10262
-
#1935 Hö? -
#1934 nekem alapból a cd-men no cd krekk vót..;) -
#1933 egyépként nagyon frankó -
#1932 véres egy játék, de komolyan se játék -
#1931 úgy sem jó -
#1930 done :) -
#1929 Remélem majd valaki felrakja a zenéit valahová. Ebben a részben is ütöttek :) -
Realtibi #1928 Tud valaki no cd krekket adni?
cd versionhoz
nem nekem kell egy haverom keresztfaterjának
-
Keca #1927 át lehet alakítnai a sound.big fájlt, találtam hozzá kibontót és simán széttagolja, majd hallgatható formátumba teszi át. sirály nem?
Ezen az oldalon lehet leszedni a konvertert
HAve fun mindenkinek, iszonat tetszik nekem -
#1926 menni fog, relax, run , RUN:) -
#1925 ok, kösz, de bocs, mer közben vissza is olvastam... próbál.... -
#1924 ja igen, megjöttem vidékről ,400petit elnyomtunk, 2 a fülem mellett robbant el :D CoD légnyomás effekt...
oké, a csillagkohó nem cziki /OFF OFF/ -
#1923 csak egy leheletnyit nyomd le az "R"-t nem kell hosszan! -
#1922 Sziasztok !
A gondom az idő lelassítása aránylag a játék elején. Tap "R". De mindig vissazgyorsul. Hogy kell ?
köszönöm -
#1921 tedd be az 1. cd-t ilyenkor -
#1920 hát mindent leállítottam, és hozzá se értem a géphez, DE NEM JÖTT BE a tipp :((((
azért köszi
azthiszem nyomok neki egy F8-at, azt kész... -
#1919 ok. próbálom -
#1918 nálam akkor írt ki ilyet ha közben mást is csináltam a gépen,megzavarodik valamiért..Csak a telepítést csináld -
#1917 help me!
nem tudom installálni a gamet.
A 2cd-nek a közepénél kiírja, hogy ROSSZ KÖTET VAN A MEGHAJTÓBAN!
Volt már másnak is ilyen?
Mi a megoldás ? -
pinehead #1916 ha vki tudna egy működő torrentet a játékhoz,plíz küldje el a címet privátban...tudom ne ma megfelelő hely, de hátha...
köszi. -
Realtibi #1915 én sokszor nem is törödök velük
elfurok aztán kész
-
#1914 Ok, kösz. -
#1913 Próbálj meg visszamenni onnan. Nem lehet. Szal... Nem itt válik ketté. -
#1912 #1888 -óta továbbjutottam néhány doboz xanax-al:)
Most ott járok hogy prince levette a maszkot mert a régi énjét lerántotta Dahaka a mélybe, már nekem itt teljesen érthetetlenné vált a történet, utánna meg belökte a csajt a teleportba. Itt válik ketté a történet?
Most követni kell vagy menjek a térképen megjelölt helyre? Igazából arra lennék kíváncsi hogy kettéválik -e a történet. Szal? -
#1911 A hóhérokra és bérgyilkosokra nem tudok mit mondani, nekem semmi bajom nem volt velük. Simán vagdosni kell őket, néha flenyitni a hasukat, egyebek :P -
#1910 Pff.. Nagyon kemény részek várnak még rád, ez csak a kezdet volt. Sok sikert:) -
Pityesz #1909 Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!
A prince nekem nagyon tetszik, de a készítők elvetették a súlykot ...szerintem.Túl nehézre sikeredett.
Két hete már nem játszok vele , mert beleuntam a sok szivacsba.
Gondoltam kipihenve ,lenyugodva folytatom.
A skorpió kardot megtaláltam , most egy könyvtárban boklászok.
Abban kérném a segítségetek , hogy a hóhérok ellen mi a bevált trükk, mert velük szemben mindig elvérzek.A bérgyilkosnők ellen hogy kell elkerülni hogy elvágják a torkod , mert a jobb egérgomb nem segít.
Találtam egy pár ládát amit szétütöttem ,és .... ez mire jó???????????
Eddig semmi extra dolgot nem találtam , mármint fegyvert, remélem ettől nem kell újra kezdenem a játékot.
Előre is köszi !!!
ÜDV
-
Realtibi #1908 Ritka az ilyen jó játék -
Realtibi #1907 ÉN nem jöttem össze a csajjal
mindenkit leöltem akit lehetet dahaka meg megölte magát.
amugy a videoból nem derül ki hogy meghal
csak az hogy ég BAbilon ebből következik az hogy lesz 3. rész szerintem
de nem tom hogy múlja felül a WW-t elég nagyot alkottak ezzel a játékkal
-
Keca #1906 Ha "össze akarsz jönni a csajjal" akkor aggódhatsz
Egyébként csak kicsit kéne visszaolvasni #1903 -
Hoz_Hun #1905 Beleolvastam a leírásba és úgy tűnik kihagytam az első életerő töltő helyet (amelyik a trón eltolása után jön mikor a két csaj küzdött egymással). Mivel a lépcső leomlott vissza se tudok menni.
Kihagytam akkor valami fontosat vagy azért nyugodtan játszak tovább? -
#1904 Köszi!:)
Rájöttem késöbb én is:) -
dolfy #1903 Ajánlom figyelmedbe: végigjátszás -
bandee22 #1902 Azt mondjátok meg hogy merre kell menni?A központi teremben vagyok a kapcsolónál,de már minden helyszinen voltam amit a kapcsolóval lehet generálni.Merre kell mennem hogy kinyissam azt a kurva második reteszt.Merre kell fordítsam a kart?Össze vissza fordítgattam, de mindegyik helyen voltam már.Ez a második kard amit a picsa ad nekem ,talán be tudok verni valami falat vele?Pontosan írjátok le kérlek szépen titeket hogy a karnak merre kell néznie hogy eljussak arra a helyre ahol eltudom huzzni a második reteszt is. -
#1901 Vissza kell menned a központi terembe és tovább kell forgatnod a kapcsolót ami akkor jött ki, amikor beleszúrtad a kardot az ott levő sziklába. -
bandee22 #1900 Sziasztok!
Elakadtam,remélem tudtok segíteni.Szóval ott járok hogy kinyitottam az első reteszt az ajtón.Visszamentem a központi terembe ahol a piros ruhás csajszi várt.Átadott egy másik kardot.Most az lenne a feladatom hogy mennyek el a second towerbe.De merre kell mennem?Ha lehet pontosan írjátok le a központi teremtől kezdve.Köszi szépen.
-
#1899 Első rész is alig, de az esetek 75%-ban nem ment...
Nekem R9500 Pro - engem nem érintett.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1898 Ha megy is, valami progi kell hozzá de csak képregény lesz belőle. -
#1897 tényleg? mert az 1 az nem ment vele. -
#1896 állitólag igen!