15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#12789 Én nem telepítettem egyetlen frissítést sem, csupán a játék config fájljában módosítgattam ezt-azt egy Steam fórumos bejegyzés alapján. Utána szépen futott, hatvanefépes' yay, semmi rettenetes belassulgatás! Az egész annyin múlott hogy egy "ultraokos" játék közbeni előtöltögetős fícsör' ki lett kapcsolva, plusz egy másik (azt hiszem szintén betöltögetésért felelős) érték a kétszeresére lett növelve...a látvány nem romlott! :) -
mester1987 #12788 Fut már jól vagy még mindig erőlködik az aranygyermek?
Már öt frissítésről olvastam, abból talán 2 multi. -
#12787 Alien Rage
-
#12786 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék elején az Mt.Tanner területen kezdesz, viszonylag rövid idő alatt tovább lehet jutni azon a részen, utána gyakorlatilag oda mész a játék világában ahová csak akarsz, kivétel a Fairfield régiót, amely a katonaság által lezárt hidak miatt elérhetetlen, csak a sztori befejezéséhez közeledve lesz lehetőség eljutni oda. Meglehetősen csalóka a térkép mérete, mivel részletesen kidolgozottnak mondható helyszínek csak elvétve vannak rajta és az azokon kívüli barangolásnak nincs túl sok értelme - de az XBLA játékocska mivolta miatt ebben a formában is kifejezetten tisztességes. :) -
#12785 Starmade (Urhajo epito fejlesztgeto kereskedos lovoldozos banyaszos multiplayer indie gamma ;)
-
#12784 terkep:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
jobbfelso kis "falu" ban kezdesz es a farmlamands felirat korul van ertelme autozni -
#12783 vegigtoltam ezt a gammat ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy nagy katlanban jatszodik van benne 2 nagyobbacska varos meg 2 kisebb kb 8 - 10 negyzetkilometer lehet de mivel kor alaku a dolog(a terkep) igencsak beesteledik mire egyik sarokbol el autozol a masikba, toronyirant meg nagyon necces menni ;) -
#12782 Mennyira szabad a világad ennek a decay-nek? -
#12781 ajanljatok vmi modern (offline) urhajo szimulatort ami jol is nez ki (mint amilyen elite / privateer volt kereskedes lovoldozes es ilyenek) -
#12780 Single de van topikja! -
#12779 Ez amúgy single, coop, multi vagy milyen játék? -
#12778 jah, ahol nincs leöntve a táj szarral :D (miértbarnaminden?!!!!!) -
#12777 State of Decay - Hiába világosítottak rajta a legutóbbi foltozással, még mindig elég sötét, egyszerűen sz4rul kezeli a fényeket a grafikus motor, de azért suxható egy végigjátszás erejéig, mindennek ellenére helyenként mintha a szépet súrolgatná...
-
#12776 Az a szívecske nagyon kellett, ha véletlenül nem lenne egyértelmű :D Azért jópofa hogy áthozták a régiből. Lehet kipróbálom majd, guilty pleaseure-nek tűnik :) -
#12775 A története tényleg elég jó a többi azért határeset, na nem a grafikára gondolok, mert azzal alapvetően nincsen gond, inkább a nagyon gyenge átvezetők és a béna karakter animációk azok amik rombolják a játékot. Gyere Gabika, megint fikázok!! -
#12774 nem túl magas az ingerküszöböd. :) -
Anonymusx #12773 :D Amúgy nem rossz játék.
-
#12772 csodálatosan szépséges :)) -
Anonymusx #12771 Afterfall insanity
-
#12770 nem, semmi baj vele. Nekem kifejezetten tetszik.
part2:
-
#12769 Ezek szerint szar, de legalább nem bugos :) -
#12768 Shadow Warrior 2013
Egész korrekt munkát adtak ki a kezeik közül a FWH-os fiúk.
-
Anonymusx #12767 Two worlds
-
#12766 ArcaniA - Gothic 4
-
#12765 Alien Rage
-
mester1987 #12764 Értem, kössz. -
#12763 Amilyen alacsony az elvaras manapsag "szerepjatek"-hoz, azt a szintet teljesiti... nem csak zombizol bele a vilagba hanem probalsz osszehozni egy mukodo tarsasagot, segitesz a tobbi groupnak es irtod a zombikat amikor teheted ;) Van benne kellemes adag moralizalas is. Es rengeteg bug.
Ezektol eltekinve , vagy ezekkel a legjobb zombie game jelenleg a "piacon".
-
#12762 biztos van topikja a játéknak - ha nincs, nyissatok ;) -
mester1987 #12761 Aha.
Jött ki egy update azóta, de a játék maga milyen?
Ugye nincs benne szerepjáték-elem. Legalábbis központi elemre értem.
Ha játszottatok-e már annyit vele. -
#12760 Semmi baj az optimizációval. Megy tökéletesen ultrába FHD felbontás mellett, fix 55-60 fps-el :)
Am müxik a bill-egér kombós irányítás is. -
#12759 Az 'early access' örömei... -
mester1987 #12758 Megvan: A BETA jelenleg azt jelenti hogy nincs PC-re optimalizalva -
mester1987 #12757 Az, hogy lehet, hogy ami kinn van belőle már beta only kontrolleres csak?!
Emulátoros vagy PC-s? -
#12756 egész pofás, a hudot is meg lehet valtoztatni -
#12755 Minek, szemet rontani? -
#12754 van mar pc-s state of decay es nincsenek itt kinn a kepek ? :) -
#12753 Azzal az égbolttal még mindig nehéz kibékülni. :D -
#12752 Rome II Total War
-
#12751 Rome II Total War
-
mester1987 #12750 Az egyik 2x ment...bas...