15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#14513 Jófélének tűnik, az állítólagos 'horror elemek' mennyire f0satósak? :) -
#14512 Helyfelszabadítás közben találtam a gépen, remélem még nem volt. :D
Medal of Honor (2010)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A feliratokért és az fps számlálóért elnézést. :)
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.06.11. 16:12:41 -
#14511 Ő egy fáklya az éjszakában.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#14510 Tény. Klassz hangulata volt.
-
#14509 Kholat
-
#14508 csatlakozom. witcher 3 nagy esélyekkel indul az év játékai között. -
#14507 hát igen :D bár én nem szeretem a módokat.mikor megjelent jó volt ,de akkor sem játszottam vele annyit mint gondoltam.a witcherrel ellentétben :) -
Madi92 #14506 Igen, tetszene nekem is, sőt! Csak mindig kell alá valami mod, aztán mire összehozom működőre, már el is megy a kedvem.
Ellenben Witcher 3 az úgy jó ahogy van. :D -
#14505 én nekem hányingerem van már ha meghallom a zenéket benne :"D és számomra hamar unalomba fulladt.nem úgy mint a witcherek :) -
#14504 Orok kedvenc (amig a fallout 4 ki nem jon ;)
The Elderscrolls : Skyrim
-
#14503 Én is lövögettem Witcher 3 shotokat, de kiválogatva is 130+ db lett a végeredmény, így inkább kategorizálva tolom...
#1. felvonás: Bug- és lolshotok [sávszélgyilkos *.png-k warning helye]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csíííz Keszeg készül a bugshot!
Filantróp Geralt segít ahol tud...
Ne bújj cigány!
Geralt részmunkaidős fitnessz edző szerepében...
De szétszórtak vagyunk ma kérem...
Hang on mate...
Elfajult a Kőműves Kelemen emlékparty...
('Gyere kislány gyere' háttérzenét odaképzel)
Novigrad az év állatbarát városa cím nyertese... Az őrök nem zavartatják magukat, biztosan szent állat a disznyó' feléjük, mint Indiában a tehén...
-
#14502 The Witcher 3: Wild Hunt - ötödik felvonás
Ciri(lla) és Geralt kalandjai
Ez egy elit hely:
"És lobog a tábortűz, szél belekarolt":
Megérkezett az elit réteg, apró grafikai bugok kíséretében:
Az a mosoly:
"Velem virrassz át, minden éjszakát...":
"Papa, mama, gyerekek csupa szív, szeretet":
Yennefer alternatív külsővel:
Rém rendes család:
Ciri gyereknap alkalmából kapott egy bökőt:
Nagy játszás következik:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.31. 11:52:02 -
#14501 The Witcher 3: Wild Hunt - negyedik felvonás
Triss még mindig elbűvölő:
Virágos rét:
Dandelion és Priscilla:
Geralt minden kardot ki akar húzni (az a Yennefer nézés):
Őt ki ne vetkőztetné le?
Yennefer szemmel (is) ver:
Csendélet:
A világ hófödte csúcsán:
Meet the Boss:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.30. 16:59:34 -
#14500 Kétségkívül vannak butítások, de mozgás közben elég gyorsan feledteti a játék és nem lehet nem élvezni a látványt...'please tell me more about how downgraded I am'... :)) -
#14499 Én nem tudom mit butítottak le, de nekem ez így nagyon bejön. Nem is tudom mióta nem játszottam ennyi hosszú ideig single gamet, annyira megfogott. -
#14498 Szép? dehát le van butítva. Rondább lett mint a 2 éve a tréleren. Ez egy vicc így. -
#14497 The Witcher 3 (utolsó adag)
Annyira szép a játék, hogy nem akartam válogatni. -
#14496 The Witcher 3 (negyedik adag)
-
#14495 The Witcher 3 (harmadik adag)
-
#14494 The Witcher 3 (második adag)
-
#14493 The Witcher 3 (első adag)
-
#14492 Witcher 3
-
nxs #14491 Megpróbáltam a füvészlányt megfektetni de nem adta magát :D Grafot meg bokrok és víz közelébe állítottam,majd nézem a csöcsfizikát hátha :O -
