Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és igy nekem tökéletes a grafika..
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
és h kép is legyen: (lfs)

Forza.
Battlefield 2.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kedvenceim az AvP2, meg a Primal Hunt<#eljen>#eljen>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
De látod, mégis csak megtisztellek válaszommal és reagálásommal, pedig lehet felesleges billentyükoptatás az egész.
Ha kicsit feljebb nézzel, szinte szemet szúr egy ilyen fejléc: fórum | tartalom |saját forum... etc... Hirlevél|KERESÉS|
nos a keresés álltalában keresésre jó. Mellette található egy olyan ablak is, hogy fórumtémák, hozzászólások stb opció választható. Mellette pedig egy szépséges OK gomb.
Nos ha a keresés helyére beszándékozod írni hogy X3, kiválasztod a forumtémákat, és nyomsz egy okét, akkor felugrik egy ablak, ahol egy szempillantás alatt megtalálhatod a játékhoz tartozó forumot, sõt!!!!, egy viszonylag objektiv ismertetõt is a játékról. És amig kedves forumtársunk válaszára vársz, magad is utánanézhetsz hogy milyen játék is, sõt, több féle véleményt is olvashatsz vele kapcsolatban. De még azt is megtudod szinte, hogyan szerezheted be.
Tényleg õszintén sajnálom hogy ilyen sokat merészeltem rólad gondolni. Hogy magad utánajárj a dolgoknak.. minõ badarság. De azt hittem többet meg akarsz tudni a játékról, és még szét sem akarod cseszni holmi ostoba offokkal a forumot. Azt hiszem félre lõttem.
Mondjuk pozitivum hogy a google-t legalább ismered. Ez az egy ami a javadra irható. Hogy megtanultál gépelni és számítógépet használni azt már kicsit sajnálom.
Tisztelettel.
U.i.: reagodat inkább üzibe várom (a fenét várom), ne ezt a forumot rondítsuk! Köszönöm!
Szerk.: látom, végül csak rájöttél magadtól. Gratulálok!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a képek miatt én a rolling demot felhuztam maximumra, így x800pro+1.5g ram+a64 2300mhz mellett is akadozik 😞 sztem 2g ram minimum kellene neki, mert 1-1 nagyobb hajo megjelenésekor akad be nagyon 😞
Mad Tracks:

Forza.
Forza.
Hja, és még egy kép erejéig rablom a forum kapacitását.. nem éppen screenshoot, inkább egy screenshoot csokor, életpályám néhány állomásáról:

A játék neve, már ha van aki nem ismeri: Fable
Akkor egy kép a master szintü pallosról és egy nem is túl rossz páncélzatról, mely éppen heveny rozsdásodásnak van elébe nézve (egyébbként a játék pallosai csata közben mutatnak csak félelmetes képet.. mozdulatlanul, kézben pihenve inkább valami légycsapóra vagy vasuti átjárósorompóra hasonlít):
Aztán itt a felszerelés álltal kiváltott reakció.. na jó, valójábban valami perverz mesét olvastam a helyi oviban a gyerköcöknek. 😊 Szerintem korán felnõnek:
Aztán a csodás gyermekkor pillanatképe:
Ez itt meg enyhén Jedis beütés, legalábbis nekem. De ez csak az esti holdfény és a tó álltal generált fényviszony:
Nha, kicsit, jó pár évvel késöbb, valami csodás dologra lelve. Még a kõkapú is elbambult. Asszem egy tüccszoknyába öltözött, szörös goblin pasi volt, lanttal a kezében hõstetteimrõl énekelve.. de lehet hogy csak sokat ittam 😛 :
Hmm.. azt hiszem ezt nevezik fair playnek. Mondanom sem kell hogy a kis gizda, az vok én:
Na és valahogy így néztem ki a csata után. A sebhelyek még türhetõek.. de olyan pépesre verték a buksimat, hogy azután már csak hülyén bambulni és gügyügni voltam képes egy ideig:
Azt hiszem ezt nevezik békés csendéletnek:
Ohh, ez meg a békés családi otthon, kicsit sem groteszk és véres, és minden valószínüleg nem büzölgõ trófeával a falán:

és akkor az e hétvégi program:
ennyi, iaro megadta magát 😄
Forza.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
(tudom elég hülyén fogalmaztam)
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A source engine HDR megoldása a Tone Mapping, mely eljárást a korábbi sm2 kompatibilis kártyák is tudnak, ráadásul gyors - már egy 9600XT-n is játszhatod 😊 az Sm3 HDR látványosabb, de pokoli erõs kártya kell hozzá és az AA-ról is lemondhatsz (legalábbis Geforcen).
és h kép is legyen:

Forza.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
És azon a seder modellen lesz hdr amelyikre írták a játékot. Az az igazi meg nem igazi szöveg hülyeség. Merhogy az egész nem igazi.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sippie: HDR info
"vessetek a mókusok közé" :)
És ezredik alkalommal lesz leírva: ez nem az igazi SM3.0-ás HDR - bár kétségkívül ugyanúgy néz ki - ezért mennek a csak SM2.0-ára képes vga-kkal.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
"vessetek a mókusok közé" :)
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50