15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Maxtreme

1ébként a game a Punisher címet viseli :)
  • Maxtreme
    nem, nem vagyok szadista beteg állat

• Maxtreme
    Hát igen. Azért 3 év alatt el is várható :)
    Mondjuk a krómnak 2 szépséghibája van sztem: A karakterek, meg a belső terek csúnyák. De úgy az összhatás sztem nem rossz (főlea külső tereken):)
    Bár ezzel a techland féle java-s motorral akkor sem vagyok kibékülve :)
  • grebber
    Régen volt már ha megnézed a CoJ-t nagyon sokat fejlödött az engine !!
  • zorrobomber
    Neverwinter Nights 2:
    fireball elott:

fireball utan:

cormicknal:

dundzson:
  • Maxtreme
    Króm :)

Megjött a kedvem 1kis "erdős" lüdözéshez :)
  • STREEX
    Dark messiah of M&M

• Hmuda
    Medieval 2 Total War

A magyar keresztesek megostromolják Antióchiát.

A zarándokok veszélyesek is tudnak lenni ha sokan vannak.

Olyan jól végezték a dolgukat, hogy elegen maradtak ahhoz, hogy egy kicsit megritkítsák a város belső védőit.

Végül a magyarok tábornoka legyalulja a túlélőket és beveszi a várost. Egy újabb keresztesháború ami a magyaroknak köszönheti a sikerét.

• Hmuda
    Az én 2.8Ghz, 1G ram, 7800GS-emen meglepően jól fut úgy, hogy small egységek vannak, minden grafikai beállítás maximumon, kivéve a bloomot (ronda) és az árnyékokat (csak a képek miatt rakom be, amúgy elég sokat zabálna).
  • fernando torres
    képek alapján üt a Medieval..

atomerőmű kell hozzá?
  • Hmuda
    Medieval 2 - Total War folytatás:

Vonul a mór sereg...

...a halálba.

A király buzdító beszéde.

Megindul a keresztesek rohama.

A mórok helyében én tuti összehugyoztam volna magam...

...de legalább egy-kettőnek sikerült kereket oldania. A győzedelmes keresztesek sorfala, miután levadászták a menekülők nagyrészét.
  • Hmuda
    Medieval 2 Total War

Tisztára mint egy kivégzés...csak itt az áldozatok egyike sincs megkötözve...

Angol lovasrohamok.

• Maxtreme
    ugyan
    Hát még az fps milyen kevés volt mikor ellepték a képernyőt (18-20)
  • Tigristank
    Kicsit sok a tetem a földön. :)
  • Maxtreme
    Alien shoter 2 (legjobb :) )

• Maxtreme
    De, csak elqrtam :D Sc4 akart lenni of korsz :)
    Na ezt mondodm. Van aki ezt írja, van aki azt :))
    (1ébként sztem sem ue3)
  • Tomy Lee
    Cool
  • Neoncsoves
    Counter Strike : Source:
    Ez a map egyszerűen nagyszerű!(de_tropic_enhanced) Graf fullon

• Fejes021
    A 2. képen, hogy is mondjam "érdekesen" néz ki az az óriás meztelen csiga amint átfolyik a rácsokon.
  • grebber
    SC3 az nem a Splinter Cell? Mert a mostani az a 4. rész és köze nincs UE3-hoz még mindig csak 2.5 szarrá tuningolva.
  • grebber
    Dark Messiah Of Might And Magic:

• Istencsászár
    "Miért kellett ehhez a játékhoz 1 ilyen méregdrága motort lisencelni?" talán mer azt gondolták hogy emiatt fognak nagyot kasználni... már csak az engine miatt is venni fogják... de az is lehet hogy ez egy amolyan tanuló játék, azt most kezdenek el komolyan valami büntetést összerakni ezzel a motorral...
  • Hmuda
    Medieval 2 Total War

Nehéz idők járnak a törökökre...

...mert a dicső magyar sereg csúnyán eltapossa őket.

Aztékok versus magyar muskétások.

A törökök vizipólóznak a Német-Római Császárság katonáival...