#14490 Tele van formás és csöcsös hölgyeményekkel a játék és te a bokrokat nézegeted? -
nxs #14489 Milyen érdekes,hogy itt senkit nem zavar a veled együtt forgó bokor 95-96ot idéző hangulata :)
Félre ne értsetek engem a Rageben sem zavart én azt is élveztem,lehet itt a játékmenet jobban leköti az embereket mint a texturanyalogatás :O -
#14488 The Witcher 3: Wild Hunt - harmadik felvonás
-
#14487 The Witcher 3: Wild Hunt - második felvonás
-
#14486 (becsukódik a fekete, becsukódik az alja) -
#14485 A sweetfx-ven, vagy valamin még bütykölj szvsz, mert a 4. képen mintha black crushing (ennek mi a magyar neve? :D), az 5. képen meg borzasztó (értsd eltúlzott) a sharpening. -
#14484 The Witcher 3 (Sweet Fx: Canuckodiles Total Revamp és The Witcher 3 - SS V1.1)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.21. 06:12:06 -
#14483 The Witcher 3: Wild Hunt
-
#14482 Wicser 3 ( X1 )
-
#14481 GTA V folytatás:
-
#14480 Danganronpa 2: Goodbye Despair (novemberben tüdőgyuszi miatt abbahagytam, mostanában folytattam)
Jellemzően az ilyen sajátságokat screenshotoltam :D
-
#14479 Sleeping Dogs (nem Definitive Ed.)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.05.14. 23:54:36 -
#14478 némi GTA V innen onnan :)
-
#14477 Hát nekem annyira nem jött be a WD, de azt el kell ismerni, hogy fedezékrendszerben, illetve a harc mechanikájában köröket ver a GTA V-re. Mondom ezt úgy, hogy a GTA V-öt imádom. -
#14476 'WD meg egyszerűen sokkal jobb akciójáték' - Wait what? Szvsz lövöldének sokkal kevésbé élvezhető a WD mint a GTA V, én sokszor a lopakodós utat is választottam, amikor csak lehetőség volt rá, persze eleve igyekeztem a 'jó önbíráskodó' szerepet játszani és minél kevesebb felesleges kárt okozni mindenféle tekintetben, a lehető legelegánsabban megoldani a feladatokat, de bármikor tűzharcot erőltetett rám a játék, elég kidolgozatlannak éreztem, nincs igazán a helyén a WD shooter élménye, nem is igazán arra lett kitalálva, csak az is van a simpleton gamereknek, mert ugye el kell adni valahogy a dolgot...jut eszembe kivétel a gránátvető aka n00btube, azzal lehetett élvezeteseket pukkogtatni, több ellenfeles autókat elegánsan elintézni, mielőtt kiszálltak volna. Elegáns és gyors megoldás ha már eleve nem hagytak más választást... Igaz a GTA V shooter élménye sem a legjobb mondjuk a Max Payne 3 tükrében, de akkor is érezhetően a WD előtt van.
@#14475: A WD textúrái is helyenként elég mosottasak, akármilyen jó beállítással, viszont ami számomra nagyon ütött a GTA V-ben és WD-ban is, az az esős idő megjelenítése...először meggyőződésem volt, hogy a WD-ban szebben megoldották, aztán felváltva játszva velük elbizonytalanodtam... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.05.11. 20:56:52 -
#14475 Abszolút osztom.
Pont ezt akartam írni hogy kár összehasonlítani, mindkét játék másért jó.
A látványvilág meg a fene sem tudja.. A WD textúrái élesebbek, szebbek az effektek, ezzel szemben viszont a GTA V atmoszférája jobb, és "élőbb" a város. -
#14474 GTA5 alapjaiban más mint a WD.
WDnél van elég jól kidolgozott lopakodás, gunplay hekkeléssel megspékelve, melyek lopakodásra, taktikázásra ösztönöznek ( állítható nehézség! kihívás ).
GTA5 sok mindent tud, de mindenben kissé suta. Harcok gyatrák, maga a "pályák" ahol harcolsz cinematik, könnyű, sok a szkript és a megvezetés.
GTA5 hosszabb, több, miden téren tartalmasabb és baromi sok miden benne van és ez adja a szépségét ettől nagyon jó. WD meg egyszerűen sokkal jobb akciójáték, jobb mechanikával.