Mibe fektetnéd a pénzed?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
No persze, enyhén ez is drog, megy fegyver kategória, mert amit leírtam, az természetesen büntetendõ cselekedet.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Biztos módszer az uzsorakamat.
Adott az alapösszeg, amit kölcsön adsz.
Fogod havi 10%-kal növelt értékét.
A szerzõdésbe már ezt az összeget írod, kamatmentesen.
Végül az egészet ellen kell jegyeztetni egy közjegyzõvel, mert úgy utána per nélküli a bírósági végregahajtás.
Csak arra ügyelj, hogy a kölcsönvevõnek legyen valami tehermentes tulajdoni lapja 😊

Ilyen egyszerû.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

LittleL
, Instict,
Milyen az ajánlat?
Érdemesnek találod ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Instict
és nagyon jól is élnek belõle

Punker
azt már nagyon rég és nagyon sokan csinálják....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sir Quno Jedi
Jobb a jégkrém kereskedelem ott, mert a szabadban sem olvad, olcsó a raktározás vaze !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tetsuo
Tokyóban EUs csajokat futtatnék, Münchenben meg japánokat.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Instict
késõn jöttem, holnap írok!

vegyünk egy csomó hûtõgépet és adjuk el az eszkimóknak, tuti üzlet...
LittleL
Na ki van itt ?
megy a befektetés ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Shaman
1 biztosan...:-)) (ezután a topig után kiderült)

De ahogy itt a hozzászólásokat hallgattam,szinte szégyellem,hogy be mertem ebbe a topigba írni,mer nekem semmimse nincs....:-))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

FREAK
...Vivitar 😊)))

majd segítek 😄

Riszpekk

Galy
mennyi? :-)
Shaman
bazze,mennyi millimojos ember van az esgén....:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Botond
na privizz,érdekelne mit válaszolsz topicot nyitni 3 kommentért full fölösleges
Galy
simán 😊
Instict
jah, pont erre gondoltam, hogy nyithatnátok egy olyan topicot, hogy: A Magyar termõföld 😄D

kiserik
A válaszokat, ha kiváncsi vagy szívesen elküldöm priviben, vagy nyiss egy ilyen tárgyú topicot.

nemcsakfeel
italba! + májmûtétbe

*hihi ** *

Botond
aszondod gyümölcsösnek jobb,aminek mint tudjuk több az aranykorona értéke hektáronként mint a szántónak,de azé rossz,aha értem én,na meg a ti falutok egész ék-mo,ezt is vágom,akkor azt mondd már meg hogy az egri borvidék meg a tokaji hogy a jó fenébe prosperál a szutyok földjebõl?vagy az dk-mo?vagy most mivan?
kiserik
Én már rég befejeztem 😊

Instict
elküldve😊

Galy
na ne itt flémeljetek plz
Galy
Ins, kéne dumcsiznunk komolyan, kûggyé mán mélcímet (priviben vagy valami) htx
Botond
ez meg egyenesen lol,eljársz gyõrbe és méricskéled a határban,hogy hogy nõ,beteg vagy te b+
Instict
csak szólj, és hozom a lakásokat!😄

Botond
én is északkelet magyarországon lakok,és itt kiváló minõségú,na ilyenkor mi van?azért mert a ti falutokban van pár gyengébb minõségû azért nem kéne az ország negyedét leszarozni...
Galy
oks 😊
kiserik
Nem lehet😞 Eskü köt😊
Attól fél, hogy valaki elhoppolja az ötletet, és elõtte megcsinálja. Ha beindult a biznisz, akkor megírom.

Galy
vagy megvegyem a zesgét, kilóra? 😊
Galy
küld el priviben az ideát, sose tudja meg 😊
kiserik
Nem szar, csak gyenge a minõsége, legalább is ott, ahol én lakom (ÉKM)
Onnan tudom, hogy apám abba a fõdbe veti a magot, oszt nem olyan jól kel, mint máshol 😊

kiserik
Találj ki valamit, amit el tudsz adni és még nem csinálja senki. Egy jó marketinggel jóformán még a sz.rt is el lehet adni. Erre alapozva indíts be egy vállalkozást, és dõlni fog a lé. Igaz, hogy több baj van vele, mint az ingatlannal, de többet is tud hozni.
(Van egy jó ötlet is, csak sajnos nem mondhatom el, mert a tesóm megölne érte.)

Galy
honnan veszitek, hogy K-Mo-n szar a föld???
Galy
ez a cél! 😄
kiserik
Elárulnád, hogy jön ez ide???
Én Északkelet-Magyarországon élek, és tudtommal a 10-15 aks szántóföldek (+méteres agyagrétegek vannak a felszin alatt) nem tartoznak a legjobb minõségû talajok közé + nálunk olyan nagy az elmaradottság, hogy még mindíg nagyon olcsó a föld, csak már nem lehet kapni, mert néhányan felvásárolták az egészet potom pénzért.
Úgyhogy jobb lenne, ha békén hagynál, mert már unom.

Botond
aha,és gondolom nálatok nincs is jobb 2 ak/ha-osnál,mert keletmagyarországon szar a föld,egyébként gondolom azt is vágod,hogy ha pl a 15aks szántódba teszel szõlõt vagy gyümölcsöst,és bejelented a földhivatalba a mûvelési ág változást akkor kijönnek,és aszondják,hogy na akkor ez 25aks szõlõ ezentúl,míg ha rétnek alakítod át akkor csinálnak belõle 6akás rétet,de egy a lényeg,aranyba kellene foglalni a szavaid,mert keletmagyarországon annyira szar a föld,hogy nagyon :-D
kölcsönadnám napi 20% kamat fejében
Instict
küldtem választ egyébként

Instict
jó éjt!

LittleL
na lépek, mert korán kelek, sok munka vár rám még ma.

LittleL
elküldtem

Instict
ok

LittleL
küldök egy privátot, te is küldhetsz.

Instict
😄DD

törzsvendég nálatok? mivel foglalkoztok? merre laksz egyébként?

LittleL
Meg hát itt van a Szeremley H. volt felesége, itt
Röjtökmuzsajon van kastályszállója.
A Soproni polgármestert is láttam már, igaz régen.

LittleL
Van egy fickó aki, a nevét nem írom ide, aki törzsvendég nálunk.
A 30 milliós kocsikat úgy cserélgeti, mint mi a cipiõnket.
Tavaly bejött, és elujságolta, hogy vett egy stadiont egyik városban, nem írom le de Dunántúlon.
Múlt héten meg jött, hogy most adta el a stadionját.
Meg van neki egy halastava étteremmel, mindennel, de azt csak hobboból tartja fenn. DDD

Instict
mármint akit ismerek is személyesen.

Instict
van akit ismerek belõle, de van olyan is, aki a lista alapján nem az elsõ helyre kerülne, hanem abszolút nulladikra, de pl õ nincs is benne.

LittleL
Lehet.

Amikor megkézdezték, hogy jó becslés volt -e a 35 milliárd,
csak mosolygott, nem szólt bele.

Van még a Top 100 -as magyar listán egypár érdekes ember.

Te ismersz közülük valakit személyesen ?

Én igen.