...miközben a nézők mindenféle dolgokat hajigálnak a medencébe.
  • Atisz #3208
    Mennyivel szebb lenne: "az itt szereplő játékokat és a hozzájuk tartozó képeket csak a jó ízlés keretein és nem sértő módon kritizáljuk, ha lehet"
  • Atisz #3207
    Egyébként a banner alatti kirekesztő és a szabad vélemény nyilvánítást ellenző hangnemet kikérem a magam és minden jobb érzésű ember nevében.
  • Atisz #3206
    Hát Unreal 3-at onnan kéne folytatni ahol az Unreal 1 abbamaradt (bár azt folytatták ha jól emlékszem egy remek kiegészítővel, ami Magyaro-on persze nem jelent meg...), mert a 2. rész marha gagyi volt. Vissza kell hívni a régi brigádot.
  • Maxtreme
    1. Mit várrsz 1 teljesen "amatőr" fejlesztőcsapattól?
    2. A játéka tetúrák miatt nem olyan szép, (bár sztem nem csúnya az összhatás) de ne felejtsük el hogy az egész 500mb.

Azért azt megjegyezném hogy nemigazán értem a programozókat. Miért kellett ehhez a játékhoz 1 ilyen méregdrága motort lisencelni? Mert hogy ezzel kaszálni nem fognak, az is biztos. Túl sok volt a pénzük vagy mi? :)
    Esetleg más terveik is vannak? :) Majd kiderül.
    A másik érdekes dolog hogy már 2 Ue3-as játék is kintvan (ez meg az sc3. Az utóbbiról olvastam ezt is, azt is. Volt aki azt mondta hogy még mindig módosított ue2) sőőt nemsokára jön az új R6 is.
    De maga az alap játék aminek gyakorlatilag prezentálni kéne ezt az engine-t, még sehol. (Unreal 3 vagy unrealT2k7)
    Azért régen ez nem így volt :-)
  • grebber
    Képeket elnézve asszem ez lesz az Unreal Engine 3-ból készült legcsunyább game :(
  • Sland
    Nekem nem megy a game :(
    Mivel csak 9600XT-m van...
    Ezt is el kell hogy rakjam és majd karácsony után elővenni...
  • Maxtreme
    Én az alagsorban levő robotot aggattam tele ládákkal :D :D :D
  • Hmuda
    Erre nem is gondoltam. Meg kell néznem hogyan emeli maga után az egész kócerájt. :D
  • Maxtreme
    jaja :D Én a p2p-vel szórakoztam sokat. "Összeragasztottam" 5-6 hordót, és belelőttem rakétával.. lett szép tüzijáték :D
  • Hmuda
    Remek puzzle játék. Percekig elszórakoztam a rakétavetővel, ahogy a levegőbe emeli a hordókat majd pukkan. :D
  • Maxtreme
    Roboblitz, powered by Ue3 :)

• Atisz #3197
    Hát ja a Shadow of the Horned Rat meg a Dark Omen nagyon jók voltak...a 40 k nem jön be. Az orknak szekerce kell, nem lézerágyú :P
  • Hmuda
    Full-highnak full-high. Sajnos elég bugyután van megoldva a menürendszere, szóval a custom beállításokat elmenti magának, de a pipa az mindig visszaugrik a next-genre akkor is, ha igazából a custom beállítások vannak érvényben. Szóval custom-max.
  • arty
    végre szép képek :) kár h az aktuális fps nem látszik a képeken ... amugy ez full high, nextgen mod?
  • Hmuda
    Az én Splinter Cell Double Agent képeim:

Ezentúl AA-val nyakonöntve. Mérföldekkel normálisabban néz ki.

• Hmuda
    A megjelenést passzolom. Nem egy Dark Omen de még csak nem is egy SotHR, de mai felhozatal mellett nekem nagyon bejön.
  • Istencsászár
    Igen... és ez miért is nem megy a nyavajás x800omon?:D mer elvault... de akkor miért nincs ennek alázó grafja? akkor leglább nem bánnám, de igy...