Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz rendes vagy igy is 1 pálya betöltése 3 perc.. 😄DD
és igy nekem tökéletes a grafika..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Gunn69
akkor olyasmi lehet mint EVE ONLINE?

arty
nekem sajnos tulzás 😊 nem sima ürhajoszim, itt kereskedni, kereskedelmi hálozatot kell épiteni ... van persze ürharc, felfedezés is, de aki igazán jol játszik, az nagyon komoly gazdaságot tud kiépiteni a játékban! vannak ugyanis termelõ objektumok, gyárak, bányászkoloniák, stb.. és ezeket láncba lehet füzni, s a végén létrejövõ temréket el lehet adni, stb ... végtelenek a lehetõségek 😊 És emellett egy csoda, ahogy kinéz ... csak ez miatt játszom, néha 1-2 csata, de akkor a helyek vagy a "rendõrök" utána lenyomnak 😄 és mindemellett - állítolag - szövevényes sztori 😊 Anno, az x1/x2 rolling demoját is megnéztem vagy 30x, számomra ez is csak kb errõl szol :I

és h kép is legyen: (lfs)

Forza.

UnknownAsshole
hát igen <#smile>
online game közben jó lehet felbontást meg grafikát változtatni egy screen kedvéért, amikor a bf2 úgyis órákat tud tölteni 😊
UnknownAsshole
Mondjuk screenshotok kedvéért kiseb felbontásban szebb grafikán is rakhattál volna be képeket ^.^ De azért jó látni ingame képeket mert nekem még LOW-LOW-LOW ba se fut :\

Battlefield 2.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

AvP2: Primal Hunt multi képek:

Kedvenceim az AvP2, meg a Primal Hunt<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Serpa
Rush for Berlin
multiplayer demo

Gunn69
Legelõször is szeretném megköszönni, hogy kérés nélkül is ilyen önzetlennek és segítõkésznek bizonyultál. Aztán pedig kisegítelek azzal, hogy elárulom, az "álltalában" sajnos általában egy "L" betûvel írandó, de persze nem kötekedni akarok, csak gondoltam, ha te vetted a fáradtságot, hogy idõt nem kímélve segíts nekem a keresõ használatáról, én is viszonzom a segítséged. Végül pedig azzal zárnám, hogy akkor szólj legközelebb, ha tudod, hogy arty, akinek igazából kiváncsi lennék a véleményére, szóval ha tudod, hogy õ mit gondol a játékról, azon kívül, hogy gyönyörû.

Kmarha
Elöször is, ha forumra felmegyek, vagy akár az utcán vagy egyébb helyen találkozom és beszélgetek idegennel, probálok megadni egy alapvetõ emberi hangnemet a mondandomnak. Ha igy irom hogy: "te fajbunkó, nézz már utána magad", akkor megértem a hozzászólásod utolsó 4 szavát. Így azonban ne akard azt várni hogy emberszámba vegyelek.

De látod, mégis csak megtisztellek válaszommal és reagálásommal, pedig lehet felesleges billentyükoptatás az egész.

Ha kicsit feljebb nézzel, szinte szemet szúr egy ilyen fejléc: fórum | tartalom |saját forum... etc... Hirlevél|KERESÉS|
nos a keresés álltalában keresésre jó. Mellette található egy olyan ablak is, hogy fórumtémák, hozzászólások stb opció választható. Mellette pedig egy szépséges OK gomb.
Nos ha a keresés helyére beszándékozod írni hogy X3, kiválasztod a forumtémákat, és nyomsz egy okét, akkor felugrik egy ablak, ahol egy szempillantás alatt megtalálhatod a játékhoz tartozó forumot, sõt!!!!, egy viszonylag objektiv ismertetõt is a játékról. És amig kedves forumtársunk válaszára vársz, magad is utánanézhetsz hogy milyen játék is, sõt, több féle véleményt is olvashatsz vele kapcsolatban. De még azt is megtudod szinte, hogyan szerezheted be.

Tényleg õszintén sajnálom hogy ilyen sokat merészeltem rólad gondolni. Hogy magad utánajárj a dolgoknak.. minõ badarság. De azt hittem többet meg akarsz tudni a játékról, és még szét sem akarod cseszni holmi ostoba offokkal a forumot. Azt hiszem félre lõttem.

