy "kapcsolóra" kell ugrani, de nekem a kameraállás miatt vagy balra vagy jobbra ugrik, nem rá...ehh
a csajjal 50percig "küzdöttem" kb. 6x kezdtem újra -
#1757 DE! Nekem azon fut, és nagyon szépen! -
#1756 látom ez az első játékod!
szerintem kezd a SoT-tal vagy elvérzel, már bocsi ( ez csak 1tipp..) -
#1755 Ugye Gef4.mx440-el nem fut a game? -
wendimark #1754 Megint nem jött össze. Hogy kell? -
wendimark #1753 javascript:put('help')
javascript:put('help')
-
wendimark #1752 Boccs, a szmájli nem jött össze. -
wendimark #1751 Hol lehet letölteni a cracket?
Esetleg elküldhetnétek emailbe.
emailcímem: [email protected]
(el fog férni nem használom ezt az emailcímet) javascript:put('help')
javascript:put('help') -
GTomi #1750 Hello
Most találkoztam egy olyan hibával ami lehet hogy csak nálam jelentkezik, ez már a második ilyen nagy hiba. Magyarázza meg nekem valaki miért van az, hogy a karakterem egy mentett állásnél mikor ujra betoltottem átváltozott egy sötét ruhás fehér maszkot viselő kék szemű izévé.
De nem ez a lényeg ,hanem az hogy rögtön ezután el is akadtam a játékban. Egy nagy erkélyen vagyok aminek a közepén van egy kar és oszlopokat tudok forgatni amiken utána végigugrálva eljutok egy életnövelő körhöz, mejd innen nem tudom merre menjek. A végigjátszás valami kart ír hogy forgassak el amitől víz fog folyni, de az a kar nekem nem jött elő, nem tudom hol van. Valaki segítsen!! -
Davidsned #1749 Magyarítás nem készül a játékhoz? -
#1748 oh, már rájöttem -
#1747 hogy kell falon futni????(hülye vagyok nem jövök rá) -
#1746 Má megvan -
#1745 Halljátok bocs az offért csak volna egy kérdésem. Amikor Tomper csinálta a miniimage fájlt, azt melyik progival csinálta? -
Realtibi #1744 mi a legküönyebb módja hogy lenyomjam a dögöt? -
Realtibi #1743 közbwen rájöttem
most ottvagyok hogy valami piroszemű ganyét kell öldösni -
#1742 Kapcsolóval szembe -
raal #1741 Sziasztok! Elindul a játék simán, lemegy a felvezető animáció új játék indítása esetén, de a bevezető anim vége előtt kilép és írja olvassam el a readme.txt-be a technical support-ot. A kongig pedig bírja PIV 2400 Mhz,512 RAM,ATI 128 Mbyte Video. Mi lehet a próbléma megoldása? -
Realtibi #1740 de nem megy
honan kell ugrani?
a kapcsoloval szembe vagy mellette? -
Realtibi #1739 Köszi a tippeket majd kipróbálom -
Keca #1738 Hali! nem tudjátok azt hogy a weeteam-es verzió hogy működik baromi stabilan, mert nekem annyi a gondom, hogy meg van a fix, meg van 3 cdkép (miniimage, pop2play, weeteam.iso) de sose megy az egyikkel folyamatosan, mindig váltogatnom kell őket mert kifagy, sőt volt olyan hogy végig zongoráztam az összeset és aztán újraindítottam és csak utána ment egy idegig..... szóval vkinek vmi ötlet? -
#1737 hi!
én is itt tartok és nem sikerül nekem se elkapni a kijövö vasat.
Hazaérek kipróbálom idölassítással is, hátha :)
.:aranypok:. -
#1736 Ez érdekes....megkerestem ezt a részt és nekem lassítás nélkül is elkapja azt a gerendát a visszaugrás után.... -
#1735 Mikor ugrasz vissza a kapcsolóról akkor lassítsd be az időt...
Mintha én így csináltam volna, hogy megvárjon a kijövő platform...