Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Én is lövögettem Witcher 3 shotokat, de kiválogatva is 130+ db lett a végeredmény, így inkább kategorizálva tolom... <#hehe>

#1. felvonás: Bug- és lolshotok <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csíííz Keszeg készül a bugshot!

Filantróp Geralt segít ahol tud...

Ne bújj cigány!

Geralt részmunkaidős fitnessz edző szerepében...

De szétszórtak vagyunk ma kérem...

Hang on mate...

Elfajult a Kőműves Kelemen emlékparty...

('Gyere kislány gyere' háttérzenét odaképzel)

Novigrad az év állatbarát városa cím nyertese... Az őrök nem zavartatják magukat, biztosan szent állat a disznyó' feléjük, mint Indiában a tehén...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

TBTPumpa
The Witcher 3: Wild Hunt - ötödik felvonás

Ciri(lla) és Geralt kalandjai

Ez egy elit hely:

"És lobog a tábortűz, szél belekarolt":

Megérkezett az elit réteg, apró grafikai bugok kíséretében:

Az a mosoly: <#szeret>

"Velem virrassz át, minden éjszakát...":

"Papa, mama, gyerekek csupa szív, szeretet":

Yennefer alternatív külsővel:

Rém rendes család:

Ciri gyereknap alkalmából kapott egy bökőt:

Nagy játszás következik:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.31. 11:52:02

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
The Witcher 3: Wild Hunt - negyedik felvonás

Triss még mindig elbűvölő:

Virágos rét:

Dandelion és Priscilla:

Geralt minden kardot ki akar húzni (az a Yennefer nézés):

Őt ki ne vetkőztetné le?

Yennefer szemmel (is) ver:

Csendélet:

A világ hófödte csúcsán:

Meet the Boss:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.30. 16:59:34

broman191
Kétségkívül vannak butítások, de mozgás közben elég gyorsan feledteti a játék és nem lehet nem élvezni a látványt...'please tell me more about how downgraded I am'... 😊)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

AnuluWork
Én nem tudom mit butítottak le, de nekem ez így nagyon bejön. Nem is tudom mióta nem játszottam ennyi hosszú ideig single gamet, annyira megfogott.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Totti5
Szép? dehát le van butítva. Rondább lett mint a 2 éve a tréleren. Ez egy vicc így.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AnuluWork
The Witcher 3 (utolsó adag)

Annyira szép a játék, hogy nem akartam válogatni.

AnuluWork
The Witcher 3 (negyedik adag)

AnuluWork
The Witcher 3 (harmadik adag)

AnuluWork
The Witcher 3 (második adag)

AnuluWork
The Witcher 3 (első adag)

STREEX
Witcher 3

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Megpróbáltam a füvészlányt megfektetni de nem adta magát 😄 Grafot meg bokrok és víz közelébe állítottam,majd nézem a csöcsfizikát hátha 😮
TBTPumpa
Tele van formás és csöcsös hölgyeményekkel a játék és te a bokrokat nézegeted? <#idiota>

Milyen érdekes,hogy itt senkit nem zavar a veled együtt forgó bokor 95-96ot idéző hangulata 😊
Félre ne értsetek engem a Rageben sem zavart én azt is élveztem,lehet itt a játékmenet jobban leköti az embereket mint a texturanyalogatás 😮
TBTPumpa
The Witcher 3: Wild Hunt - harmadik felvonás

TBTPumpa
The Witcher 3: Wild Hunt - második felvonás

arty
(becsukódik a fekete, becsukódik az alja)

Forza.

benőmenő
A sweetfx-ven, vagy valamin még bütykölj szvsz, mert a 4. képen mintha black crushing (ennek mi a magyar neve? 😄), az 5. képen meg borzasztó (értsd eltúlzott) a sharpening.
AnuluWork
The Witcher 3 (Sweet Fx: Canuckodiles Total Revamp és The Witcher 3 - SS V1.1)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.21. 06:12:06

TBTPumpa
The Witcher 3: Wild Hunt

Totti5
Wicser 3 ( X1 )

Maxtreme
GTA V folytatás:

shaddam
Danganronpa 2: Goodbye Despair (novemberben tüdőgyuszi miatt abbahagytam, mostanában folytattam)

Jellemzően az ilyen sajátságokat screenshotoltam 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zorrobomber
Sleeping Dogs (nem Definitive Ed.)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.05.14. 23:54:36

Maxtreme
némi GTA V innen onnan 😊

Kongy
Hát nekem annyira nem jött be a WD, de azt el kell ismerni, hogy fedezékrendszerben, illetve a harc mechanikájában köröket ver a GTA V-re. Mondom ezt úgy, hogy a GTA V-öt imádom.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

broman191
'WD meg egyszerűen sokkal jobb akciójáték' - Wait what? Szvsz lövöldének sokkal kevésbé élvezhető a WD mint a GTA V, én sokszor a lopakodós utat is választottam, amikor csak lehetőség volt rá, persze eleve igyekeztem a 'jó önbíráskodó' szerepet játszani és minél kevesebb felesleges kárt okozni mindenféle tekintetben, a lehető legelegánsabban megoldani a feladatokat, de bármikor tűzharcot erőltetett rám a játék, elég kidolgozatlannak éreztem, nincs igazán a helyén a WD shooter élménye, nem is igazán arra lett kitalálva, csak az is van a simpleton gamereknek, mert ugye el kell adni valahogy a dolgot...jut eszembe kivétel a gránátvető aka n00btube, azzal lehetett élvezeteseket pukkogtatni, több ellenfeles autókat elegánsan elintézni, mielőtt kiszálltak volna. Elegáns és gyors megoldás ha már eleve nem hagytak más választást... Igaz a GTA V shooter élménye sem a legjobb mondjuk a Max Payne 3 tükrében, de akkor is érezhetően a WD előtt van.