Mondjuk pozitivum hogy a google-t legalább ismered. Ez az egy ami a javadra irható. Hogy megtanultál gépelni és számítógépet használni azt már kicsit sajnálom.

Tisztelettel.

U.i.: reagodat inkább üzibe várom (a fenét várom), ne ezt a forumot rondítsuk! Köszönöm!

Szerk.: látom, végül csak rájöttél magadtól. Gratulálok!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gunn69
Gunn69
amugymeg, tessek, valogass.

Gunn69
Milyen keresõbe??? Hova??? Meg milyen okét kell akkor most nyomni és hol??? Amugy konkretan ARTY velemenyere es hozzaszolasara voltam kivancsi, mivel tudom, hogy ert a jatekokhoz, te szerencsetlen tulbuzgo hulye.

Kmarha
Fogalmam sincs milyen a játék, de ha érdekelne, akkor tudod mit csinálnék? Beírnám oda a felsõ keresõbe hogy x3, majd nyomnék egy okét, és olvasgatnék. Probáld ki! 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gunn69
X3? Az pontosan milyen? Marmint latom a kepeket, de hogy kell elkepzelni a jatekot, meg mi a teljes neve?

arty
ami létezik 😄 haver, aki végigtolta 1g ram, 9500pro, athlonxp2100+ - nem nézett ki rosszul nála...

a képek miatt én a rolling demot felhuztam maximumra, így x800pro+1.5g ram+a64 2300mhz mellett is akadozik 😞 sztem 2g ram minimum kellene neki, mert 1-1 nagyobb hajo megjelenésekor akad be nagyon 😞

Mad Tracks:

Forza.

Seth
milyen vas kell hozzá??

PSN ID.: Beegabor

arty

Forza.

arty
Az X3-ban nagyon béna vagyok, mégis csak ugy szoktam repkedni, lövöldözni, rolling demot nézni.... szvsz gyönyörû:

Forza.

Kmarha
Mióta lejárt a VIP-em nincs javítási lehetõség.. pedig jó lenne. Az utolsó kép, a büzölgõmentes trófeáról igy néz ki valójában (remélem):

Hja, és még egy kép erejéig rablom a forum kapacitását.. nem éppen screenshoot, inkább egy screenshoot csokor, életpályám néhány állomásáról:

Kmarha
Elõre is bocsánat a mennyiségért, csak hát nem tudtam melyik képet hagyjam ki 😛

A játék neve, már ha van aki nem ismeri: Fable

Akkor egy kép a master szintü pallosról és egy nem is túl rossz páncélzatról, mely éppen heveny rozsdásodásnak van elébe nézve (egyébbként a játék pallosai csata közben mutatnak csak félelmetes képet.. mozdulatlanul, kézben pihenve inkább valami légycsapóra vagy vasuti átjárósorompóra hasonlít):

Aztán itt a felszerelés álltal kiváltott reakció.. na jó, valójábban valami perverz mesét olvastam a helyi oviban a gyerköcöknek. 😊 Szerintem korán felnõnek:

Aztán a csodás gyermekkor pillanatképe:

Ez itt meg enyhén Jedis beütés, legalábbis nekem. De ez csak az esti holdfény és a tó álltal generált fényviszony:

Nha, kicsit, jó pár évvel késöbb, valami csodás dologra lelve. Még a kõkapú is elbambult. Asszem egy tüccszoknyába öltözött, szörös goblin pasi volt, lanttal a kezében hõstetteimrõl énekelve.. de lehet hogy csak sokat ittam 😛 :

Hmm.. azt hiszem ezt nevezik fair playnek. Mondanom sem kell hogy a kis gizda, az vok én:

Na és valahogy így néztem ki a csata után. A sebhelyek még türhetõek.. de olyan pépesre verték a buksimat, hogy azután már csak hülyén bambulni és gügyügni voltam képes egy ideig:

Azt hiszem ezt nevezik békés csendéletnek:

Ohh, ez meg a békés családi otthon, kicsit sem groteszk és véres, és minden valószínüleg nem büzölgõ trófeával a falán:

Gunn69
remelem igy is jo.

Gunn69
jaja, iaro kicsit baszakszik. Szerepjatekos. Resident Evilhez tudnam hasonlitani. Maxon van minden, jatek kozben gyonyoru a graf.

arty
ez tisztán FPS vagy valami szerepjátékosabb ? maxon van a graf?

