249
he?
-
#209 nekem sem, csak ha a főoldalra megyek. -
#208 írtam választ! neked kijelzi ha új privát üzenetet kapsz? mert nekem nem. -
#207 Küldök egy privátot.
aztán megbeszéljük. -
#206 mondjuk nekem nagyobb terület kellett volna, 10-12 hektár kb. de lehet ez is megfelel. -
#205 Kábé, 3 hektár.
De lehet, hogy lehet bővíteni, mert a telek mögött szántóföld van. -
#204 ahhoz jópár év kell
akkor inkább gyűjtenék ritka könyveket lemezeket esetleg műkincs biznisz -
#203 sok geforce mx400ast vennék, aztán eladnám pár év mulva -
#202 jah az a legjobb. -
#201 persze mindenképp, mennyi földterület van hozzá? -
#200 ha lenne sok millióm, biztos hogy ingatlanba fektetném. -
#199 No persze, enyhén ez is drog, megy fegyver kategória, mert amit leírtam, az természetesen büntetendő cselekedet. -
#198 Biztos módszer az uzsorakamat.
Adott az alapösszeg, amit kölcsön adsz.
Fogod havi 10%-kal növelt értékét.
A szerződésbe már ezt az összeget írod, kamatmentesen.
Végül az egészet ellen kell jegyeztetni egy közjegyzővel, mert úgy utána per nélküli a bírósági végregahajtás.
Csak arra ügyelj, hogy a kölcsönvevőnek legyen valami tehermentes tulajdoni lapja :)
Ilyen egyszerű. -
#197 , Instict,
Milyen az ajánlat?
Érdemesnek találod ?
-
#196 és nagyon jól is élnek belőle -
#195 azt már nagyon rég és nagyon sokan csinálják.... -
#194 Jobb a jégkrém kereskedelem ott, mert a szabadban sem olvad, olcsó a raktározás vaze ! -
#193 Tokyóban EUs csajokat futtatnék, Münchenben meg japánokat. -
#192 későn jöttem, holnap írok! -
Prank #191 vegyünk egy csomó hűtőgépet és adjuk el az eszkimóknak, tuti üzlet... -
#190 Na ki van itt ?
megy a befektetés ? -
#189 1 biztosan...:-)) (ezután a topig után kiderült)
De ahogy itt a hozzászólásokat hallgattam,szinte szégyellem,hogy be mertem ebbe a topigba írni,mer nekem semmimse nincs....:-)) -
#188 ...Vivitar :))))
majd segítek :D -
#187 mennyi? :-)
-
#186 bazze,mennyi millimojos ember van az esgén....:-p -
#185 na privizz,érdekelne mit válaszolsz topicot nyitni 3 kommentért full fölösleges -
#184 simán :)
-
#183 jah, pont erre gondoltam, hogy nyithatnátok egy olyan topicot, hogy: A Magyar termőföld :DD -
#182 A válaszokat, ha kiváncsi vagy szívesen elküldöm priviben, vagy nyiss egy ilyen tárgyú topicot.
-
#181 italba! + májműtétbe -
#180 aszondod gyümölcsösnek jobb,aminek mint tudjuk több az aranykorona értéke hektáronként mint a szántónak,de azé rossz,aha értem én,na meg a ti falutok egész ék-mo,ezt is vágom,akkor azt mondd már meg hogy az egri borvidék meg a tokaji hogy a jó fenébe prosperál a szutyok földjeből?vagy az dk-mo?vagy most mivan? -
#179 Én már rég befejeztem :) -
#178 elküldve:) -
#177 na ne itt flémeljetek plz
-
#175 Ins, kéne dumcsiznunk komolyan, kűggyé mán mélcímet (priviben vagy valami) htx
-
#174 ez meg egyenesen lol,eljársz győrbe és méricskéled a határban,hogy hogy nő,beteg vagy te b+ -
#173 csak szólj, és hozom a lakásokat!:D -
#172 én is északkelet magyarországon lakok,és itt kiváló minőségú,na ilyenkor mi van?azért mert a ti falutokban van pár gyengébb minőségű azért nem kéne az ország negyedét leszarozni... -
#171 oks :)
-
#170 Nem lehet:( Eskü köt:)
Attól fél, hogy valaki elhoppolja az ötletet, és előtte megcsinálja. Ha beindult a biznisz, akkor megírom.
-
#169 vagy megvegyem a zesgét, kilóra? :)