16
-
Runo #16 Köszi ;)
Lex, winfosom van, de nem szenvedek.... ha az emberek azt csinálnák amit alajos mond, akkor valóban alíg lenne esély a vírusoknak meg a sok bu*i egyéb dolognak bejönni...
Nem mondok nagy dolgot, de a reklámok 95%-a sem jelenik meg a winfosomon...
dfghhgkgk , a névtelenségbe menekülve sem leszel több , szebb és okosabb.... -
AtisH #10 Kezdésnek vírusírtó+tűzfal+rendszeres update és nagyságrendekkel csökkennek a problémák.... -
Runo #8 Már megint valami új vírus? Nemtom hgy csinálom, de nekem még 1 sem jött be, pedíg én sem vagyok éppen profi felhasználó.... Szal szerintem igencsak balfaxnak kell lenni, hogy valaki megkapja ezt az új nyavaját is :) -
mrzool #7 Patcheljetek emberek! windowsupdate.microsoft.com -
#6 haverom elkapta, mar o is a formaton gondolkozik
van valami almivel el lehet tuntetni akis ferget? -
#4 Milyen virusirtot hasznaltok?
Mit ajanlanatok? Nekem Norton AV 2003 volt fenn, de bejott a virus, es meg valami, ami az svchost.exe fajlomat tette tonkre... Most van fenn McAfee, de az svchost.exe minden bejelentkezeskor elkezd latvanyosan dolgozni... Amit nem kellene neki. -
#3 shutdown -a a futtatásban és hopp vége a visszaszámlálásnak és lehet irtnai a kis "férgeket" -
Yfel #2 nem csoda mivel a w2k es az XP szinte teljesen ugyanaz csak a csilivili tobb az XP-ben :o)\
NT5 vs. NT5.1 -
#1 hmmm, engem is megfertőzött ez a szemét, de nekem xp-m van, és az első hibaüzi jelent meg... mindenesetre már ok minden, kiírtottam a mocskot :P