és akkor az e hétvégi program:

ennyi, iaro megadta magát 😄

Forza.

Gunn69
bocs a dupláért

Gunn69
Cold Fear, félõs, zombis, lövöldözõs. Régebbi, de gecijó.

I.C.ram
"Ha nem túl megeröltetõ akkor írd oda a játék címét is, amirõl a képek készültek!"
Gunn69

Gunn69

WWII online battlegrounb europe: irány csatába😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Cápafogxy
Hogyha ott tartok az episode 1-ba ahol el van romolva a lift, a zombis résznél akkor még sok van a zombis részbõl?
(tudom elég hülyén fogalmaztam)

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

arty
rfactor, erõsen beta F1 mod:

Forza.

arty
a szemed pont ugy müködik, ahogy a HDR szimulálja ... sötétben a pupilla kitágul, s ha kimész a fénybe a kitágult pupillával, frankón elvakit a fény. a normális szem igy mûködik 😉 játékokban persze kicsit eltulozák az egészet, de sztem ha nem viszik tulzásba, akkor nagyon kellemes!

A source engine HDR megoldása a Tone Mapping, mely eljárást a korábbi sm2 kompatibilis kártyák is tudnak, ráadásul gyors - már egy 9600XT-n is játszhatod 😊 az Sm3 HDR látványosabb, de pokoli erõs kártya kell hozzá és az AA-ról is lemondhatsz (legalábbis Geforcen).

és h kép is legyen:

Forza.

Hmuda
Még mindig HW2 Warlords mod

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sanyix
A hdr egy olyan dolog, hogy undórítóan szétmossa a képet (pl oblivionban) és kifolyik a szemem tõle 😄 aztán meg ilyen fényesítéseket csinál (amit fényképeken lehet észrevenni, ha erõs fény van a kép egyik felén a másikon meg sötétebb), szabadszemmel nemnagyon látni ilyet, ha csak nem xar a szemed 😄
És azon a seder modellen lesz hdr amelyikre írták a játékot. Az az igazi meg nem igazi szöveg hülyeség. Merhogy az egész nem igazi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Van a beállításokban hdr opció, mint minden steam játékban, de a Half-Life 2-be nincsen beépítve, így akár bekapcsolod, akár nem, nem fog mûködni. Ehhez az összes pályát újra kéne írni.

Sippie: HDR info
Sippie
Mi a franc az a HDR? <#buck>
Cápafogxy
Hidd már el hogy van a HL2-be HDR ha updateled a steamrõl.

De korábban a 6800GT n nem emléxem hogy let volna ilyen bekapcsolható opció. Most meg 7900GT n alapból bekapcsolva van és a kezdõ/opciós képernyõn/városka fõtere/ a napszembõl eéggé HDR es hatásúnak tûnik. 😊 , na majd beleugrom a gaméba délután és kiderül😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Igen, a sima hl2ben nincs hdr, csak a lost coastban, bár be lehet kapcsolni, nem tesz semmit.
ati2002
Így van.
És ezredik alkalommal lesz leírva: ez nem az igazi SM3.0-ás HDR - bár kétségkívül ugyanúgy néz ki - ezért mennek a csak SM2.0-ára képes vga-kkal.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Csibe001
Sztem nem volt HDR a sima HL2-ben csak a Lost Coastnál kezdték.Vagy rosszul tudom?

Cápafogxy
HDR már a sima hl2-be is volt.

Most hogy mutogattátok itt a HL2 xx képeket , megkívántam és lehúztam éjjel a steamrõl újra , elkezdtem és látom ám azt opciókban hogy HDR bekapcsolva. Ez csak az újabb grafkártyának köszönhetõ vagy alapból is bekapcsolható feature volt?

"vessetek a mókusok közé" :)

Cápafogxy
Én is tolom vele csak elakadtam ott ahol be kellett menni egy ilyen szellõzõn és találtam egy shotit és nem tudok mit csinálni.

Mutatok én is egykét HL2: Episode One képet, de csak linkelem, mert 1280-as felbontásban rakom, hogy lássátok a minõséget (max grafika, mozgás közben szebb):
1.
2.
3.
😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Kaslerka <--ott a pont😄