Tombol a Sasser járvány!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi ;)
Lex, winfosom van, de nem szenvedek.... ha az emberek azt csinálnák amit alajos mond, akkor valóban alíg lenne esély a vírusoknak meg a sok bu*i egyéb dolognak bejönni...
Nem mondok nagy dolgot, de a reklámok 95%-a sem jelenik meg a winfosomon...
dfghhgkgk , a névtelenségbe menekülve sem leszel több , szebb és okosabb....
Lex, winfosom van, de nem szenvedek.... ha az emberek azt csinálnák amit alajos mond, akkor valóban alíg lenne esély a vírusoknak meg a sok bu*i egyéb dolognak bejönni...
Nem mondok nagy dolgot, de a reklámok 95%-a sem jelenik meg a winfosomon...
dfghhgkgk , a névtelenségbe menekülve sem leszel több , szebb és okosabb....
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Kezdésnek vírusírtó+tûzfal+rendszeres update és nagyságrendekkel csökkennek a problémák....
Már megint valami új vírus? Nemtom hgy csinálom, de nekem még 1 sem jött be, pedíg én sem vagyok éppen profi felhasználó.... Szal szerintem igencsak balfaxnak kell lenni, hogy valaki megkapja ezt az új nyavaját is :)
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Patcheljetek emberek! windowsupdate.microsoft.com
haverom elkapta, mar o is a formaton gondolkozik
van valami almivel el lehet tuntetni akis ferget?
van valami almivel el lehet tuntetni akis ferget?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Milyen virusirtot hasznaltok?
Mit ajanlanatok? Nekem Norton AV 2003 volt fenn, de bejott a virus, es meg valami, ami az svchost.exe fajlomat tette tonkre... Most van fenn McAfee, de az svchost.exe minden bejelentkezeskor elkezd latvanyosan dolgozni... Amit nem kellene neki.
Mit ajanlanatok? Nekem Norton AV 2003 volt fenn, de bejott a virus, es meg valami, ami az svchost.exe fajlomat tette tonkre... Most van fenn McAfee, de az svchost.exe minden bejelentkezeskor elkezd latvanyosan dolgozni... Amit nem kellene neki.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nem csoda mivel a w2k es az XP szinte teljesen ugyanaz csak a csilivili tobb az XP-ben :o)\
NT5 vs. NT5.1
NT5 vs. NT5.1
hmmm, engem is megfertõzött ez a szemét, de nekem xp-m van, és az elsõ hibaüzi jelent meg... mindenesetre már ok minden, kiírtottam a mocskot :P