Mibe fektetnéd a pénzed?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Adott az alapösszeg, amit kölcsön adsz.
Fogod havi 10%-kal növelt értékét.
A szerzõdésbe már ezt az összeget írod, kamatmentesen.
Végül az egészet ellen kell jegyeztetni egy közjegyzõvel, mert úgy utána per nélküli a bírósági végregahajtás.
Csak arra ügyelj, hogy a kölcsönvevõnek legyen valami tehermentes tulajdoni lapja 😊
Ilyen egyszerû.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Milyen az ajánlat?
Érdemesnek találod ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
megy a befektetés ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
De ahogy itt a hozzászólásokat hallgattam,szinte szégyellem,hogy be mertem ebbe a topigba írni,mer nekem semmimse nincs....:-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Attól fél, hogy valaki elhoppolja az ötletet, és elõtte megcsinálja. Ha beindult a biznisz, akkor megírom.
Onnan tudom, hogy apám abba a fõdbe veti a magot, oszt nem olyan jól kel, mint máshol 😊
(Van egy jó ötlet is, csak sajnos nem mondhatom el, mert a tesóm megölne érte.)
Én Északkelet-Magyarországon élek, és tudtommal a 10-15 aks szántóföldek (+méteres agyagrétegek vannak a felszin alatt) nem tartoznak a legjobb minõségû talajok közé + nálunk olyan nagy az elmaradottság, hogy még mindíg nagyon olcsó a föld, csak már nem lehet kapni, mert néhányan felvásárolták az egészet potom pénzért.
Úgyhogy jobb lenne, ha békén hagynál, mert már unom.

Röjtökmuzsajon van kastályszállója.
A Soproni polgármestert is láttam már, igaz régen.
A 30 milliós kocsikat úgy cserélgeti, mint mi a cipiõnket.
Tavaly bejött, és elujságolta, hogy vett egy stadiont egyik városban, nem írom le de Dunántúlon.
Múlt héten meg jött, hogy most adta el a stadionját.
Meg van neki egy halastava étteremmel, mindennel, de azt csak hobboból tartja fenn. DDD
Amikor megkézdezték, hogy jó becslés volt -e a 35 milliárd,
csak mosolygott, nem szólt bele.
Van még a Top 100 -as magyar listán egypár érdekes ember.
Te ismersz közülük valakit személyesen ?
Én igen.