@#14475: A WD textúrái is helyenként elég mosottasak, akármilyen jó beállítással, viszont ami számomra nagyon ütött a GTA V-ben és WD-ban is, az az esős idő megjelenítése...először meggyőződésem volt, hogy a WD-ban szebben megoldották, aztán felváltva játszva velük elbizonytalanodtam... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.05.11. 20:56:52

Maxtreme
Abszolút osztom.
Pont ezt akartam írni hogy kár összehasonlítani, mindkét játék másért jó.
A látványvilág meg a fene sem tudja.. A WD textúrái élesebbek, szebbek az effektek, ezzel szemben viszont a GTA V atmoszférája jobb, és "élőbb" a város.

Totti5
GTA5 alapjaiban más mint a WD.

WDnél van elég jól kidolgozott lopakodás, gunplay hekkeléssel megspékelve, melyek lopakodásra, taktikázásra ösztönöznek ( állítható nehézség! kihívás ).

GTA5 sok mindent tud, de mindenben kissé suta. Harcok gyatrák, maga a "pályák" ahol harcolsz cinematik, könnyű, sok a szkript és a megvezetés.

GTA5 hosszabb, több, miden téren tartalmasabb és baromi sok miden benne van és ez adja a szépségét ettől nagyon jó. WD meg egyszerűen sokkal jobb akciójáték, jobb mechanikával.

broman191
Szórakoztató a maga nemében a WD is, de talán túlzottan is a 'hackelésre' erőltették a hangsúlyt... A GTA V pedig mint az open world műfaj királya, rengeteg kindolgozott apróságot vonultat fel mindenféle tekintetben, kaliberét és minőségét tekintve versenytársa nincs...így mint olyan, a WD csak középszerű szürke kisegér mellette - de első próbálkozásnak a stílusban határozottan élvezhető, kicsit első Assassins Creed utánérzésű...remélhetőleg a WD 2 is lesz annyira OMG, mint az AC 2 volt a maga idejében. Igazából a WD-t és a GTA V-öt játszva is botlottam olyan helyzetekbe/helyszínebe/kisebb nagyobb lolokba, hogy a vizuális jellemzésre csak a kutyasz4r jelző jutott eszembe, de bőven több volt mindkettőben az olyanból, amikor a naezigennaezfúúú érzés kapott el.... 😊)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.05.11. 20:36:30

Myselor
sokaknak abban van a valami amit én nemtudok megérteni,és szebb meg komolyabbnak mondják.bár nagyrésze nem játszott még a gta v-el ez 100% legelsőnek engem is érdekelt a watchdogs de mire megjelent leszartam már annyira kiábrándultam mai napig nem érdekel. a gta v instant buy volt 😊 nem bántam meg és mai napig lenyűgöz ^^
CalebJoe
Mivel ez a GTA<#smile>, ellenben a Watchdogs-ban pedig nagyot csalódtam és még sokan mások is, szép meg minden de valahogy hiányzik belőle valami ami a GTA-ban benne van.<#smile>
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.11. 00:02:54
Maxtreme
GTA V (kellemeset csalódtam a látványvilágban, és magában a játékban is.. <#eljen> )

Totti5
Wolfünstájn The Old Blood

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.06. 23:27:22

Maxtreme
úgy is már régen volt.. <#vigyor3>

Shep
WD, hogy el ne felejtsük 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Na most már tényleg az uccsó adag wd mert jóból is megárt a sok 😊
Ezeken már a 2x-es MFAA-van.

TBTPumpa
Batman: Arkham City - Harley Quinn's Revenge DLC

Robin jelentkezik:

És tényleg B-man következik:

Harley the Boss:

B-man kiiktatva:

Dat Ass version 1:

Joker szentély:

Ez az SD kártya sokat érhet! Az a Harley fej! <#idiota>

Batman és Robin:

Dat Ass version 2:

Visszaszámlálás újévig:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.04. 17:51:24

TBTPumpa
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition

Maxtreme
vagyis előbbire bocsánat. Vagyis az MSSA-ból MFAA lesz.

Maxtreme
Majd dobok pár képet hogy így milyen. Szerintem be is kapcsolom állandóra a driverbe..

szerk: Kezdésnek 4:

Nyilván most sem tökéletes, de úgy nézzetek rá hogy ez még mindig a 2xMSAA-nak megfelelő simítási mód. (ha driverbe aktiválva van az MFAA, az MSAA az utóbbira "cserélődik"😉
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.03. 12:06:20

Shep
Ezért írtam ,hogy 750 nem tudja, hiába maxwell.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 11:51:52

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber

Next PC upgrade: 2022

Shep
750-en sajna nincs ilyen.

Shep
Igen, hiába hatékonyabb a simítás a kép homályos lesz tőle.

Maxtreme
Ellenben ez az MFAA tényleg jó dolog, és nem hogy lassítana, még gyorsít is.
Végre nem valami "kamu" félmegoldás..

Maxtreme
De most hogy így kérdezted, dobtam rá inkább TXAA-t. Azért így jobb 😊

szerk: Mégsem. Ez is úgy most mint az állat.. inkább kicsit legyen recésebb mint homályos.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.02. 21:04:40

Totti5
GTA 5 Online Heists <#idiota>

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.02. 20:55:37

Maxtreme
2xmsaa