15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#142 lol...nekem csak 395.000 a maxom... -
#141 tudtam hogy _neked_ tecceni fog :DDD -
#140 ez hány éves már?:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#139 ez az egy ssom maradt, az utolso "format" után:
-
Darkboy #138 -
Braveheart #137 Na egy kép az egyik kedvenc játékomból: Homeworld2 (űrstratégia, nagyon király game)
A képen van egy nehéz crikáló, 3 romboló pár fregatt meg korvett+ az ellenfelem utolsó anyahajója :) )
-
CK1 #136 mind1 hagyuk -
#135 má mé ne lehetne?? attól még a VGA proci nyomhat 100 fps-t, csak a moncsi nem tud 60-nál többet mutatni -
CK1 #134 60 Hz-s képfrisités miatt a tft monitoroknál nem lehet 60 fpsnél több -
CK1 #133 fps miatt -
#132 nem, de amúgy a képekről nem derülne ki nem, mivel a játék mocijával készül. Vagy az FPS miatt kérdezed? -
CK1 #131 tft monitorod van? -
#130 Mondjuk itt csak 2 fejes volt: ;)
meg itt is. ;)
-
#129 rush-ból, mögöttem van egy fal, ha ismered a pályát mögött kolbászoltam, amikor hallottam, hogy trapol valaki. Éppen másmerre bambult amikor én rárussoltam, mögötte meg jött 2 CT, az egyik a hídon a másik még odaát volt. Szóval mák volt. ;) -
#128 Gyanús nekem ez a 3 heccsát egyszerre...
Vagy 1más mögött álltak??? MUHA! -
#127 De mivel ide képek kellenek így beszéljen egy újabb kép. ;)
Ezt nevezik trial-fejesnek. ;)
a kép teteje azért hiányzik, ugyanis amikor F12t nyomtam éppen azután 1 mpel. Elszállt a gép (egyéb problémák miatt)
-
#126 akkor a probléma az ön készülékében volt. ;) -
CK1 #125 hat nemtom, nekem lehet aze nem jott be, mert az eger mindin 10 centinel megalt valamijer, es meguntam az orosok "szagatast", pedig csak az eger akadt -
#124 hát talán mert nagy durr :)
kiforrott, gyorsan fut minden gépen, jó a netkódja, és jó a játékmenete, jók a fegyverek stb stb
de hagyjuk ezt, ide képek kellenek :) -
CK1 #123 de ezzel nemakarok senkitse megbántani :) -
CK1 #122 de télleg nemértem azt hogy mé jáccanak még mindig annyian cs-vel, mikor szerintem nem 1 nagy durr -
#121 későn kezdted :D -
CK1 #120 ehh, igy má jobb, CS vel nem jácccotam sokat max 1-2 órát, azt meguntam -
#119 jó kis topic!!! :D...nekem is van pár képem...
a bal oldali autó a DTM MOD (F1Challenge)-ból van...
ETCC MOD 2003 (F1Challenge):
Rally Trophy:
Richard Burns Rally:
-
#118 CS nem ismerős? :D -
CK1 #117 ez milyen játék, a fegyver tipusát még ugyahogy kilehet venni a képböl, de mást nem -
#116 persze nem utólag világosítottam meg a képet. ;)
Mint az FPS-kiíráson is látszik, meg megvan az eredei bmp ha valakinek nagyon kell. ;) -
#115 Egy kép az én egyik kedvenc játékomból. ;)
A villanó kihozza belőlem az állatot. ;)
-
K.András #114 Jaja...Ahhoz, hogy ez igy nézzen ki játék közben igen izmos gép kell,pláne ha még 40-50 ilyen szintü auto fog mozogni a pályán! -
Braveheart #113 Gépigény terén is? :) -
K.András #112 Nem csak a grafika terén ;) -
Braveheart #111 A két autós játék között van némi különbség a grafika terén :) -
K.András #110 Ha már ennyit dolgoztam vele akkor berakom ide is,bár gtr topikba már beraktam ,saját festés alá GTR ;)
-
Zozo76 #109 Ja a kep 4xAA es 8xAF -el keszult Ati Radeon 9600pro-n. -
Zozo76 #108 Vegre sikerult elinditanom XP alatt a kedvenc autos jatekomat:
Need for Speed Porsche 2000
-
#107 upp -
Braveheart #106 IL2FB
-
CK1 #105 -
Braveheart #104 A Lock On is jó game csak szarul volt megírva. -
#103 Ja mind flashpoint :) csak az utso loc-on.