Addams Family

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

espio
A Fox Kidsen (most már Jetix) volt egy Addams Family sorozat Annak a szinkronos részeit szeretném letölteni.

Talán a vége nincs megírva még...

Sajna nem tudom..., de te milyen sorozatra gondolsz? A filmekre?
Vagy esetleg már készült belõle sorozat is, csak én nem tudok róla?
espio
Hello!

Asszem kissé régi ajtót nyitok ki, de én szeretem az Adams Familyt...
Nem tudjátok honnan lehet letölteni részeke belõle, mármint a sorozatból?

Talán a vége nincs megírva még...

Boba
A kissrácot meg a csajt asszem a FoxKids-en menõ sorozatból kölcsönözték. Borzasztóan rosz lett a 3. rész😞 Pedíg az elsõ kettõt kamáztam, fõleg az elsõt! De a szinkron is rosz. Gomez felesége meg szó szerint ijesztõ volt, nagyon nem azt a hatást érte el, mint az elsõ két részben Mortisha... az jó volt.

Tuvok
egyetértek

nem is tudtam, hogy van 3. rész, pedig nagy rajongója vagyok az addamseknek

Punker
ez tipikusan az a film ami csak videokazettán jelenik meg
nem is B hanem G kategóriás csapni való szereplõkkel.
Raul Julia tuti hogy forog a sírjában 😞(((((((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
a feleségérõl nem is beszélve ...

Tuvok
megkezdõdött

Punker
azért Raul Julia még is sokkal jobb szinész volt mint ez a másik B kategóriás manusz....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kaptok egy ilyet

The Addams Family theme.mp3 😊))

Bandew
Nem azért jobb az elsõ kettõ, hanem mert azokat Berry Sonnenfeld rendezte.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Eye-scream
Nagy kedvenceim ezek a filmek...😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Botond
de nincs,akkor csak vmelyik topicot szétoffolták vele :-)
Botond
mintha lenne,úgy rémlik
Tuvok
Megnéztem, király ! Egyébként miért csak fekete képernyót látod 'Log In...' felirattal ? Ja, a oldal neve Untitled Document, majd javíccsátok ! 😉

Taranov
Mostmár igen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem értem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bucser
Hát egy Raul Juliat nem is lehet holmi Tim Curry-vel helyettesíteni... Összehasonlíthatatlanul jobb a Raul Julia...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Taranov
ÚGy van.

traXion
Láttad már az új CB oldalt? Tök királyul megcsinálta Tyler.

traXion
Szevasz! 😊

Bandew
A 3. szar, de az elsõ kettõ iszonyat király!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tuvok
Holnap lesz TíVí 2-n a 3. rész, asszem azt még nem adták le tévében . Vagy de ? 😊

Tuvok

Tuvok
Szia traXi

Tuvok
vupsz, nem kerestem rá, ugye nincs még ilyen topig ?

traXion
huh? 😊

Tuvok
fanok ?