15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
Braveheart #222 Ez melyik játék? -
Gothic 2 -
-
Nyiri #219 Milyen palyanak? Az egesz fold benne van a FS-ben. 24,000 repter majdnem meterre pontosan ott van ahol az eletben. Mindenutt felismerheto a taj nevezetessege. Pl. a grand canyon gyonyoru! 4 CD-s a game. -
#218 jóvannmá na :D
le ne harapd a fejem :))
szal akkor a pályának kell ekkora lemezterület ?
csak azért érdekel mert ha annak akkor esély sincs rip verzióra
bocs hogy érdeklődtem.
-
CK1 #217 most trainz powa :) -
#216 -
#215 Az lett miután kapott egy kicsit -
#214 hehe, "ghost plane" :D -
#213 -
#212 -
#211 -
#210 pl. jó lenne pár találat, robbanás, zuhanás, törés, katapultálás, felszállás, leszállás, stb
szóval ha történik is valami -
#209 csak a "gyertya" póz lett kicsit sok :D -
#208 :(((( -
#207 sok?? -
#206 Szóljatok ha uncsi,de sztem nagyon szépek... -
#205 na még egy párat.... -
#204 -
#203 -
#202 -
#201 Kongracsu! -
Braveheart #200 #200 Jubileum :) -
#199 Nem! -
#198 Ilyenből még jöhet!!! -
#197 Nem baj,hogy ilyen nagyok a képek??:) -
#196 -
#195 sajna a gif szabvány 256 színű... -
#194 jah, most lesem, hogy ez mocorog is:)))
először csak natur képnek gondoltam -
#193 igazán átkonvertálhattad volna jpg-be. nem kerül semmibe. -
#192 -
#191 Illetve ha a hang hardveres gyorsítását leveszed,egy PICIT jobb lesz... -
#190 Sajna nem igaz:)) -
#189 És itt van ez a gyöngyszem a Lineage2 nevű MMORPG-ből, modemesektől előre is bocsi :)
-
#188 Itt egy másik homeworld2 kép. Jó az a battlecruiser
-
Braveheart #187 Nálam eszméletlenül szaggatot a Lock On, pedig simán megvolt a gépigény, majdnem a recommendedet is meghaladta... miután letöröltem mondták, hogy a hang lassít be, ez igaz? -
Braveheart #186 Homeworld 2
A képen a játék legnagyobb csatahajója látható akció közben, háttérben épp egy bolygóölő rakéta csapódik be. Sztem gyönyörű :)
-
Nyiri #185 Talan ha egyszer kiprobalod, hogy profi/vagy lelkes pilotakkal multiban 16-18-n egy fasza megtervezettt utat vegigrepultok fullos iranyitassal. Akkor megtudnad miert olyan NAGY ez a game. Hihetetlen hangulata van. A masik lehetoseg az VATSIM/IVAO, ami egy vilagra szolo legteret jelent a neten. Felcsatlakozol es repkedsz minden orszag teruleten mas mas iranyito van. Elofordul olyan, hogy egy repter folott 30-40 gep repul es var az iranyitora hogy lehozza oket. Szabalyokra epul es ha betartjak akkor nagyon hangulatos. Kimondottan repulos fanatikusoknak ajanlott csak. -
Nyiri #184 En ezzel szoktam "repkedni".
Ennel a gepnel a kapcsolok 95% mukodik es hatassal van a gep viselkedesere :) Ezzel buli a "repkedes" -
Nyiri #183 Eloszor meg kellene tanulni, hogy miert is repul a repulo, aztan azt is, hogy mi az a sok bizbasz kapcsolo a gepen. Az FS alap gepei kozel sem realisztikusak. Majd mutatok kepet, mi az igazan real panel. Azokkal elmeny repni.