15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
Hellsing47 #4200 hát ha az élsimitás hiánya ennyire megrondítja a játékot az szomorú :\
meg látom már magyaritottál rajta egy keveset :D -
#4199 maxon jól néz ki, és jól is fut. melleleg hangulata is van. -
#4198 Igen minden maxon van kivéve élsimitást mert hiába kapcsolm be nincsen.Init buherálni kell akkor lesz de nem tudom mit kell!
Így néz ki ez a kőkemény valóság! -
Hellsing47 #4197 ez a full grafika?
gs-ben szebben néz ki :| -
#4196 Medal of Honor Airborne:
Szerintem ezek is nyugodtan perelhették volna az Epic-et mivel nemtudom milyen kezdetleges UE3-es de hogy nem használták ki az is biztos.
No mindegy beszéljenek a képek:
Ez a kedvencem legjobban kidolgozott a növényzet :D
A víz sem víz inkább csak egy odarakott csillogo akármi de víz látszatát nem igazán kelti csak ottvan és kész!
-
#4195 Pes6
-
#4194 sztem mindkettő (gow és ez is) perfektül néz ki :) technikailag nemtom mit birna még egy mai hw, de "müvészileg" tényleg lenyűgöző mindkettő. -
#4193 Ez is olyan játék mint a Doom3 és társai hogy mozgás közben kell ámulni, képekről nem jön vissza, lehet hogy a krjájzis képeken szebb ( nekem inkább sterilnek tünik ), de már nem esek hanyatt egy kép láttán mert olyan hűde... azért az Unreal engine nem mai gyerek, habár az UT3 még nem jelent meg, szvsz a Gears Of War ( 2006 közepe ) nekem szebbnek tünt mint a Bioshock. -
#4192 unreal 2.5, nem 3. igen, technikailag nem egy crysis, de kit érdekel, ha művészileg köröket ver gyakorlatilag bármire? -
#4191 jogos. tálcáról valamiért nem tudok 8*ost állítani, szóval nvidia vezérlőpultból toltam most fel mindent (image quality high, 16*af, 16*q aa). viszont nekem nincs ilyen sasszemem, hogy észrevegyem a különbséget, legalábbis bioshockban nem. utána kipróbáltam company of heroesban, ott határozottan látszik (kicsit lassabb is lett :p)
talán majd a friss 163as driver dob a dolgon egy kicsit, mert kifejezetten bioshock optimalizáció miatt jön ki. -
#4190 MÉG BIOSHOCK:
-
#4189 Hát ezek a képek szépek és jók de nem vagyok lenyűgözve!Ugye ez Unreal Engine 3-as?Mert ha az elég gyengusz.Mind1 majd ma én is kipróbálom. -
-
#4187 ez az életben nem 8xAA :)sztem ezen a képen egyáltalán nincsen is AA :) -
#4186 szintén bioshock, de csak egy kép
(16*AF, 8*AA, full) -
#4185 Igen full! -
#4184 Na ha már BioShock:
-
#4183 Hát elég érdekes! Ez a full grafika?Én még most szedem csak még nem próbáltam ki. -
#4182 Még Bioshock:
-
#4181 Rohadjon meg hogy nincs egy normális oldal ahova a képeket lehet feltölteni!
Aztmondták ez jó: http://www.imagevenue.com azt hiába teszem be képként tessék üres mezőt tesz be :(
-
Hellsing47 #4180 nah mégegyszer :D -
-
#4178 Bioshock játékból:
Remélem bejönnek majd a képek!
-
#4177 Star Trek Voyager: Elite Force II
Aki szereti az St univerzumot és az FPSeket, annak kötelező, jól kidolgozott változatos hangulatos, a mai gépeken maximumin élvezhető. -
#4176 Wow nagyon jol nez ki! Ez melyik Star Trek jatek mert nem vagyok tisztaban a roviditeseivel :) -
#4175 ST: EF 2 a még a mai napig díjnyertes Q3 motorral, egyszerűen szép a játék pedig kiváló!
-
-
#4173 CS: Szürcs
Map: de_wanda
-
#4172 S.T.A.L.K.E.R - Shadow of Chernobyl
-
#4171 még :)
-
#4170 GTI Racing
Nem is rossz ez a cucc. Sőőt :) -
#4169 Bár nemtudom milyen géped van, de előre szólok hogy a vasigénynek rendesen odavaág a moddolás.
Pl fathernál 6600GT-vel rendsen tud szaggatni helyenként. -
Hellsing47 #4168 kössz
igy lehet végigjátszom újra -
#4167 aláírásom.. -
Hellsing47 #4166 akkor mit csináltál vele?
sokkal szebb -
#4165 nem :) -
Hellsing47 #4164 hmm..ez eddig is igy nézett ki? :-o -
#4163 Resi4 :)
-
#4162 A THQ elmehet a fenébe a MotoGp liszenszével, a 07 és akkora trágya lett mint az előz részek, a kettő volt a sorozat legjobbja, azt utána erős hanyatlás ami mai napig tart, de mondjuk leglább a hangok fejlődtek és nem trumixgépek:), de a grafika a mozgás az lehangoló, tele buggal meg mindennel... -
#4161 Az eddigi összes dx10 az, mert ameddig nem jönnek az only d10 gémek addg lehet venni őket borzalmas pénzekért, csak hát eljő az idő amikor már ténylegesen áttérés lesz a dx10re ezeket meg lehet használni dx9re:)))