Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CGI, de nagyon brutál.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.18. 08:29:34
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
FPS képem hirtelen nincs. Így csak az elejtett prédákról raktam ki képet.
Gyönyörű a game. Mind grafikailag, mind hanghatásilag. Nekem bejön.
Véget nem ér listát írhatnék miben különbözök másoktól ,de feleslegesnek érezném.Ilyen embert senki nem akar megismerni. Az ilyen emberre a társaságban is csak mutogatnak,hogy ott van AZ.... stb. (De mivel én nem járok soha sehova társaságba rám ezt nem mondhatják 😄)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.16. 13:35:01
Next PC upgrade: 2022
Ezt sem bántásból mondom(most már én se állnék neki mondjuk egy francia játéknak), de én is és tuti még sok más ember is azért tanult meg angolul mert annyira belemélyedt egyes játékokba, hogy fel se tűnt neki, hogy közben kiszótárazta az egészet 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.16. 13:18:48
Valamilyen nyelvet kellett választani (ugye kényszerből , MERT KELL az érettségihez ) én a németet választottam.De mivel az sem kell sehova itt Magyarországon ahol ténykedek így nem foglalkoztam vele szóval már németül se tudok semmit se.
A jó oldala a dolognak mire oda jutok,hogy lesz hozzá magyarítás addigra már az Origin on the house keretein belül fogja ingyen dobálni!<#eljen>#eljen>
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Utoljára szerkesztette: broman191, 2014.12.15. 19:42:52
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Like a Boss
Leliana pls
Dat Dragon

Aztán után R9600-am lett, na azon már tényleg más volt 😊)
Lara Croft and the temple of osiris
Simán hozza eddig az előző hangulatát, csak ez szebb 😊 Ellenben csakúgy mint az elődnél, a gamepad itt is kötelező!
@benőmenő: Valóban észnél kellett lenni komolyabb nehézségen, főleg az nagyot ugró kaszáló kezű monszták nyomták fel a pulzusomat (éjszakai pályákon ómájgád), de a rakétások sem voltak túl egyszerűek, mennyi ólom kellett beléjük amíg összeestek...végigtoltam mindenféle nehézségen anno, volt amelyiken talán többször is...elfogadnék egy szellemi utódot, újra monsztákkal. 😊)
Egyébként a mai napig nem játszottam még egy fps-el, ami ilyen zsigeri rettegést váltott ki, pedig nem is kifejezetten az ilyesztgetésre mentek rá.
Egyszerűen olyan hamar meg lehetett murdelni és olyan szemét volt az autosave (quicksave meg ugye nem volt), hogy minden lépést és lövést kétszer is meg kellett gondolni <#guluszem1>#guluszem1>
Senkit ne tévesszen meg a rajzolt grafika, ez a játék kegyetlenül beteg! Már önmagában a hangoktól is frászt lehet kapni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ezt már megszoktuk. DS reinkarnációja már csak ilyen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 22:41:19
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#14115: Ha beszéltek róla ha nem nem csak mentél előre azt el se lehetett tévedni mint az újban.
No mindegy részemről téma vége mert kinyírnak ha itt beszélünk erről!
A Thief 3-ban csak mondok egy példát (itt adtam fel) egy kastélyba vagy hol már nem emlékszem mászkáltam ezer évet de szó szerint már kb mindenkit megöltem/leütöttem és mindent felszedtem de semmi. Fogalmam sem volt mi a szart kéne még. Ekkor jutottam oda,hogy YT végigjátszás videó. A csávó felment egy szobába és a legsötétebb zugba megnyomott egy kapcsolót majd kinyílt 890 km-re egy ajtó amit nem is láttam kb soha sem. És gondolom ez csak 1 dolog a game legelején később még brutálabb lehet.
Szóval ehhez képest az új egy óvodás game!
Majd egyszer azért csak nekiugrok majd újra ,mert jó volna végigvinni az új már unalmas 3x vittem végig.
Én annó a Deadly Shadowsal kezdtem a thiefeket. Soha nem vittem végig. Ez az új Thief gyermeteg könnyű ahhoz képest.
A Shadowsban baszki nézve a végigjátszást olyan dolgok voltak hogy besírtam.
Majd egyszer ha nagy leszek lehet teszek egy újabb próbát vele.