15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#14593 DiRT 3
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.09.04. 21:59:37 -
#14592 eddig azt hittem a tobb jobb, de a 2-3 koros versenyeken mar 16ot is keptelenseg tisztan lenyomni... alacsonyabb nehezsegen meg a rajtnal otthagyod a mezonyt. mind1, majd meglatjuk -
#14591 -
#14590 Feljebb kell tenni a nehézséget...
Alpes: daily; ( hegyi, falu )
Bathurst sunset;
Brands Hatch: day and rain;
Catalunya: daily;
Circuit of the Americas: daily;
Daytona: day and night;
Hockenheim: daily;
Indianapolis: daily;
Laguna: daily;
Le Mans: day, night, rain;
Lime Rock: daily;
Long beach: daily; ( város )
Monza: daily;
Nurburgring: day, night, rain;
Prague: daily; ( város )
Road America: sunset;
Road Atlanta: daily;
Rio: daily; ( város )
Sebring: day, night, rain;
Silverstone day and rain;
Sonoma Sunset;
Spa: day, night, rain;
Track Test: day;
Top Gear: day and rain;
Watkins Glen Day;
Yas Marina: day and night!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.04. 20:02:48 -
#14589 Hamar az élre törni és végig vezetni a versenyt különösebb teljesítmény nyújtásának nyomása nélkül szvsz szintén borzalom... :)
ui.: Egyébként van a játékban utcai pálya is vagy nagyrészt a versenypályás irányzatra feküdtek rá? A Nordschleifeon kívül. :) -
#14588 Eddig ez volt a gond miért csak annyi, most az hogy ennyi?:))
Fejlesztő legyen a talpán hogy ezt lekövesse, de nekem sem megy sokszor.
Lömáni liszenszek, WTCC és V8, INDYCAR liszenszek miatt nagyon jó a 24es rajtrács. Ezeket a bajnokságokat meg lehet festeni az összes autót a rajtrácsra feltanni ( igaz nincs minden márka lemodellezve, de ez nem akadály ). F1et is lehet játszani, hisz lesz benne Lotus modell, arra meg szépen megcsinálják az összes festést és kész a teljes rajtrács. Mondjuk az 22 autó csak :)
24 autóvan egy Lömán, Nordslájfe nagyon baba lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.04. 19:52:12 -
#14587 Pontosan, fölösleges 24... lehet hülyeség, de komolyan elgondolkodtam azon, hogy ez így kell-e nekem. (előrendeltem) Az esős pálya tényleg tök jó, a tócsák, az aquaplaning is, de basszameg ezeket a féklámpákat nézni minden versenyben maga a borzalom.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.09.04. 07:32:26 -
#14586 fákk :DD ezt benéztem.
akkor pláne durva, mivel azt játszottam is jópár órát, de fel se tűnt. ezekután örülök neki, hogy ezen spóroltak a forzában, mert a jobbat úgy se látom :D
n000rbi: spórolás, mi más :) demo alapján rájöttem, hogy nekem egy versenyre elég volna 16 autó... és akár szebb fényekkel, akár másra elköltve az erőforrást lehetne itt-ott szebb akár -
#14585 "- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!"
"Grid autosport, még le is lehet taposni :DDD " Szerintem meg a Grid Autosport -
#14584 Egyedül a lámpák fényeit nem tudom hova tenni a demóban. Mi az a világító pötty a féklámpánál, fényszórónál?! -
#14583 "- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!"
de tippre ez a dirt :) és baromi jól néz ki, le a kalappal a CM előtt.
a "nagyrészében"-t továbbra is tartom :P -
Grid autosport, még le is lehet taposni :DDD -
#14581 fifán kívül szerintem a játékok nagyrészében még így van megoldva :)
és amugy jah, ahogy másban is korlátozottan zavaró, itt is könnyű rajta túllépni, nagyon ritkán látni -
#14580 Autóból nem így látod ott kb egyefüggő hatás a lényeg, minden más trükközés az atom fix 60.0 fps érdekében 24 autóval esőben, este, bármikor, bármelyik pályá, bármilyen kürölmény között. -
#14579 A kékes tetejű hotel nagyon üt a Yas Marina-nál, az összhatás is rendben, bár az utolsó képen az a húzok egy csík füvet jobbra, balra, na egyet ferdén is és na még...szörnyű, de mozgásban kizárt hogy bántó lenne. :D -
-
#14577 Még egy kicsi.
-
#14576 -
#14575 Forza Motorsport 6 Demo
-
#14574 Ha 1985-ös game lenne az alapja akkor is DX12-re épít szóval mérvadó lehet aki vga vásárlás előtt áll.
Csak az a baj,hogy lassan szivárognak a dx12-es cuccok :(
Mondjuk nekem mindegy én csak szemlélő leszek mint mindig -
#14573 Nem hiszem hogy túlzottan mérvadó lesz, mégis csak egy előző generációs csőshooter az alapja, amit kenyérpirítókra terveztek... :) -
#14572 Már alig várom ,hogy pc-re is kijöjjön ,de csak az amd vs nv vs dx 12 teljesítmény miatt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.30. 20:43:52 -
-
#14570 Meglátszik rajta az idő, de vanilla állapotban hidd el még ocsmányabb! :Đ Mozgásban számomra meglepően szép volt ebben a formában, de csak eltelt 11 év, bármit alkot vele az ember nem lesz belőle NFS 2015...mondjuk ebben legalább nem indokolatlanul vizes az autó folyton. -
#14569 Ez rohadt ocsmány ! Lehet az alap ezer éves meg csúnya ,de ez így nagyon gáz -
#14568 NFSU 2 1440p + Manoffaith SweetFX + Remastered HD textures by VFX ToFe *PNGs*
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
#14567: Egész jó vanilla alapnak tűnik, mondjuk így remastered kiadásként is hiányoznak az élénkebb színek és jobb fényhatások, de PC-n majd hamar megoldják... :))
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.08.29. 20:04:55 -
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.29. 19:34:30 -
#14566 Nekem is tetszene egy Mafia remastered kiadás, manapság minden szir-sz4r kap egyet, ráncfelvarrva ütne még most is, az egyik legjobb sztorijú játék evör... :)
Mafia 1440p vanilla *PNGs* - Nem találtam hozzá semmiféle érdemben javító grafikus modot, mondjuk ez nem az a kategória, amit egy ütős SweetFX profil vagy hasonló 'OMG eyecandy' szintre emelne...
-
#14565 Ezek láttán baszki a Mafia 1-et újra kiadni ezzel az engine-el. Nem is kéne Mafia 3
Nem is értem miért nem lépik meg.
Kész minden csak új engine-t kéne alárakni azt ömlene a pénz kiadnák pc meg a két next gen. -
#14564 Mafia 2 1440p + kolorki SweetFX *PNGs*
-
uraharasan #14563 Call of Duty: Modern Warfare
-
#14562 UNTIL DAWN (PS4) Part 2
-
#14561 UNTIL DAWN (PS4)
+ Bónusz videó:
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.26. 10:06:55 -
#14560 Áttekinthetőbbek lennének a képeid, ha mindegyik után hagynál egy üres sort ;) -
Galex1 #14559 Batman - Arkham Knight
-
#14558 Komoly színeket ad, ha ez a vanilla... :) -
Galex1 #14557 Batman - Arkham City
-
#14556 Trine 3 (nagyon szép lett ismét)
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.08.21. 18:38:21 -
#14555 Zombi
-
Galex1 #14554 Batman - Arkham Asylum